NRK > Nyheter

Tuesday, 19 October, 13:22

NRK - 14 sep 21 kl. 00:44

Brann i Oslo – fare for spredning

Det er ikke kontroll på brannen i en gammel bygård ved Haarklous plass på Torshov i Oslo, opplyser politiet til NTB. Det brenner på loftet av bygningen. – Dette er et kvartal med eldre bygårder, og det er spredningsfare. Vi har evakuert nærliggende oppganger, sa han videre. Politiet har ikke noe oversikt over nøyaktig hvor mange beboere som er evakuert, men det er snakk om leiligheter i fire oppganger.
Les mer på NRK


Les mer om:
Haarklous, Torshov, Oslo, NTB, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Branni , Oslo, fare, for, spredning
NRK - 09 okt 21 kl. 01:40

Brann på hotell i Oslo slukket

Rundt 250 personer ble evakuert fra Anker Hotel i Storgata i Oslo, etter melding om brann. Brannen ble meldt klokken 1.30 natt til lørdag.

NRK - 09 okt 21 kl. 01:40

Brann på Anker Hotell i Oslo

Det brenner på Anker Hotel i Storgata i Oslo. Brannen ble meldt klokken 1.30 natt til lørdag.

NRK - 05 aug 21 kl. 05:04

Trevarefabrikk totalskadd i brann

Det brøt natt til torsdag ut brann i en trevarefabrikk på Fenstad i Nes på Romerike. Fabrikken er totalskadd, og det var fare for spredning til boliger. Nødetatene meldte om brannen ved 3.

NRK - 12 aug 21 kl. 13:24

Brann i Bokn: Fare for giftig røyk

Nødetatene har rykket ut til melding om brann hos Bokn Plast i Bokn kommune i Rogaland. Politiet skriver på Twitter at det skal være åpne flammer og mye røyk på stedet. Alle arbeidere skal være evakuert fra bygget.

NRK - 12 aug 21 kl. 13:24

Brann på Bokn: Fare for giftig røyk

Nødetatene har rykket ut til melding om brann hos Bokn Plast i Bokn kommune i Rogaland. Politiet meldte før at det var åpne flammer og mye røyk på stedet. Klokken 13.

NRK - 19 aug 21 kl. 21:04

Solberg om Brann: –De må rydde opp

Statsminister Erna Solberg er en engasjert Brann-supporter og synes situasjonen klubben har havnet i er trist. – Jeg synes det er blitt en veldig trist situasjon. Nå er kanskje det aller viktigste at klubben får ryddet opp, så får alle vi andre som heier på Brann, stoltheten tilbake og kan heie på dem de neste kampene, sier statsminister Erna Solberg til NRK.

NRK - 05 jun 21 kl. 22:23

Brann i fire søppelkasser i Oslo

110-sentralen i Oslo har meldt om brann i fire forskjellige søppelkasser i løpet av én time, lørdag kveld. De første meldingene kom på Twitter, og gjaldt brann i søppelkasse på Hovedøya og Ormsund bru. Litt senere kom meldinger om brann i søppelkasser på Bjørndal og Dr.

NRK - 19 jul 21 kl. 17:04

Krise for Afrikas naturarv

12 av de 16 mest truede naturområdene i verden ligger i Afrika og står på listen over verdensarvområder i fare når verdensarvkomiteen møtes i sommer. – Situasjonen for områdene i Afrika står høyt på agendaen når vi nå skal møte de andre medlemmene av verdensarvkomiteen. Hvis ikke utviklingen snur står vi i fare for å miste mange av de mest unike naturområdene i verden, og en rekke truede arter står i fare for å forsvinne, sier Berit Lein i Miljødirektoratet i en pressemelding..

NRK - 20 aug 21 kl. 04:19

Unicef: 1 milliard barn i fare

Verdens barnefond Unicef anslår at en milliard barn i 33 land er i ekstrem fare på grunn av klima- og miljøtrusler. Tallet kommer fram i Unicefs klimarisiko-indeks for barn som bygger på fakta om barn fra 163 land. Den viser at barn i Afrika og deler av Asia er de mest utsatte og nå står i ekstrem fare på grunn av klimaendringene.

NRK - 23 aug 21 kl. 15:59

Advarer mot afghansk borgerkrig

Russland mener det er fare for borgerkrig i Afghanistan, men har ikke tenkt å blande seg inn. – Den nåværende situasjonen i Afghanistan utgjør en ytterligere fare og trussel, sier Kremls talsmann Dmitrij Peskov mandag. Ifølge nyhetsbyrået Interfax mener han det er fare for en ny borgerkrig i Afghanistan..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Må kanskje stenge kirker i Oslo

Hvis strømutgiftene blir for store kan det hende at noen kirker i Oslo må stenge. Kirkevergen er bekymret over de høye strømprisene og ser nå på ulike løsninger, sier kommunikasjonsansvarlig i Kirkelig fellesråd i Oslo, Finn Folke Torp til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Straumprisen fell i morgon

Etter fleire dagar med rekordhøge straumprisar, er det venta eit prisfall onsdag. Det viser prisoversikta frå straumbørsen Nordpool. Prisen vil ligge på 0,80 kilowattimen i snitt gjennom dagen i Sør-Noreg..

NRK - 15 minutter siden

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

NRK - 45 minutter siden

Avlyser førestillingar

Bergen Nasjonale Opera må avlyse tre førestillingar av Rusalka på grunn av streik. Førestillingane den 23., 25.

NRK - 45 minutter siden

Demonstrantar i Madrid

Seks demonstrantar har okkupert det kjente Prado-museet i Madrid og trugar med å ta livet av seg om ikkje dei får innfridd ei liste med krav. Ifølgje spanske medium hevdar demonstrantane å vere overlevande etter ei masseforgifting som skjedde i Spania for 40 år sidan. Då omkom hundrevis av menneske og fleire titusen vart sjuke etter å ha fått i seg rapsolje med anilin.

NRK - 45 minutter siden

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 1 time siden

Dømd til tre års fengsel

To nordmenn er dømd til tre års fengsel for medverkar til grovt underslag etter leilegheitssal i Brasil. Kjøparane fekk ikkje skøytene til leilegheitene, skriv Dagens Næringsliv. I tillegg til fengsel, er dei to dømd til å betale tilbake 27,7 millionar kroner til kjøparane, samstundes er dei frådømd retten til å drive næringsverksemd for alltid.

NRK - 1 time siden

Tilsynssaka vil ta eit halvt år

Statsforvaltaren i Oslo og Viken håpar å vere ferdig med tilsynssaka knytt til helsehjelpa til drapssikta Espen Andersen Bråthen har fått, innan seks månadar. Forvaltarens helseavdeling har varsla Kongsberg kommune og Vestre Viken helseføretak om at det blir opna tilsynssak etter drapa. – Vi ber i første omgang om informasjon om den sikta si kontakt med helsevesenet frå januar 2018 og fram til i dag, skriv statsforvaltaren i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Dansar og koreograf er død

Den internasjonalt anerkjende koreografen og dansaren Kjersti Alveberg er død, 73 år gamal. Alveberg var ein av landets fremste koreografar i siste del av 1900-talet. Ho markerte seg med særprega oppsetjingar og produksjonar, ofte i tett samarbeid med mellom anna NRK..

NRK - 2 timer siden

Siktet og etterlyst person i Norge

Etter hendelsen der en person ble skutt i Vika i Oslo har politiet pågrepet ytterligere en person. Dette er en person som var siktet og etterlyst i saken og som oppholdt seg i Pakistan. Mannen meldte seg selv for politiet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt