Dagbladet > Nyheter

Monday, 18 October, 00:39

Dagbladet - 25 sep 21 kl. 11:42

Bolsonaro jr. også corona-smittet

- Et argument mot vaksinepass..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bolsonarojr , også, corona-smittet
NRK - 04 aug 21 kl. 23:42

Vil ha etterforskning av Bolsonaro

En dommer i Brasils høyesterett beordrer etterforskning av president Jair Bolsonaro for angrep mot landets valgsystem. Kjennelsen kommer etter at Bolsonaro har trappet opp sitt langvarige angrep mot landets valgsystem, uten å vise til bevis hevdet at det er svært utsatt for valgfusk. Bolsonaro har tatt til orde for at man gjennomgår hele det elektriske valgsystemet og at det lages papirkopier av hver eneste stemme.

NRK - 10 jul 21 kl. 01:46

Økt misnøye med Bolsonaro

For første gang sier over halvparten av brasilianerne at de er misfornøyd med president Jair Bolsonaro, ifølge meningsmålingsinstituttet Datafolha. 51 prosent uttrykker nå misnøye, mot 45 prosent i mai. Bare 24 prosent er fornøyd med Bolsonaros styre.

NRK - 04 aug 21 kl. 06:53

Bolsonaro etterforskes

Brasils president Jair Bolsonaro skal etterforskes for å ha gått ut med grunnløse anklager om valgfusk i forkant av neste års valg. Det melder The Guardian. Bolsonaro har slitt med oppslutningen den siste tiden, og meningsmålinger viser at det brasilianske arbeiderpartiets kandidat, tidligere president Luiz Inácio Lula da Silva, ser ut til å være i ledelsen.

NRK - 20 sep 21 kl. 20:33

Serveringsnekt for Bolsonaro

Brasils president Jair Bolsonaro har støtt på utfordringer som uvaksinert statsleder under ukens FN-møte i New York. Bolsonaro har gjort et poeng ut av at han ikke vil la seg vaksinere mot korona. Men siden alle restaurantene i New York krever at man er vaksinert for å slippe inn, må Brasils president se langt etter middag med bordservering.

NRK - 25 sep 21 kl. 09:55

Bolsonaros sønn koronasmittet

Sønnen til Brasils president Jair Bolsonaro er smittet av koronaviruset. 37 år gamle Eduardo Bolsonaro, som er medlem av nasjonalforsamlingen, mener det er et argument mot vaksinepass, siden han har fått første dose. President Bolsonaro, som selv har hatt covid-19, var sterkt kritisk til smittevernreglene som gjaldt i FN i New York.

NRK - 09 jul 21 kl. 09:47

Hinter om avlyst valg

President i Brasil, Jair Bolsonaro, antyder at presidentvalget neste år kan bli avlyst om ikke valgsystemet blir reformert. – Enten har vi rene valg, eller så har vi ikke valg i det hele tatt, sa Bolsonaro til sine tilhengere i hovedstaden Brasilia. I flere uker har presidenten sådd tvil om det elektroniske stemmegivingssystemet i landet.

NRK - 21 sep 21 kl. 16:08

Bolsonaro: – Fall i avskoginga

President i Brasil, Jair Bolsonaro, innleia FNs toppmøte tysdag. Han skrytte av jordbruket og klimaplanane til landet. – I Amazonas-regionen har vi sett eit fall på 32 prosent i avskoginga i august, samanlikna med august i fjor.

NRK - 12 jun 21 kl. 21:34

Bolsonaro fikk bot

Brasils koronakritiske president Jair Bolsonaro ledet lørdag en parade med hundrevis av motorsykler. For det ble han bøtelagt om lag 900 kroner for brudd på lokale smittevernregler. Bolsonaro møtte opp på sin egen motorsykkel i tet av i paraden i São Paulo.

NRK - 20 jun 21 kl. 02:05

Tusenvis i protester i Brasil

Tusenvis av brasilianere demonsterte lørdag mot landets president Jair Bolsonaro i gatene i Sao Paulo, Rio de Janeiro og en rekke andre storbyer. Kritikken går blant annet på håndteringen av koronapandemien som har krevd 500.000 liv i Brasil.

NRK - 29 jun 21 kl. 01:34

Senatorer anmelder Bolsonaro

Tre brasilianske senatorer ber om at det opprettes straffesak mot Brasils president Jair Bolsonaro etter anklager om korrupsjon i forbindelse med vaksinekjøp. Senatorene har anmeldt Bolsonaro til landets høyesterett, og dersom det opprettes straffesak mot ham, kan presidenten bli kastet..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Dan (50) ble skutt under elgjakta

Skuddet som traff Dan Eriksson gikk rett gjennom kroppen hans. 50-åringen mener det var ren flaks at han overlevde da jaktkollegaen skjøt ham ved en feiltakelse..

Dagbladet - 2 timer siden

- Det var magisk

Etter tunge dager i Kongsberg synes kantor Matthias Anger at minnekonserten i Kongsberg kirke var magisk..

Dagbladet - 3 timer siden

Forbyr dødslek på skole

Netflix-serien «Squid Game» tok av på Rasta skole i Lørenskog. Nå har rektor Dorthe Rundtom lagt ned forbud mot en lek som imiterer serien..

Dagbladet - 4 timer siden

Avhørt flere som kjente ham

Politiet ønsker å kartlegge drapssiktede Espen Andersen Bråthens liv forut for hendelsene onsdag. Nå har flere som kjente ham blitt avhørt..

Dagbladet - 7 timer siden

- Nesten umulig å fange opp

Helsetjenesten i Kongsberg skal granskes etter angrepet som kostet fem mennesker livet. Psykologspesialist Pål Grøndahl tror konklusjonen vil lande på at det er umulig å fange opp alle som kan komme til å begå ekstreme voldshandlinger..

Dagbladet - 7 timer siden

Advarer mot skjønnhetstrend: - Skremmende

Amerikanske myndigheter har gått ut med en advarsel mot å sette leppe-fillere på seg selv..

Dagbladet - 8 timer siden

- Blir enda kaldere

Vinteren kommer tidlig i år, og den kommende uka blir uvanlig kald, varsler meteorologen. Det kan by på problemer flere steder i landet..

Dagbladet - 10 timer siden

Nå er plast farligere enn hai

Tidligere var det de enorme tigerhaiene som skremte lokalbefolkningen i ferieparadiset på Maldivene. Nå jobbes det iherdig for å redde de store skapningene..

Dagbladet - 11 timer siden

- Han forandret seg plutselig

Barndomsvennen forteller: - Han snudde på vei til jobb og låste seg inne..

Dagbladet - 16 timer siden

- Jeg følte sorg

Mens store deler av Norge var i gledesrus over landet ble gjenåpnet, var det helt andre følelser i sving hos familien Gunnarson i Oslo. - Det var en ganske trist dag, sier Elin..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt