NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 14:23

NRK - 01 sep 21 kl. 23:04

Brann i bygård i Oslo

Nødetatene rykket sent onsdag kveld ut til brann i en bygård på Odins gate på Frogner i Oslo. Det viste seg at det brann i et ventilasjonsrom. Beboerne er evakuert. Brannvesenet jobber med å hindre spredning, opplyser Morten Bergh på 110-sentralen til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Odins, Frogner, Oslo, Morten Bergh, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , bygårdi , Oslo
NRK - 14 jun 22 kl. 14:37

Fryktet spredningsfare fra brann i bygård

Det har brent i ventilasjonsanlegget i en bygård på Torshov i Oslo, melder brannvesenet. De har nå fått kontroll på stedet. – Erfaringsmessig frykter vi alltid brann i disse gamle bygårdene.

NRK - 14 jun 22 kl. 14:37

Har fått kontroll på brann i gammel bygård

Det brant i ventilasjonsanlegget i en bygård på Torshov i Oslo tirsdag ettermiddag. Brannvesenet har nå fått kontroll på brannen. – Erfaringsmessig frykter vi alltid brann i disse gamle bygårdene.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:05

Brann i gammel bygård i Oslo

Det brenner på loftet i en gammel bygård ved Haarklous plass på Torshov i Oslo. – Vi evakuerer folk fra bygården nå. Det er så langt ikke meldt om noen skadde personer, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

NRK - 29 mar 22 kl. 11:18

Brann i bygård på Tøyen i Oslo er slukket

Nødetatene rykket tirsdag formiddag rykket ut etter melding om brann i en bygård. Bygården ligger i krysset mellom Sars gate og Helgesens gate ved Sofienbergparken. Det brant i loftet og et område var sperra av.

NRK - 27 maj 22 kl. 01:37

Tre personer til sykehus etter branntilløp i bygård i Oslo

Nødetatene rykket ut etter melding om en brann i en bygård på Frogner i Oslo natt til fredag. – Ingen leilighetsbrann, men tørrkokt kjele, melder Oslo 110-sentral. Det har vært en del spredning av røyk oppover i etasjene.

NRK - 14 jun 22 kl. 14:37

Frykter spredningsfare fra brann i bygård

Det brenner i ventilasjonsanlegget i en bygård på Torshov i Oslo, melder brannvesenet. De er på stedet ned ni brannbiler, fordi de frykter mulig spredningsfare. – Erfaringsmessig frykter vi alltid brann i disse gamle bygårdene.

NRK - 31 aug 21 kl. 12:31

Brann i en bygård i Oslo

Brannvesenet sliter med å slukke en ulmebrann i en bygård i Vogts gate på Torshov, sier politiet. Alle beboerne i bygården er evakuert, men det er fare for spredning til andre bygg. Brannen skal ha oppstått i forbindelse med arbeid på stedet.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:05

Brann i gammel bygård Oslo

Det brenner på loftet i en gammel bygård ved Haarklous plass på Torshov i Oslo. – Vi evakuerer folk fra bygården nå. Det er så langt ikke meldt om noen skadde personer, forteller operasjonsleder Tor Gulbrandsen.

NRK - 07 nov 21 kl. 08:32

Mistenker at Oslo-brann ble påsatt

Politiet mistenker at brannen i et kafélokale i en bygård i Gamlebyen ble påsatt, og ser alvorlig på saken. To menn ble sett løpe fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen i Oslogate på St.

NRK - 26 feb 22 kl. 00:00

Brann i Oslo-bygård slukket

Nødetatene rykket fredag kveld ut til en brann i en bygård på Frogner i Oslo. Brannen ble rask slukket, og to personer ble tatt hånd om av helsevesenet. Det har vært kraftig røykutvikling på stedet, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter klokken 23.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Norge vil opprette en havmiljølov

Den nye loven skal bygge på naturmangfoldsloven. Den gjør det mulig å verne havområder til 200 nautiske mil fra land..

NRK - 15 minutter siden

BT: Drapssiktet fikk ikke forsvarlig helsehjelp

Mannen som drepte faren sin i et parkeringshus i Loddefjord tidligere i år, fikk ikke forsvarlig helsehjelp fra januar i år, ifølge BT. Det konkluderer Statsforvalteren i Vestland med. Mannen var pasient på distriktspsykiatrisk senter (DPS) to år før drapet i Loddefjord i Bergen, ifølge avisen..

NRK - 15 minutter siden

Styrtregn førte til nye lekkasjer på Stortinget

Det er ikke uvanlig med lekkasjer i det politiske miljøet, men øsregnet i Oslo førte med seg lekkasjer av det mer bokstavelige slaget på Stortinget i dag. – Det har oppstått vannlekkasje flere steder i bygningsmassen, trolig som følge av styrtregnet, får NRK opplyst av administrasjonen på Stortinget. Både i Nedre Vollgate 18, i tunnelløpet under Wessels plass samt ved vaskeriet i kjelleren i selve stortingsbygningen er det oppdaget vannlekkasje.

NRK - 30 minutter siden

PST og politiets håndtering skal evalueres

Politidirektøren og sjef PST har besluttet gjennomgang av hendelsen og hendelsesforløpet frem til skytingen, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike vil ha olje fra Iran og Venezuela

USA diskuterte alt i mars muligheten for å lette på sanksjonene mot Venezuela og gjenoppta oljeimporten derfra, men dette har ennå ikke skjedd. Sanksjonene mot Iran og Venezuela må oppheves, og olje fra de to landene må tilbake på markedet, mener Frankrike, ifølge kontoret til Frankrikes president Emmanuel Macron..

NRK - 30 minutter siden

Nato gjør opptrapp i reaksjonsevnen

Nato skal gjøre sitt største opptrapp av organisasjonens forsvarsevne siden den kalde krigen, sier generalsekretær Jens Stoltenberg. Forsvarsalliansen vil bygge opp antallet soldater i reaksjonsstyrken til godt over 300.000, sa Stoltenberg under et pressemøte mandag..

NRK - 45 minutter siden

Bærum kommune hedrer de døde etter Oslo-skytingen

For å hedre Kåre Hesvik (60) og Jon Erik Isachsen (54), som mistet livet i Oslo, lar Bærum kommune regnbueflaggene henge i en uke ekstra. Det skriver Budstikka. Flaggene skulle egentlig ha blitt tatt ned i dag.

NRK - 45 minutter siden

21 tenåringer døde etter fest

Politiet i Sør-Afrika etterforsker hendelsen etter at 21 tenåringer døde på «mystisk vis», melder AFP. Dette skal ha skjedd i et bygg som har vært overfylt under noe som antakelig var en eksamensfeiring blant elever ved videregående skole. Overlevende beskriver det som en kamp for å komme seg ut.

NRK - 45 minutter siden

Søker etter kvinne i Ulstein

Redningsetater søker etter en kvinne i 30-årene i Haddal-området i Ulstein kommune. Redningsskøyte, Røde Kors og Norske redningshunder er med i søket, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Ni personer til sykehus etter syre-uhell

Ni personer fraktes til St. Olav hospital etter uhellet i Vanvikan i Trøndelang mandag. Tre av disse fraktes i luftambulanse.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com