VG > Økonomi

Fredag, 07 Mai, 18:06

VG - 12 april 21 kl. 21:16

Brønnøy med full nedstenging: Flere smittet i lokalt utbrudd

Brønnøy kommunen innfører full nedstenging etter at det mandag er bekreftet 23 positive tester på hurtigtest, bekrefter ordfører Eilif Kristian Trælnes overfor VG..
Les mer på VG


Les mer om:
Eilif Kristian Trælnes, VG

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Brønnøymed , full, nedstenging, Flere, smitteti , lokalt, utbrudd
NRK - 12 april 21 kl. 21:03

Stenger ned i Brønnøy

Det blir full nedstenging fra midnatt i Brønnøy kommune. Det bekrefter ordfører i Brønnøy, Eilif Trælnes, til NRK, mandag kveld. Totalt er det snakk om 23 tilfeller i Brønnøysund, mandag.

Dagbladet - 22 jan. 21 kl. 12:19

Mutantvirus i Nordre Follo: Full nedstenging

Det britiske mutantviruset har fått spre seg i kommunen, som nå innfører en full nedstenging. To personer er bekreftet døde etter å ha blitt smittet av det muterte viruset..

NRK - 15 april 21 kl. 21:09

Nye smittetilfeller i Brønnøy

Brønnøy kommune melder om to nye positive prøvesvar torsdag kveld, skriver Brønnøysunds Avis. Nå er det altså 42 bekreftede smittetilfeller i kommunen..

NRK - 19 april 21 kl. 23:14

12 nye smittede i Brønnøy

I løpet av det siste døgnet har 12 personer fått påvist covid-19 i Brønnøy på Helgeland i Nordland. Fire av kommunens innbyggere er nå innlagt på sykehus. Som i store deler av resten av landet har den britiske varianten preget kystkommunen den siste tiden, skriver Brønnøysunds Avis..

NRK - 23 mars 21 kl. 05:45

Tyskland forlenger nedstenging

Forbundskanslar Angela Merkel og leiarane for dei tyske delstatane er samde om å forlenge nedstenginga til 18. april. Fem dagar i påska blir det full nedstenging der folk blir bedne om å halde seg heime..

NRK - 26 april 21 kl. 19:50

Varsler full nedstenging i Tyrkia

Tyrkias president Recep Erdogan vil innføre en omfattende nedstenging av landet torsdag, som følge av smittespredningen i landet, melder tyrkiske medier. Nedstengingen vil vare til 17. mai, ifølge det statlige nyhetsbyrået Anadolu.

NRK - 14 april 21 kl. 10:41

Nye strenge koronatiltak i India

Indias rikeste delstat Maharashtra innfører strengere koronatiltak, men vil ikke kalle det en nedstenging, melder nyhetsbyrået AP. I fjor førte en nedstenging til at millioner mistet jobben og at flere ledige måtte gå mange mil til hjembyene sine..

NRK - 02 mai 21 kl. 04:20

Fauci mener India bør stenge ned

USAs smitteverntopp Anthony Fauci mener India bør gå i nedstenging i flere uker for å komme seg ut av koronakrisen som har rammet landet. Fulle sykehus, et stort antall døde og over 400.000 nye smittetilfeller daglig er situasjonen i India.

E24 - 20 jan. 21 kl. 12:48

Oslo beholder sosial nedstenging og skjenkeforbud

Oslo beholder skjenkeforbudet og sosial nedstenging til 4. februar, sier byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse onsdag..

Aftenposten - 01 feb. 21 kl. 14:37

Macron spiller høyt – sier nei til ny nedstenging

Frankrikes president trosser forventningene og klare råd fra helsetopper: Han vil ikke ha en ny nedstenging for å bremse….

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Dialektdebatten: – For programleiarar i NRK er bokmål og nynorsk standard

I NRK Nyheiter skal vi kunne bruke dialekt, men det betyr sjølvsagt ikkje at det er fritt fram..

VG - 2 timer siden

Irfan: PostNord-bil mistet pakker i fart – strødd utover veien

Irfan Aslam (42) forteller om full stopp i trafikken etter at pakkene fredag ettermiddag ramlet ut av en PostNord-bil ved Alnabru i Oslo..

VG - 3 timer siden

Skoleklasse fant nedgravd kiste med pengesedler fra 60-tallet

En liten tissepause bak noen grantrær ledet til et spektakulært funn for skoleklassen. Politiet holder kortene tett til brystet om barnas mystiske pengefunn..

VG - 4 timer siden

Peg Parnevik og Filip Lamprecht i hardt vær: Går i parterapi

Popartist Peg Parnevik (25) har det tungt mens modellkjæresten Filip Lamprecht Kaspersen (24) svinger seg i svenske «Skal vi danse»..

VG - 4 timer siden

Kommentar: Slutten på festival som vi kjenner det?

I løpet av få dager har de store popmusikkfestivalene avlyst enda en sommer. For mange kan det være for godt. De er bare ikke klar over det enda..

VG - 4 timer siden

Veland om Solskjærs motstander: – Han har gjort Europa League til sin egen

Viaplay-ekspert Petter Veland advarer Ole Gunnar Solskjær mot at Manchester United møter et lag som spiller historiens største kamp i finalen den 26. mai. Og at de har selve «Europa League-kongen» som trener..

VG - 5 timer siden

Abid Q. Raja: Øker insentivordning til 100 millioner

Nå er det flere enn Tom Cruise som får nyte godt av filminsentivordningen, varsler kulturministeren..

VG - 5 timer siden

Vi trenger en ny økonomi

Klima- og næringspolitikken i Norge er for passiv. Dermed går endringene for sakte, og utryggheten for folks jobber og inntekt blir unødvendig stor. Nå haster det å få utslippene ned..

VG - 6 timer siden

Fredrik Solvang om historien bak egen adopsjon: – Sårt

«Debatten»-programlederen (43) møtte sin biologiske far som 16-åring..

VG - 6 timer siden

Tristan Thompson ut mot nye påstander om utroskap

Tristan Thompson (30), som skal ha klart å vinne Khloe Kardashian (36) tilbake, går rettens vei for å stoppe en kvinne og hennes påståtte avsløringer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt