NRK > Nyheter

Saturday, 26 November, 22:45

NRK - 19 aug 22 kl. 14:05

Brann i driftsbygning med griser

Det brenner i en driftsbygning på Brøttum i Ringsaker. Det skal være mange griser i bygningen. Nødetatene er på veg. Politiet melder at bygningen er overtent..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brøttum, Ringsaker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , driftsbygningmed , griser
NRK - 10 aug 22 kl. 01:17

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 16 jun 22 kl. 23:27

Opptil 50 prosent av danske griser kastreres uten bedøvelse

Opptil 50 prosent av danske griser kastreres uten bedøvelse, ifølge tall fra Mat-, landbruks- og fiskeridepartement. Frem til 2019 var det ikke krav om lokalbedøvelse av griser før kastrering, men fra 1. januar 2019 ble det innført bransjekrav for danske svineprodusenter.

NRK - 19 aug 22 kl. 14:12

Flere hundre griser fanget i overtent fjøs

Det brenner i et fjøs med griser på Brøttum i Ringsaker kommune, det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet er framme på stedet, men det er ikke mulig å redde ut noen av dyrene. Det skal ha vært 300 griser i bygningen, ifølge politiet.

NRK - 10 okt 22 kl. 11:51

Rettssak i gang mot svinebønder tiltalt for dyremishandling

Rettssaken for to svinebønder som er tiltalt for dyremishandling, er i gang. De to er tiltalt for å ha hensatt dyr i hjelpeløs tilstand, for å ha unnlatt å sikre at dyr får godt tilsyn, stell og holdes i et miljø som gir god velferd. Alle tre forhold anses som grove.

NRK - 10 aug 22 kl. 00:07

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 10 aug 22 kl. 01:17

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

Klartale - 19 aug 22 kl. 14:19

Flere hundre griser fanget i brann

– Det er snakk om flere hundre griser. Det jobbes med evakuering av disse, sier Sidsel Svarstad. Hun er operasjonsleder i Innlandet politidistrikt.

NRK - 28 maj 22 kl. 22:36

Kontroll på brann i driftsbygning på Sandnes

Klokken 2148 fikk nødetatene melding om brann i en låve med en del biler i på Sandes. Brannvesenet har kontroll på brannen. Det er ikke fare for spredning, melder politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 11 jul 22 kl. 02:14

Brann i driftsbygning spredte seg til bolighus i Nome

Det brenner både i en låve og et bolighus på Ulefoss i Nome i Telemark. Det er ikke dyr i låven, ifølge politiet. Nødetatene fikk melding om brannen i Ulefoss klokken 1.

NRK - 31 okt 22 kl. 20:07

Henlegger etterforskningen av brann i grisefjøs

Politiet har avsluttet etterforskningen etter at mer enn 300 griser døde i en brann i et grisefjøs i Ringsaker 19. august i år. Ifølge GD mener politiet det ikke er holdepunkter for at ligger en straffbar handling bak hendelsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

To priser til Karpe i P3 Gull

Karpe ble kåret til årets artist og og årets låt med melodien «paf.no» under NRKs prisutdeling P3 Gull..

NRK - 15 minutter siden

Kontroll på brannen i Åfjord

– Brann har kontroll på slik brannen står seg nå, men alt er avhengig av at vinden ikke snur og blir kraftigere, skriver operasjonsleder Anne Birgitte Arras ved Trøndelag politidistrikt en pressemelding lørdag kveld. Politiet har evakuert 17 hytter og hus og 27 personer. Flere husstander har i tillegg evakuert seg selv.

NRK - 45 minutter siden

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 1 time siden

Mot Kilde-seier i sesongåpningen - briljerte i Lake Louise

Aleksander Aamodt Kilde ligger an til å vinne utforrennet i canadiske Lake Louise. – Fantastisk! Han kommer i mål et sekund foran Dressen som vant her i 2019.

NRK - 1 time siden

Venezuela: – Dette er eit stort gjennombrot

Noreg har spelt ei sentral rolle i forhandlingane som no gjer at sanksjonane mot Venezuela blir letta. – Dette er eit stort gjennombrot. Det som skjedde rett etter at vi var ferdige her i Mexico var at amerikanarane letta på sanksjonar.

NRK - 1 time siden

Forlenger nedstenging

Presidenten i Uganda forlenga laurdag ei seks veker lang nedstenging laurdag av to distrikt i episenteret av eit ebola-utbrot som har kravd 55 liv. Sidan utbrotet vart erklært den 20. september, har den frykta sjukdomen nådd hovudstaden Kampala.

NRK - 1 time siden

Avis: Snusprisen kan bli doblet

EU vil tvinge Sverige til å øke avgiften på snus så kraftig at prisen kan bli doblet, ifølge et lekket dokument som Aftonbladet omtaler. Den svenske avisa beskriver lørdag et «hemmelig, lekket» forslag fra EU-kommisjonen i Brussel om tobakksavgiften. Forslaget skal offentliggjøres i starten av desember og deretter diskuteres og vurderes av EUs medlemsland.

NRK - 2 timer siden

Prøver å skaffe overnatting

Politiet og kommunen jobber nå med å skaffe midlertidig overnatting til de som er evakuert fra boligene sine på Roan i Trøndelag. Det er foreløpig ikke meldt om kontroll på skog- og lyngbrannen, som spredde seg raskt på grunn av den kraftige vinden i området..

NRK - 2 timer siden

Attvald for sjette gong

Ekvatorial-Guineas president Teodoro Obiang Nguema Mbasogo er attvald for ein sjette periode. Han fekk 94,9 prosent av stemmene, ifølgje valkommisjonen. Obiang er den sitjande presidenten i verda som har hatt makta lengst, og det låg an til at han skulle få endå ein sjuårsperiode etter valet førre helg.

NRK - 2 timer siden

15 til 20 hus evakueres nær lyngbrann i Åfjord i Trøndelag

– Vi beslutter en evakuering i denne stund, for 15–20 hus. Så håper vi i det lengste at brannen ikke når så langt, sier rådmann i Åfjord kommune Per Johansen til NTB ved 18-tiden. Boligene som blir evakuert, ligger i Myrliveien på Hongsand, i Åfjord kommune.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com