NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 19:26

NRK - 19 aug. 19 kl. 04:49

Brann i boligkompleks i Ski

Tre personer får tilsyn av helsepersonell etter en brann i en leilighet i et boligkompleks på Langhus i Ski, natt til mandag. To personer har pustet inn røyk, mens en annen har hoppet fra andre etasje. Ingen er alvorlig skadd, melder politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Langhus, Ski

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , boligkompleksi , Ski
NRK - 19 juli 19 kl. 05:27

Brann i boligkompleks i Stjørdal

Politiet i Trøndelag melder at det har brutt ut en brann i et boligkompleks i Stjørdal sentrum. Nødetatene er på stedet, og situasjonen er foreløpig uoversiktlig. – Det jobbes med å gjøre rede for beboere og evakuere, skriver politiet på Twitter..

Aftenposten - 09 mars 20 kl. 06:12

Mann døde etter brann i boligkompleks i Levanger

En mann døde på sykehus etter at det brøt ut brann i et boligkompleks i Levanger natt til mandag..

NRK - 09 mars 20 kl. 04:30

Brann i boligkompleks i Levanger

Det brenner i et boligkompleks i Levanger sentrum i Trøndelag. Elleve personer er evakuert. En person undersøkes etter å ha fått i seg røyk.

NRK - 19 aug. 20 kl. 01:35

Brann i boligkompleks

Det brenner i et boligkompleks i Kristian IVs gate Kristiansand sentrum. Politiet jobber med å få kontroll på beboerne. Nødetatene fikk melding om brannen klokka 01.

P4 - 19 aug. 19 kl. 05:46

Flere evakuert etter brann i Ski

Totalt 22 beboere ble evakuert etter en brann i et boligkompleks på Langhus i Ski i Akershus i natt. Tre personer får tilsyn av helsepersonell, to personer har pustet inn røyk, mens en person har skadet foten etter å ha hoppet ut av en vindu fra tredje etasje. Det forteller opersjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt..

Dagbladet - 19 juli 19 kl. 08:11

23 evakuert etter brann i Stjørdal sentrum

Brannvesenet melder at de har kontroll på en brann som brøt ut i et boligkompleks i Stjørdal sentrum fredag morgen. Politiet mistenker at brannen er påsatt..

P4 - 06 des. 19 kl. 05:50

Evakuert etter brann i Larvik

Flere beboere er evakuert etter brann i et boligkompleks i Larvik i natt. En person får behandling etter å ha pustet inn røyk. De evakuerte er innlosjert på et hotell inntil videre.

Aftenposten - 11 jan. 20 kl. 21:09

Mann pågrepet etter brann i boligkompleks

Politiet har pågrepet en mann i 50-årene etter at det lørdag kveld brøt ut brann i et bygg med flere leiligheter i Knarvik, nord for Bergen..

P4 - 11 jan. 20 kl. 21:27

Pågrepet etter brann

En mann i 50-årene er pågrepet, mistenkt for å ha påsatt en brann ved et boligkompleks i Knarvik utenfor i kveld. Mannen ble anholdt som følge av vitneobservasjoner, opplyser Vest politidistrikt til NTB. Han er selv bosatt i boligkomplekset.

P4 - 09 mars 20 kl. 05:26

11 evakuert etter brann

11 personer er evakuert fra en brann i et boligkompleks i Levanger i Trøndelag. En person er sendt til sykehus etter å ha fått i seg røyk. Tilstanden er ikke kjent.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Legionella på sjukehus

Det er oppdaga legionellasmitte i vatnet på sjukehuset i Kristiansund. Det betyr at pasientane og tilsette på den eine fløya ikkje får dusje eller drikke vatnet frå kranen. Sjukehuset har sett krisestab for å handtere smitten.

NRK - 15 minutter siden

Fallskjermhoppar til sjukehus

Klokka 18.04 varsla fallskjermklubben på Voss politiet om at ein av hopparane hadde hatt ei hard landing. Vedkomande var vaken og blei sendt til Voss sjukehus.

NRK - 15 minutter siden

Skredfare flere steder

Det er meldt om betydelig snøskredfare i Vest-Finnmark, Nord-Troms, Lyngen, Tromsø og Jotunheimen lørdag. Søndag er listen enda lenger. I tillegg til nevnte steder er det også meldt om snøskredfare, faregrad 3, i Indre Sogn, Hallingdal og Vest-Telemark, opplyser varslingstjenesten Varsom.

NRK - 30 minutter siden

Politiaksjon i Indre Østfold

Politiet har rykket ut til Hobøl i Indre Østfold etter en voldshendelse. En person har blitt slått i hånden med en ukjent gjenstand. Bevæpnet politiet prøver å få kontakt med en person som har forskanset seg i et hus..

NRK - 30 minutter siden

Vil samarbeide om migrasjon

USAs visepresident Kamala Harris og Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador lovet fredag ​​å samarbeide om å løse problemet med ulovlig migrasjon til USA. Under det virtuelle møtet fra kontoret sitt i Washington sa Harris blant annet at de to landene burde samarbeide om å hjelpe El Salvador, Guatemala og Honduras med å forbedre leveforholdene i landene, og overtale flere migranter til å bli hjemme, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Nordmenn sto for saueklipping

Sauenæringa i Innlandet får ros av Statsforvalteren for å ha gjennomført vårklippinga uten utenlandske saueklippere. Normalt trengs det utenlandske klippere for å ta vårklippen på 140 000 sauer i Innlandet, men nå er det innreiserestriksjoner..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrudd i Risør

Rundt 200 personer må i karantene etter at en Risør-mann testet positivt fredag ettermiddag. Kommunen er i gang med smittesporing, som er den mest omfattende gjennomført i Risør så langt, ifølge en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Bra resultat for Eidsiva

Høye strømpriser har bidratt til et veldig bra resultat for Eidsiva. Konsernet har et resultat på 794 millioner kroner etter skatt i første kvartal i år. Driftsinntektene var 35 millioner kroner høyere enn på samme periode i fjor..

NRK - 1 time siden

Mange russ har testet seg

1351 blå- og rødruss har testet seg i Stavanger de siste dagene. Stavanger kommune skryter av russen som har gjort det de kan for å hjelpe smittesporerne. På Nord-Jæren er nå 97 russ smittet av covid-19..

NRK - 45 minutter siden

Meir ruskøyring

Talet på ruskøyringssaker i Noreg aukar for andre året på rad. UP-sjef Jon Steven Hasseldal trur at pandemi og heimekontor kan vere ein av årsakene til den negative utviklinga..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt