NRK > Nyheter

Tuesday, 20 February, 22:23

NRK - 31 jan 23 kl. 20:15

Braathen til NRK: - Vi gjorde det vi kunne, og av og til er ikke det godt nok

Flyr begjærte seg konkurs tirsdag kveld. Til NRK sier grunnlegger og styreleder i Flyr Erik Braathen at de har gitt jernet, men har kommet til kort. – Vi gjorde det vi kunne, og av og til er ikke det godt nok, sier han til NRK. – Hvor gikk det feil? – Det er vanskelig å starte en ny bedrift.
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Flyr Erik Braathen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Braathen, til, NRKVi gjorde det vi , kunneog , av og til er ikke det godt nok
Klartale - 11 feb 23 kl. 06:00

De lar seg lokke av billigere mat i Sverige

Norske biler står tett i tett ved Charlottenberg kjøpesenter i Sverige. Inne på Hypermat dytter flere nordmenn handlevognen foran seg. Fylt med brus, ost og kjøtt.

NRK - 08 nov 22 kl. 10:53

Braathen om Flyr: – Det skjer mye nå

Flyrs største aksjonær, grunnlegger og styreleder, Erik Braathen, har en hektisk dag foran seg. Til NRK vil han i formiddag ikke si mer enn dette: – Det skjer mye nå. Vi jobber på det vi kan.

NRK - 05 jun 23 kl. 14:56

Norsk politi har varslet Thailand om drapssiktet nordmann

Det sier politiadvokat Eirik Braathen til NRK. Fredag møtte nordmannen, som er drapssiktet i Thailand, opp hos Øst politidistrikt. Der fikk politiet bekreftet at han er internasjonalt etterlyst.

NRK - 04 jan 23 kl. 16:46

Kristoffersen i klar ledelse – Braathen og McGrath disket

Henrik Kristoffersen er i klar ledelse etter første omgang av slalåmrennet i Garmisch-Partenkirchen. Nordmannen taklet forholdene best av alle og leder med 71 hundredeler ned til nærmeste konkurrent Linus Strasser. Franske Clement Noel er nummer tre, 93 hundredelder bak.

NRK - 27 okt 23 kl. 11:26

Lucas Braathen legger opp

Lucas Braathen legger opp alpinkarrieren. Han sier han for første gang føler seg glad på et halvt år etter at han tok beslutningen. Det har stormet rundt Braathen den siste tiden etter at han gjennomførte et reklamestunt for klesmerket J.

Aftenposten - 11 feb 23 kl. 21:44

Braathen om superparet: – Det kunne jeg aldri gjort

Lucas Braathen (22) letter på sløret om kjærlighetslivet, og forteller at han aldri kunne gjort det samme som….

VG - 11 feb 23 kl. 21:44

Braathen om superparet: – Det kunne jeg aldri gjort

Lucas Braathen (22) letter på sløret om kjærlighetslivet, og forteller at han aldri kunne gjort det samme som landslagskompis Aleksander Aamodt Kilde og friskivennen Birk Ruud..

NRK - 02 jun 23 kl. 12:36

Nordmann på rømmen har meldt seg for politiet

Den drapssiktede nordmannen som har vært på rømmen i Asia siden 2019 har meldt seg for politiet i Norge. Det bekrefter politiadvokat Øst politidistrikt Eirik Braathen til NRK. Mannen kom til Norge forrige lørdag, og meldte seg for politiet sammen med sin advokat for tre-fire dager siden.

Aftenposten - 18 dec 22 kl. 11:37

Kristoffersen og Braathen på skuddhold til seier

Henrik Kristoffersen og Lucas Braathen ligger på skuddhold til seieren etter første omgang av storslalåmrennet i Val….

VG - 18 dec 22 kl. 11:37

Kristoffersen og Braathen på skuddhold til seier

Henrik Kristoffersen og Lucas Braathen ligger på skuddhold til seieren etter første omgang av storslalåmrennet i Val Gardena..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Aftenposten: Stortingsvara fra Senterpartiet har meldt seg inn i Høyre og Europabevegelsen

Vararepresentant på Stortinget, Haakon Skramstad, har meldt seg ut av Senterpartiet og inn i Høyre, melder Aftenposten. Han har også meldt seg inn i Europabevegelsen. – Senterpartiet fører ikke lenger tydelig, god gammeldags senterparti-politikk, sier han til avisen.

NRK - 45 minutter siden

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar».

NRK - 30 minutter siden

Chile gjenåpner etterforskningen av Pablo Nerudas død

Chile skal nok en gang forsøke å løse mysteriet rundt nasjonaldikteren Pablo Nerudas død, har en domstol i landet besluttet. Det skriver NTB. Neruda, som fikk nobelprisen i litteratur i 1971, døde tolv dager etter militærkuppet der landets folkevalgte president Salvador Allende ble styrtet og en militærjunta under ledelse av general Augusto Pinochet overtok makten.

NRK - 30 minutter siden

Ferge på Hvaler har gått på grunn

Hvaler-ferga «Ternen» har satt seg fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Ifølge avisen har ferga ligget stille i én time. Det skal være tåket og dårlig sikt i området.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to menn er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City i Missouri forrige uke. Én kvinne ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn. Fra før er to ungdommer siktet, skriver NTB.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var ufarlig

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

NRK - 1 time siden

To personer siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to personer er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City forrige uke. Én kvinne ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn..

NRK - 1 time siden

Revisoren ble hacket – flere kommuner havnet på Robek-listen

Mandag kveld meldte regjeringen at både Kautokeino og Nordkapp kommune var kommet på Robek-listen. Årsaken viste seg å være for sent innlevert årsregnskap for 2022. Et dataangrep får skylden for at årsregnskapene ble levert for sent..

NRK - 1 time siden

To av tre flyktninger fra Ukraina vil hjem, viser FN-undersøkelse

Om lag to av tre ukrainske flyktninger og internt fordrevne vil tilbake til hjemmene sine, viser en undersøkelse fra FNs flyktningorganisasjon UNHCR. Det skriver NTB. Av de totalt 9900 som deltok i undersøkelsen i januar og februar, svarte 65 prosent av ukrainske flyktninger og 72 prosent av fordrevne i Ukraina at de ønsker å komme hjem, opplyser UNCHR tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com