NRK > Nyheter

Wednesday, 22 March, 12:55

NRK - 31 jan 23 kl. 20:15

Braathen til NRK: - Vi gjorde det vi kunne, og av og til er ikke det godt nok

Flyr begjærte seg konkurs tirsdag kveld. Til NRK sier grunnlegger og styreleder i Flyr Erik Braathen at de har gitt jernet, men har kommet til kort. – Vi gjorde det vi kunne, og av og til er ikke det godt nok, sier han til NRK. – Hvor gikk det feil? – Det er vanskelig å starte en ny bedrift.
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Flyr Erik Braathen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Braathen, til, NRKVi gjorde det vi , kunneog , av og til er ikke det godt nok
Klartale - 11 feb 23 kl. 06:00

De lar seg lokke av billigere mat i Sverige

Norske biler står tett i tett ved Charlottenberg kjøpesenter i Sverige. Inne på Hypermat dytter flere nordmenn handlevognen foran seg. Fylt med brus, ost og kjøtt.

NRK - 08 nov 22 kl. 10:53

Braathen om Flyr: – Det skjer mye nå

Flyrs største aksjonær, grunnlegger og styreleder, Erik Braathen, har en hektisk dag foran seg. Til NRK vil han i formiddag ikke si mer enn dette: – Det skjer mye nå. Vi jobber på det vi kan.

NRK - 04 jan 23 kl. 16:46

Kristoffersen i klar ledelse – Braathen og McGrath disket

Henrik Kristoffersen er i klar ledelse etter første omgang av slalåmrennet i Garmisch-Partenkirchen. Nordmannen taklet forholdene best av alle og leder med 71 hundredeler ned til nærmeste konkurrent Linus Strasser. Franske Clement Noel er nummer tre, 93 hundredelder bak.

Aftenposten - 11 feb 23 kl. 21:44

Braathen om superparet: – Det kunne jeg aldri gjort

Lucas Braathen (22) letter på sløret om kjærlighetslivet, og forteller at han aldri kunne gjort det samme som….

VG - 11 feb 23 kl. 21:44

Braathen om superparet: – Det kunne jeg aldri gjort

Lucas Braathen (22) letter på sløret om kjærlighetslivet, og forteller at han aldri kunne gjort det samme som landslagskompis Aleksander Aamodt Kilde og friskivennen Birk Ruud..

Aftenposten - 18 dec 22 kl. 11:37

Kristoffersen og Braathen på skuddhold til seier

Henrik Kristoffersen og Lucas Braathen ligger på skuddhold til seieren etter første omgang av storslalåmrennet i Val….

VG - 18 dec 22 kl. 11:37

Kristoffersen og Braathen på skuddhold til seier

Henrik Kristoffersen og Lucas Braathen ligger på skuddhold til seieren etter første omgang av storslalåmrennet i Val Gardena..

VG - 16 jan 23 kl. 07:06

Lucas Braathen bekrefter: Red Bull-avtale i boks

Lucas Braathen (22) har flere verdenscupseirer til nå denne vinteren enn Henrik Kristoffersen (28). Nå får også han muligheten til å ha en egen sponsoravtale med Red Bull..

Aftenposten - 13 feb 23 kl. 10:38

Lucas Braathen reiser til VM: – Betyr ikke nødvendigvis at man stiller

KVITFJELL (VG) Etter mandagens skitrening smilte nyopererte Lucas Braathen (22) og delte ut klemmer til støtteapparatet..

Aftenposten - 16 jan 23 kl. 07:06

Lucas Braathen bekrefter: Red Bull-avtale i boks

Lucas Braathen (22) har flere verdenscupseirer til nå denne vinteren enn Henrik Kristoffersen (28)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Varsler om kraftig snøfokk i Finnmark og Troms

Varslingstjenesten Varsom har sendt ut gult farevarsel for kraftig snøfokk langs kysten og fjordstrøkene i Finnmark og deler av Nord-Troms fra onsdag formiddag av..

NRK - 45 minutter siden

Ein person gripen for drapsforsøk i Tyskland

Onsdag blei det gjennomført aksjonar mot høgreekstreme miljø i åtte tyske delstatar og Sveits, opplyser tyske styresmakter, ifølge Reuters. Ein person er arrestert mistenkt for drapsforsøk. Ein politibetjent blei skadd då det blei fyrt av skot under aksjonen..

NRK - 1 time siden

Toga går igjen etter ulukka i Hellas

Togtrafikken mellom store byar i Hellas er onsdag i gang igjen etter den store ulukka i slutten av februar. 57 menneske omkom då to tog kolliderte i høg fart mellom Aten og Thessaloniki 28. februar.

NRK - 1 time siden

Abelprisen til matematikaren Luis Caffarelli

Abelprisen for 2023 går til den argentinsk-amerikanske matematikaren Luis Caffarelli. Det er første gong at Abelprisen blir delt ut til ein matematikar frå Latin-Amerika. Han får prisen for banebrytande arbeid med partielle differensiallikningar, som blant anna kan bidra til å forstå korleis naturen endrar seg over tid.

NRK - 1 time siden

– Helseutplattforma kan ikkje utsetjast ytterlegare

– Helseplattforma kan ikkje utsetjast ut over april 2024 med tanke på at det nærmar seg innflytting i det nye sjukehuset på Hjelset. Det sa IKT-direktør i Helse Møre og Romsdal, Helge Storøy. Helse Møre og Romsdal følgjer med på situasjonen og arbeider direkte inn mot Helseplattforma og 15.

NRK - 1 time siden

FN takkar Noreg for innsatsen for fred

FNs undergeneralsekretær for fredsoperasjonar, Jean-Pierre Lacroix. takkar Noreg for den varige støtta til FNs fredsbevaring, melder FN i ei pressemelding. I år er det 75 år sidan FNs fredsbevaring starta.

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet i voldtektssak i Skien

Politiet har pågrepet ytterligere en person etter at en prostituert kvinne natt til tirsdag ble ranet med kniv og voldtatt på en privatadresse i Skien. En lokal mann i 20-årene ble pågrepet samme natt, men ifølge kvinnen var det to personer til stede da hendelsen fant sted. Det skal være denne personen som nå er tatt av politiet, skriver Varden.

NRK - 1 time siden

Riksdagen skal ta historisk Nato-avgjerd

Den svenske Riksdagen skal onsdag formelt godkjenne eit svensk medlemskap i Nato. Landet gir med det opp nøytraliteten som alliansefritt land. To av partia i Riksdagen, Miljöpartiet de gröna og Vänsterpartiet, kjem til å stemme imot.

NRK - 1 time siden

Tømte magasinet på pistolen

27-åringen som har innrømmet at han skjøt og drepte Bård Lanes (33) i Tønsberg, sier våpenet hans klikket etter at han skjøt de første skuddene på utsiden av solstudioet på Kilen. Lanes skulle ta sol sammen med kjæresten, men gikk ut for å gå på do da han møtte på 27-åringen. Den drapssiktede sier han løp etter Lanes etter at han ladet om våpenet, men er usikker på hvor mange skudd han løsnet.

NRK - 1 time siden

Elbiler kjørte mer enn bensinbiler

Norske kjøretøy tilbakela i alt 45,4 milliarder kilometer på veiene i fjor. Tall fra SSB viser at elbiler nå for første gang kjører mer enn bensindrevne biler. Selv om elbiler nå kjører mer enn bensinbiler, kjøres fortsatt dieseldrevne personbiler mer enn bensin- og elbiler sammenlagt, ifølge tallene fra Statistisk sentralbyrå (SSB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com