NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:59

NRK - 11 mar 21 kl. 17:25

Brønnøy kommune stenger ned

Brønnøy kommune i Nordland stenger ned den uoversiktlige smittesituasjonen i kommunen. Det er totalt påvist seks koronatilfeller i kommunen denne uka. Blant annet må de fleste butikker stenge, og alle skoler holder stengt i en uke..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brønnøy, kommune, stenger, ned
NRK - 12 apr 21 kl. 21:03

Stenger ned i Brønnøy

Det blir full nedstenging fra midnatt i Brønnøy kommune. Det bekrefter ordfører i Brønnøy, Eilif Trælnes, til NRK, mandag kveld. Totalt er det snakk om 23 tilfeller i Brønnøysund, mandag.

NRK - 15 apr 21 kl. 21:09

Nye smittetilfeller i Brønnøy

Brønnøy kommune melder om to nye positive prøvesvar torsdag kveld, skriver Brønnøysunds Avis. Nå er det altså 42 bekreftede smittetilfeller i kommunen..

NRK - 20 apr 21 kl. 16:36

Alle skoler i Brønnøy stenger

I Brønnøysund i Nordland stenger alle barnehager og skoler fra onsdag og ut uka. Det ble bestemt etter møte med statsforvalteren i dag. Årsaken er høyt smittetrykket.

NRK - 19 apr 21 kl. 23:14

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

Aftenposten - 01 jun 21 kl. 15:06

Charlotte Brænna er en erfaren «trouper» som synger og danser bra, men mangler format

Charlotte Brænna er en erfaren «trouper» som synger og danser bra, men mangler format..

NRK - 12 mar 21 kl. 13:39

Ett nytt smittetilfelle i Brønnøy

I Brønnøy har de fått ett nytt smittetilfelle av koronarivuset. De venter fortsatt svar på mange prøver. I går stengte kommunen ned, etter totalt nå sju tilfeller denne uken..

Dagbladet - 11 mar 21 kl. 17:07

Stenger ned etter hastemøte

Brønnøy kommune har satt ekstraordinært møte i kommunestyret etter en uavklart smittesituasjon kommunen..

NRK - 12 apr 21 kl. 13:44

11 nye smittetilfeller i Brønnøy

En bygg og anleggsarbeider testet positivt på søndag, skriver Brønnøysunds Avis. Av nærkontaktene som er testet har hittil ti fått påvist koronaviruset med hurtigtest. Ordfører Eilif Trælnes frykter at det er det muterte viruset.

VG - 12 apr 21 kl. 21:16

Brønnøy med full nedstenging: Flere smittet i lokalt utbrudd

Brønnøy kommunen innfører full nedstenging etter at det mandag er bekreftet 23 positive tester på hurtigtest, bekrefter ordfører Eilif Kristian Trælnes overfor VG..

VG - 19 apr 21 kl. 15:59

Brønnøysund: Elever nekter å møte opp på skolen

Flere elever droppet mandag å møte opp på Brønnøysund videregående skole. – Vi jobber for at elevene skal føle seg trygge, sier fylkeskommunen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 30 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 45 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 4 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt