NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 07:17

NRK - 01 sep 21 kl. 23:04

Brann i blokk i Oslo

Politiet melder om brann i fjerde etasje i en boliglokk i Odins gate på Frogner i Oslo. Politiet tvitret om brannen like før klokka 23 onsdag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Odins, Frogner, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , blokki , Oslo
NRK - 22 jul 21 kl. 23:51

Brann i blokk i Sarpsborg

Det har vært en brann i en blokk på Sandesundsveien i Sarpsborg, skriver politiet på Twitter. Beboerne er evakuert. Brannen er nå slukket, men det er fortsatt mye røyk i området..

NRK - 07 aug 21 kl. 02:33

Kraftig brann i blokk på Arna

Politiet melder om en kraftig brann i en blokk på Arna utenfor Bergen natt til lørdag. Nødeatene er på stedet..

NRK - 09 mar 22 kl. 15:41

Rykker ut til brann i blokk

Nødetatene rykker ut til brann i en blokk på Fjell i Drammen. Melder ser flammer, opplyser politiet. Oppdateres..

NRK - 04 nov 21 kl. 15:47

Brann i blokk i Fyllingsdalen

Det brenner i en blokk i Torgny Segerstedts veg i Fyllingsdalen i Bergen. – Det er observert flammer i den øverste etasjen og på taket, sier operasjonsleder Jørgen Ommedal. Politiet har ikke oversikt over hvor mange som er skadde eller evakuerte..

NRK - 16 maj 22 kl. 12:31

Nødetatene rykker: Brann i blokk

På Åssiden i Drammen brenner det i en blokk med tre oppganger. Ifølge politiet startet brannen på terrassen til den ene leiligheten, og brannen har spredt seg til taket. Alle i oppgangen hvor brannen startet er evakuert, og nødetatene jobber med å evakuere de to andre oppgangene..

NRK - 23 maj 22 kl. 11:30

Brann i blokk i Oslo slukket

Oslo brann og redningsetat melder at brannen i Sinsenveien er slukket. – Brannvesenet bekrefter at brannen er slukket. Ingen beboere befant seg i leiligheten, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

Dagbladet - 07 aug 21 kl. 03:03

Storbrann i Bergen: Blokk overtent

Det brenner kraftig i en blokk i Arna i Bergen kommune. Det er 20 leiligheter i bygget. Ingen skal være savnet..

NRK - 17 sep 21 kl. 00:46

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 15 maj 22 kl. 17:52

Ingen personer skadet i brann i Oslo

Det er bekreftet brann i en leilighet i 4. etasje i en blokk på St. Hanshaugen i Oslo.

NRK - 23 maj 22 kl. 11:30

Evakuerer blokk i Oslo etter brann

– Nødetatene er fremme på stedet og har lokalisert røyk ut fra et vindu i fjerede etasje i Sinsenterassen i Oslo. Vi har startet evakuering, skriver Oslo politidistrikt på Twitter. Brannvesenet bekrefter at det er brann i leilighet i fjerde etasje..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 30 minutter siden

Overskrider utslippskvoten

Norge ligger an til å overskride utslippskvoten for 2021. Ifølge foreløpige beregninger fra Statistisk sentralbyrå (SSB) lå utslippene av klimagasser i såkalt ikke-kvotepliktig sektor i Norge på om lag 25.370.

NRK - 45 minutter siden

Brann i Eidsvoll

Nødetatene har rykket ut til brann i en bolig i nærheten av Vilberg helsetun i Eidsvoll. Ifølge politiet er det en del røyk i området. Beboere i nærheten bes lukke vinduer og dører, og holde seg unna røyken..

NRK - 45 minutter siden

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..

NRK - 1 time siden

Ecuador kutter prisen på drivstoff

Ecuadors president Guillermo Lasso kunngjorde søndag at prisen på drivstoff skal reduseres, men ikke så mye som urfolkene bak omfattende protester krever. Lasso sier i en radio- og TV-overført tale at den galopperende prisen på drivstoff skal reduseres med 10 cent per gallon, det vi si cirka 25 øre per liter. (NTB).

NRK - 1 time siden

Zelenskyj ber belarusere ikke involvere seg i krigen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj ber belaruserne ikke la seg bli dratt inn i russernes krig mot Ukraina. I en tale søndag henvendte han seg til folket i nabolandet Belarus og sa de ikke trenger å bli slaver og kanonføde, selv om Russland har lagt opp til det. – Dere trenger ikke å dø, sa han og la til at belaruserne ikke må la andre ta beslutninger for Belarus..

NRK - 1 time siden

Seks politifolk drept i Mexico

Seks politifolk ble drept av antatte narkokarteller da patruljen deres falt i et bakhold i Nord-Mexico søndag morgen. Gjengen som overfalt patruljen, var utstyrt med ti hjemmelagde pansrede kjøretøy og tunge våpen. Politiet sier at patruljen ble overfalt på en vei som går til en grenseovergang ved Nuevo Laredo i delstaten Nuevo León.

NRK - 2 timer siden

Minst 123 avlyste flygninger mandag

Allerede før flytrafikken startet mandag, var det meldt inn 123 kanselleringer, skriver VG. Natt til søndag ble konflikten mellom NHO og Luftfart og Norsk Flyteknikerorganisasjon trappet opp med lockout, og 450 flyteknikere får ikke gå på jobb. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Putin på første utenlandstur siden invasjonen

Russlands president Vladimir Putin reiser denne uka på sitt før statsbesøk utenlands siden invasjonen av Ukraina i februar. Det er den statlige TV-kanalen Rossija 1 som søndag meldte at Putin reiser til Aserbajdsjan og Tadsjikistan. Putin planlegger også en reise til Belarus i månedsskiftet juni/juli.

NRK - 2 timer siden

Skeptisk til terrorkategorisering

Ekstremismeforsker Lars Gule reagerer på at Politiets sikkerhetstjeneste (PST) gikk tidlig ut og sa de vurderte masseskytingen som en terrorhandling. Uttalelsen Gule reagerer på, kom fra konstituert PST-sjef Roger Berg lørdag, som la til: – Dette er bakteppet for vår del, og så etterforsker politiet om det kan være sykdom, helse eller andre forhold som setter saken i et dårlig lys. Gule mener dette kan påvirke hvordan politiet etterforsker saken, skriver Dagbladet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com