NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 19:48

NRK - 16 mai 21 kl. 04:40

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt. Så langt har ikke politiet klart å finne ut hvem som sto bak bombetruslene. Det var lørdag uklart om truslene hadde sammenheng med skoleskytingen på en skole i byen tirsdag 11.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kazan, Russland, Interfax, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bombetruslermot , russiske, skoler
NRK - I førrgår: 08:28

Norsk par kjøper opp svenske skoler

Hans Jacob og Randi Sundby driver selskapet Dibber, som har kjøpt opp et stort antall barnehager og skoler i Sverige. Det er Aftonbladet som rapporterer om saken. Til sammen eier paret 65 barnehager og 14 skoler i Sverige, og de sier at planen er å fortsette å vokse.

NRK - 27 april 21 kl. 10:17

Ikke forskjell på smittespredning

Folkehelseinstituttet har sett på effektene av tiltak mot smittespredning i skoler. Deres funn tyder på at det ikke er en forskjell på smittespredning på skoler med rødt nivå sammenlignet med skoler som er stengt og har hjemmeskole..

NRK - 27 mai 21 kl. 08:46

Skoler rammes av streik

Nærmere 180 barne-, ungdoms- og videregående skoler rammes av streiken. I tillegg vil også rundt 35 barnehager rammes. Nøyaktig hvor mange elever og barnehagebarn det gjelder, er ukjent.

NRK - 30 mars 21 kl. 21:37

Nato avskjærte russiske fly

Nato måtte avskjære russiske fly ti ganger i løpet av mandagen. Det skjedde etter det Nato kaller "uvanlig mange russiske fly" i lufta. Russiske fly var både i lufta over Nord-Atlanteren, Nordsjøen, Østersjøen og Svartehavet, sier Nato.

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:11

Vurderer munnbind på skoler

Helsedirektoratet vurderer nå om de skal anbefale strengere smitteverntiltak på skolene, sier helsedirektør Bjørn Guldvog til P4. – Vi vurderer nå om det skal bli påbudt med munnbind på skoler og om meteren må dobles, sier han..

Aftenposten - 03 mars 21 kl. 06:05

Oslo vil masseteste skoleelever. Starter neste uke på syv smitteutsatte skoler.

Oslo vil bruke spyttprøver for å koronateste elever. I første omgang vil syv videregående skoler i de mest smitteutsatte….

NRK - 04 mars 21 kl. 18:14

Rødt nivå på barnehager og skoler

Alle barnehager og skoler i Tønsberg og Færder går over i rødt nivå fredag, skriver Tønsbergs blad. Tønsberg har hatt 56 nye smittetilfeller siden mandag. Færder har hatt 35 tilfeller siden mandag.

NRK - 06 mars 21 kl. 09:41

Trolig nye tiltak for skoler

Det blir trolig strengere tiltak for smittevern i skoler og barnehager neste uke, sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Det er ventet at regjeringen innfører nye koronatiltak neste uke, etter at smittetallene har økt i det siste.

NRK - 06 mars 21 kl. 14:19

Rødt nivå i skoler og barnehager

Arendal kommune har innført rødt nivå i skoler og barnehager fra mandag. Det betyr redusert tilbud og åpningstider. Nå i ettermiddag er formannsskapet hasteinnkalt på grunn av den alvorlige smittesituasjonen med muterte virus og mange smitta..

NRK - 07 mars 21 kl. 16:16

Smitte i 12 barnehager og skoler

De siste dagene er det påvist smittetilfeller i tolv barnehager og skoler i Lillestrøm kommune, skriver Romerikes Blad. Ordfører Jørgen Vik (Ap) er bekymret for hvordan dette vil påvirke livssituasjonen til barn og unge i kommunen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Restaurant vurderer å melda gjester

Restauranten Pieder Ro i Kristiansand vurderer å melda to gjester etter å ha blitt stengd på grunn av koronasmitte. Dei to gjestene var i restauranten måndag. Tysdag fekk dei beskjed om at dei hadde testa positivt for koronaviruset, melder Fædrelandsvennen.

NRK - 30 minutter siden

Smittetala i Russland dobla

For andre dag på rad melder Moskva om ny smitterekord. Pasientar som er smitta med deltavarianten, strøymer til sjukehusa i den russiske hovudstaden. På landsbasis rapporterte Russland laurdag om 17.

NRK - 1 time siden

Deltaviruset sprer seg i Värmland

De siste ukene har over 100 personer fått påvist delta-varianten av koronaviruset i Värmland-regionen i Sverige. – Nå er 102 tilfeller av delta-varianten bekreftet i Värmland. Fra et smittespredningsperspektiv er det bekymringsfullt, sier smittevernlege Ingemar Hallén til Region Värmland.

NRK - 1 time siden

Brann i leilegheitskompleks i Florø

Naudetatane er på beg til mogleg brann i eit leilegheitskompleks med fire bueiningar. Vest politidistrikt melder om mykje røyk på staden. Evakuering er starta..

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke i Tønsberg

En bil har kjørt ut og havnet på taket ved Hortensveien på Barkåker i Tønsberg kommune. To personer er involvert. Bilen ligger på taket i vegbanen.

NRK - 1 time siden

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 1 time siden

Bergen tok storeslem i korps-NM

Bergen vant både innen brass og janitsjar i årets NM for skolekorps. Mesterkapet var digitalt. 66 skolekorps leverte inn bidrag.

NRK - 1 time siden

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 1 time siden

Eriksens kjærast snakkar ut

Christian Eriksens kjærast, Sabrina har for første gong uttalt seg etter Eriksens hjartestans. – Chris har det bra. No er vi her, og no har vi bruk for litt ro og kvile, seier ho i ein utsegn gjeve av B.

NRK - 1 time siden

Joe Biden sin hund er død

Presidenten i USA, Joe Biden, skriv på Twitter at hunden hans, Champ, er død..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt