NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:06

NRK - 22 april 21 kl. 04:00

Brann i bobil i Rauma

En brann i en bobil i Rauma natt til torsdag har spredt seg til et hus. Det er ikke meldt om noen personskader. men en person er sendt til legevakten for sjekk. Brannetaten jobber fortsatt med å slukke brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Rauma

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , bobili , Rauma
NRK - 22 april 21 kl. 02:21

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..

NRK - 22 april 21 kl. 05:30

Brann i Rauma – dirigering på E136

Brannvesenet har kontroll, og driv med ettersløkking av brannen på i Rauma. Eit hus og ein bubil har brunne ned til jorda. Eigedomen ligg på Trøan, like aust for Kors kyrkje i Romsdalen.

NRK - 17 april 21 kl. 16:35

Driftsbygning raser sammen i Rauma

En driftsbygning er i ferd med å kollapse i Isfjorden i Rauma kommune. I alt 35 storfe må berges ut av bygningen. Politiet melder om gjødsellekkasje, men det er ikke kommet opplysninger om skader på dyr eller mennesker..

NRK - 26 april 21 kl. 16:52

Overtent hus i Rauma

Einebustaden som brenn i Eidsbygda i Rauma i Møre og Romsdal er overtent. Brannvesenet har nett kome til staden og starta å rigge seg til for sløkking. Dei har ikkje oversikt over personane som bur i huset..

NRK - 26 april 21 kl. 18:37

Kontroll på brannen i Rauma

Brannvesenet har kontroll over brannen i Eidsbygda i Rauma. Det skal ikkje bere fare for at brannen kan spreie seg. Røykdykkar har vore inne i huset, men måtte trekkje seg ut då delar av bygget kollapsa.

NRK - 26 april 21 kl. 20:35

Død person funnet etter brann

Politiet har funnet en død person i huset i Rauma som brant tidligere mandag. Personen var en av tre som holdt til i boligen, men de to andre var ikke i boligen da den brant. Den avdøde ble funnet i forbindelse med søk av huset.

VG - 20 feb. 21 kl. 13:58

Texas: Cristian (11) døde i bobil uten strøm

Det er erklært folkehelsekrise i Texas. Tirsdag ettermiddag døde 11 år gamle Cristian av kulde, mistenker amerikanske myndigheter..

NRK - 04 mars 21 kl. 05:38

Rekordhøy etterspørsel etter bobil

Utleiere av bobiler i Sør-Norge er allerede fullbooka alle de åtte sommerukene. Bobilforhandlere forteller at det vil være manko på nye bobiler. Grunnen er at salget av nye bobiler i Europa nesten er doblet siden i fjor, samt lavere produksjon..

Aftenposten - 13 mars 21 kl. 16:31

Hun har bodd mange år i bobil. Nå er hun Oscar-favoritt.

Med en film om ofrene for finanskrisen er regissør Chloé Zhao blant årets Oscar-favoritter..

NRK - 02 mai 21 kl. 17:59

Riksvei 7 stengt etter ulykke

Sør-Øst politidistrikt melder rett før klokken 18 at en bobil har kjørt inn i en fjellvegg på riksvei 7 ved Flå. Tre personer skal være skadet. Riksvei 7 er foreløpig stengt etter ulykken..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 15 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 15 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 30 minutter siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 30 minutter siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 30 minutter siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..

NRK - 45 minutter siden

Palmesus avlyser

Ein av Noregs største festivalar, Palmesus, avlyser. Beslutninga er tatt etter at kulturministeren i dag la fram tiltak for kulturlivet i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett..

NRK - 30 minutter siden

Dobbeltspor og godsteminal i Bergen

Regjeringen vil bygge dobbeltspor mellom Arna og Bergen. I tillegg skal det bevilges penger til en ny helelektriskgodsterminal. Dobbeltsporet skal stå ferdig i løpet av 2025 og skal gi hyppigere avganger og færre forsinkelser.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt