Aftenposten > Utenriks

Mandag, 10 Mai, 07:37

Aftenposten - 02 aug. 19 kl. 06:03

Boris Johnson erter på seg naboen, men advares om at hele riket kan gå i oppløsning

Boris Johnson har bare vært statsminister i en uke, men forholdet til nærmeste nabo er allerede kjølig. Irlands statsminister sier han ikke finner seg i britisk press..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Johnson

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boris, Johnson, erter, seg, naboenmen , advaresom , at hele riket kan gå i oppløsning
NRK - 15 mars 21 kl. 11:51

Ny koronavaksine til Norge i april

Koronavaksinen til Johnson & Johnson ankommer Norge i andre halvdel av april, bekrefter Folkehelseinstituttet overfor Teknisk Ukeblad. Vaksinen kalles også Janssen-vaksinen etter det belgiske datterselskapet til Johnson & Johnson. – Janssen meldte i går at de vil levere vaksiner i andre halvdel av april.

P4 - 12 des. 19 kl. 11:31

Boris Johnson har stemt

Storbritannias statsminister Boris Johnson hadde med seg hunden sin Dilyn da han stemte i et valglokale i London i dag. Britene velger i dag hvem som skal styre Storbritannia fremover. Johnson og de konservative leder på meningsmålingene, men Labour har stadig spist seg innpå.

P4 - 24 sep. 19 kl. 13:14

Ber Johnson gå av

Labour-leder Jeremy Corbyn ber statsminister Boris Johnson trekke seg som følge av avgjørelsen i Høyesterett i formiddag. Høyesterett har slått fast at Johnson forsøk på å utsette Parlamentet i fem uker, tett opp mot utmeldingsfristen til EU, var ulovlig og misbruk av sin makt. Corbyn får støtte fra de skotske og walisiske nasjonalistpartiene, også mener Johnson bør bli den kortest sittende statsministeren noensinne.

NRK - 07 april 20 kl. 00:05

Stoltenberg med hilsen til Johnson

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg sier han håper Boris Johnson snart blir frisk igjen. – Mine tanker går til min venn, Storbritannias statsminister Boris Johnson. Ha styrke, Boris, og bli frisk snart, skriver Stoltenberg på Twitter..

P4 - 23 mai 19 kl. 14:33

- Klart for Boris Johnson

Det er sannsynlig at tidligere utenriksminister Boris Johnson kan bli valgt som ny partileder og statsminister etter Theresa May. Det mener Storbritannia-ekspert Jan Erik Mustad. Johnson er også bookmakernes favoritt, og har allerede meldt sitt kanditatur.

P4 - 29 mai 19 kl. 22:45

Boris Johnson må svare for anklager om brexit-løgner

En britisk dommer krever at politiker Boris Johnson må svare for anklager om brexit-løgner. I forkant av folkeavstemningen i 2016 hevdet Johnson blant annet flere ganger at Storbritannia betalte 350 millioner pund, nærmere 3,9 milliarder kroner, i uka til EU. Dete er feil, ifølge Sky News.

P4 - 25 juli 19 kl. 05:51

Boris Johnson gir broren sin jobb

Storbritannias nye statsminister Boris Johnson har gitt broren Jo Johnson jobb i landets næringsdepartement. Statsministerens yngre bror får tittelen statssekretær i næringsdepartementet, skriver Reuters. Johnson, som tok over etter Theresa May i går, er godt i gang med å danne regjering..

P4 - 09 april 20 kl. 20:21

Boris Johnson ute av intensivavdelingen

Storbritannias statsminister Boris Johnson får ikke lenger intensivbehandling på sykehus. Det sier en talsperson ifølge nyhetsbyrået Reuters. Johnson har ligget på intensivavdelingen siden mandag på grunn av koronaviruset.

NRK - 26 mars 21 kl. 15:40

55 millioner vaksinedoser til EU

Johnson & Johnson skal levere 55 millioner vaksinedoser til EU i andre kvartal, sa EU-kommissær Thierry Breton da han besøkte selskapets anlegg i Spania. Breton, som har ansvar for det indre markedet, sa at Johnson & Johnson skal levere ytterligere 120 millioner doser det påfølgende kvartalet. Denne vaksinen gis som én dose.

NRK - 29 mars 21 kl. 18:37

Johnson & Johnson ankommer i april

De første leveransene av koronavaksinen til Johnson & Johnson ankommer Europa i midten av april. Tyskland mottar 256.800 doser av vaksinen i løpet av uken som begynner 12.

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:46

Ødegaards storspill blir anerkjent – inkludert i UEFA-kåring

Martin Ødegaard var med da UEFA.com presenterte sin La Liga-ellever bestående av spillere som har fått sitt gjennombrudd denne sesongen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 18:47

Høy tillit til innbyggerne. Det kan være en av årsakene til at koronaviruset slo så hardt ned i Sverige.

Sverige har hatt en tøff vår med tusenvis av døde. Til høsten kan det være Norge som får svi, mener Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 12:10

Rapport: Storbritannia anerkjente trusselen fra russisk innblanding for sent

En britisk rapport konkluderer med at det er vanskelig å bevise at Russland forsøkte å påvirke brexitavstemningen, men at landet anerkjente trusselen for sent..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 11:46

Gresk cupfinale utsatt etter funn av brannbomber

Fotballforbundet i Hellas har utsatt cupfinalen mellom AEK og Olympiakos i frykt for fan-vold. Politiet fant eksplosiver og balltrær nær stadion..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 10:43

Mann har tatt rundt 20 gisler på buss i Ukraina

Lokalt politi opplyser at en bevæpnet mann har tatt omtrent 20 gisler på en buss i byen Lutsk nordvest i Ukraina..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 05:42

Målet var å redde Europas økonomi. Flere dager på overtid ble de til slutt enige.

Koronaviruset har ikke bare rammet Europas helsevesen hardt, men også EU-landenes økonomi. «Vanskelig», «viktig» og «fornøyd» er ordene som brukes etter at det ble enighet flere dager på overtid..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 08:16

Politiet har tatt av på Tiktok: – Ekstremt effektivt

De legger ut dansevideoer på Tiktok og chatter med ungdom på Instagram. Nå når politiet hundretusenvis av barn og unge, skriver Bergens Tidende..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:16

I dag bisettes Finn Christian Jagge

Den tidligere alpinisten bisettes fra Nordstrand kirke tirsdag, opplyser begravelsesbyrået Jølstad..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 07:13

Kina truer Storbritannia med konsekvenser etter stans av utleveringsavtale

Kina sier det vil få konsekvenser at Storbritannia mandag trakk seg fra utleveringsavtalen med Hongkong i protest mot den nye kinesiske sikkerhetsloven i byen..

Aftenposten - 21 juli 20 kl. 06:52

Kjørte ut av veien på Frogner – mistet lappen på stedet

Føreren av Mercedesen kom fra det hele uten fysiske skader, men er mistenkt for å ha kjørt mens han snakket i håndholdt mobiltelefon..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt