NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 17:53

NRK - 10 juni 21 kl. 18:57

Booking.com granskes for skattejuks

Italiensk økokrim har startet etterforskning av reiselivsportalen Booking.com. Selskapet mistenkes for å ha unndratt om lag 150 millioner euro, over 1,5 milliarder kroner, i skatt i årene 2013 til 2019..
Les mer på NRK


Les mer om:
Booking

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Booking.com, granskes, for, skattejuks
E24 - 10 juni 21 kl. 19:45

Booking-gigant granskes for omfattende skattejuks

Italiensk økokrim har startet etterforskning av reiselivsportalen Booking.com for omfattende skatteunndragelse..

E24 - 03 juni 21 kl. 07:45

Mener Petroleumstilsynet bør granskes etter ny oljesmell for Equinor

Etter at enda en oljeskandale er avdekket av Bellona og ikke av Petroleumstilsynet, mener Frederic Hauge at Petroleumstilsynets unnfallenhet bør granskes. Selv svarer tilsynsdirektør Anne Myhrvold med taushet..

E24 - 20 juni 21 kl. 07:28

Nå skal salget granskes: Aksjonærer mener de er blitt snytt for «vesentlige verdier»

Nå skal salget granskes: Aksjonærer mener de er blitt snytt for «vesentlige verdier».

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 23:11

Koronavaksine kobles til blodpropp og dødsfall. Legemiddelverket har en teori om sammenhengen.

Dødsfall og blodpropp knyttes til Astra Zeneca-vaksinen. Dette granskes verden over..

NRK - 13 mars 21 kl. 15:19

Tre innlagt med blodpropp

Oslo universitetssykehus opplyser til VG at flere helsearbeidere er innlagt på sykehus med blodpropp. Det granskes nå om det knyttes opp mot AstraZeneca-vaksinen..

NRK - 13 mars 21 kl. 16:02

Undersøker tilfeller av blodpropp

Statens Legemiddelverk undersøker flere tilfeller av alvorlig blodpropp i Norge hos personer som har fått AstraZeneca-vaksinen. Det er uklart om det er en sammenheng, og dette skal nå granskes nøye, sier Legemiddelverket..

NRK - 15 mars 21 kl. 15:42

Tyskland stopper AstraZeneca

Tyskland stanser inntil videre bruken av AstraZeneca-vaksinen mens meldinger om tilfeller av blodpropp granskes. Det tyske helsedepartementet opplyser mandag at beslutningen ble tatt som en forholdsregel og etter råd fra Tysklands nasjonale vaksinetilsyn, som ber om ytterligere gransking av blodpropp-tilfellene..

NRK - 14 mars 21 kl. 23:21

Nederland tar AstraZeneca på vent

Nederland setter AstraZeneca-vaksinen på vent. Det melder den nederlandske regjeringen på sine nettsider søndag kveld, skriver VG. Basert på føre-var-prinsippet er det besluttet å ikke bruke vaksinen de to neste ukene.

NRK - 16 mars 21 kl. 15:02

Portugal venter med AstraZeneca

Også Portugal setter AstraZeneca-vaksinen på vent mens det granskes om det er en sammenheng mellom vaksinasjon og blodpropp. Det europeiske legemiddelbyrået varsler en konklusjon på torsdag. Byrået sier på en pressekonferanse i tirsdag at det foreløpig ikke grunnlag for å si at vaksinen fører til blodpropp..

Aftenposten - 16 mars 21 kl. 18:30

Tilfeller av blodpropp rapporteres fra en rekke land. Torsdag kan anbefalingen for Astra Zeneca-vaksinen bli endret.

Astra Zeneca-vaksinen granskes etter meldinger om blodpropp i flere land. Torsdag møtes europeiske helsetopper..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

VG: Sirin Stav overtar for Berg

Kilder opplyser til VG at MDGs gruppeleder Sirin Stav (33) vil bli Oslos nye miljø- og samferdselsbyråd etter mistillitssaken mot Lan Marie Berg..

NRK - 15 minutter siden

Vil ha leiesoldater ut av Libya

USAs utenriksminister Antony Blinken gjentar kravet om at alle utenlandske soldater og leiesoldater må forlate Libya. Det befinner seg anslagsvis 20.000 utenlandske soldater og leiesoldater i Libya.

NRK - 30 minutter siden

Norwegian-aksjen fortsetter å stige

For andre dag på rad endte Norwegian med en god oppgang på Oslo Børs. Flyselskapet bidro til at hovedindeksen steg med 0,78 prosent til 1.133,14 poeng.

NRK - 30 minutter siden

Smitten stiger i Storbritannia

Det ble registrert 16.135 nye smittetilfeller i Storbritannia i dag, en sterk økning fra dagen før, og det høyeste tallet siden starten av februar. Det skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Tildeler DAT Stord-Oslo flyrute

Samferdselsdepartementet har etter konkurranse tildelt flyselskapet Danish Air Transport (DAT) kontrakt for drift av flyruten Stord–Oslo fra 14. juli. Det opplyser departementet i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Gir 183.000 vaksiner til Kosovo

Alle de 182.900 dosene av AstraZeneca-vaksine Folkehelseinstituttet (FHI) har på lager, doneres til Kosovo. – Kosovo er blant landene i Europa som til nå har mottatt færrest vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

– Har ingen bedre venn enn Tyskland

– Jeg tror vi kan si at USA ikke har noen bedre partner, ingen bedre venn i verden, enn Tyskland. Det sa USAs utenriksminister Antony Blinken til pressen før han møtte forbundskansler Angela Merkel i dag..

NRK - 1 time siden

Vil hedre Torkelsen med statue

Det er bred politisk enighet i Stavanger om at nylig avdøde Per Inge Torkelsen skal hedres. En statue av komikeren kan være aktuelt. – Det henger veldig høyt å få en statue etter seg, jeg kan ikke huske sist vi gjorde det i Stavanger.

NRK - 1 time siden

Ingen nye tiltak i Grimstad

Det vil ikke bli innført nye smitteverntiltak i Grimstad etter det store utbruddet i kommunen. Det sa ordfører Beate Skretting (H) på en pressekonferanse i dag. Det ble registrert 40 nye smittede det siste døgnet i Grimstad.

NRK - 1 time siden

Deltavariant kan ta helt over i EU

I de kommende månedene kan andelen covid-19-tilfeller som skyldes deltavarianten av koronaviruset, øke til 90 prosent, advarer EUs smittevernkontor. –Vi anslår at innen utgangen av august vil deltavarianten stå for 90 prosent av nye smittetilfeller i EU, sier smittevernkontoret ECDC onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt