NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 07:50

NRK - 19 aug 22 kl. 14:05

Brann i driftsbygning med griser

Det brenner i en driftsbygning på Brøttum i Ringsaker. Det skal være mange griser i bygningen. Nødetatene er på veg. Politiet melder at bygningen er overtent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brøttum, Ringsaker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , driftsbygningmed , griser
NRK - 18 jan 23 kl. 11:37

276 griser døde – mann siktet for å ha hensatt dyr i hjelpeløs tilstand

23. desember 2022 ca. kl.

NRK - 10 aug 22 kl. 01:17

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 15 timer siden

Brann i driftsbygning i Levanger

Politiet har fått melding om brann i ei sag som står inntil et uthus i Tingstadvegen i Levanger. Nødetatene rykker ut. 1606: Politiet melder at det brenner i driftsbygning på stedet..

NRK - 16 jun 22 kl. 23:27

Opptil 50 prosent av danske griser kastreres uten bedøvelse

Opptil 50 prosent av danske griser kastreres uten bedøvelse, ifølge tall fra Mat-, landbruks- og fiskeridepartement. Frem til 2019 var det ikke krav om lokalbedøvelse av griser før kastrering, men fra 1. januar 2019 ble det innført bransjekrav for danske svineprodusenter.

NRK - 19 aug 22 kl. 14:12

Flere hundre griser fanget i overtent fjøs

Det brenner i et fjøs med griser på Brøttum i Ringsaker kommune, det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet er framme på stedet, men det er ikke mulig å redde ut noen av dyrene. Det skal ha vært 300 griser i bygningen, ifølge politiet.

NRK - 10 okt 22 kl. 11:51

Rettssak i gang mot svinebønder tiltalt for dyremishandling

Rettssaken for to svinebønder som er tiltalt for dyremishandling, er i gang. De to er tiltalt for å ha hensatt dyr i hjelpeløs tilstand, for å ha unnlatt å sikre at dyr får godt tilsyn, stell og holdes i et miljø som gir god velferd. Alle tre forhold anses som grove.

Klartale - 10 jan 23 kl. 14:23

Over 200 griser funnet døde på gård

Politiet har funnet 200 døde griser på en gård i Trøndelag. Det var Mattilsynet som varslet politiet. Det ble også funnet 76 levende dyr.

NRK - 10 aug 22 kl. 00:07

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 10 aug 22 kl. 01:17

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

Klartale - 19 aug 22 kl. 14:19

Flere hundre griser fanget i brann

– Det er snakk om flere hundre griser. Det jobbes med evakuering av disse, sier Sidsel Svarstad. Hun er operasjonsleder i Innlandet politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet ønsker tips etter voldshendelse i Skien

Natt til søndag skjedde det en hendelse på Rådhusplassen i Skien, hvor en mann skal ha blitt påkjørt. I etterkant skal det da ha blitt slåsskamp mellom kameraten til den påkjørte og en fra en annen bil. – Denne kameraten ble slått ned og oppsøkte selv legevakt for undersøkelser, skriver politiet.

NRK - 30 minutter siden

Minst 40 mistet livet i bussulykke i Pakistan

Minst 40 personer mistet livet i Pakistan, etter at en buss kjørte av en bro sørvest i landet. Bussen skal så ha tatt fyr. Det skriver AFP søndag morgen..

NRK - 45 minutter siden

Politiet har tatt ut siktelse mot helikopterfirma etter ulykke i Verdal

Midt-Norsk Helikopterservice er siktet etter helikopterulykken der to personer omkom i Verdal i november i fjor. Fra før er piloten siktet i saken. En mann og en kvinne fra Overhalla, begge 68 år gamle, mistet livet da helikopteret fra Midt-Norsk Helikopterservice styrtet i bakken i Verdal 1.

NRK - 1 time siden

Mor og besteforeldre bortførte nyfødt baby i Danmark

Lørdag kveld fikk politiet i Danmark melding om at en nyfødt baby var blitt bortført fra fødeavdelingen ved Slagelse sykehus på Sjælland. Babyen var da bare noen timer gammel. – Barnets mor, bestemor og bestefar er pågrepet og siktet for å ha bortført barnet, sier Jakob Jensen som er vaktleder for Sørsjelland og Lolland Falsters politi, til Ritzau.

NRK - 2 timer siden

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 1 time siden

Flere stengte fjelloverganger i Vest

Vegtrafikksentralen Vest melder om flere stengte veier søndag morgen, på grunn av uvær i fjellet. Fv50 Aurland-Hol: Stengt Fv53 Tyin-Årdal: Stengt E134 Haukeli: Kolonne Rv7 Hardangervidda blir stengt til mandag, ny vurdering kl. 12.

NRK - 1 time siden

Rekordstort kokainbeslag i Colombia

Myndighetene i Colombia beslagla i fjor mer kokain enn noensinne, viser tall fra forsvarsdepartementet i Bogota. Sikkerhetsstyrkene beslagla 671 tonn kokain i fjor. Dermed ble rekorden fra 2021 slått med rundt 1,7 tonn.

NRK - 2 timer siden

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 2 timer siden

Minst tre døde og flere hundre skadd etter jordskjelv i Iran

Minst tre personer mistet livet og flere hundre er skadd etter at et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet nordvest i Iran, nær grensen til Tyrkia. Det melder statlige medier. I noen av de berørte områdene var det snø og minusgrader da jordskjelvet fant sted lørdag kveld klokken 21.

NRK - 2 timer siden

Eksplosjoner ved boliger nær Stockholm

To eksplosjoner førte til materielle skader på inngangspartiet til to boliger nordvest for Stockholm natt til søndag. Politiet opplyste klokken 4 natt til søndag at ingen personer skal ha blitt fysisk skadd, men at det oppsto materielle skader. Politiet ble varslet om den første eksplosjonen klokken 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com