NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 09:37

NRK - 08 april 21 kl. 10:48

Boligprisstatistikken for mars


Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligprisstatistikken, for, mars
NRK - 23 jan. 21 kl. 08:57

– Strengeste tiltak siden 12. mars

Fra klokka 12 lørdag 23. januar innfører regjeringen påbud om hjemmekontor for de som kan, stengte butikker med unntak av matbutikker, apotek og bensinstasjoner, samt full skjenkestopp og rødt nivå for barnehager og barne- og ungdomsskoler i Oslo og Østre Viken. Dette er blant de strenge tiltakene helseminister Bent Høie presenterte på dagens pressekonferanse.

NRK - 09 feb. 21 kl. 17:36

Romfartøy i bane rundt Mars

Det arabiske Amal er i bane rundt Mars etter ein vellukka nedbremsingmanøver, opplyser forskarar frå Dei sameinte arabiske emirata. Fartøyet vart skote opp frå Japan i juli og skal gå i bane rundt Mars i minst to år..

NRK - 18 feb. 21 kl. 21:56

Perseverance har landet på Mars

Mars-roveren Perseverance har landet på Mars etter en lang og farefull ferd. Det ett tonn tunge kjøretøyet ble skutt opp i et romfartøy fra Florida for sju måneder siden. Den norskutviklede georadaren Rimfax er med ombord..

NRK - 18 feb. 21 kl. 21:56

Vellykket landing på Mars

Mars-roveren Perseverance har landet på Mars etter en lang og farefull ferd og har sendt sitt første bilde fra den rød planeten. Kjøretøyet ble skutt opp fra Florida for sju måneder siden og den norskutviklede georadaren Rimfax er med ombord..

Aftenposten - 22 feb. 21 kl. 21:16

Nasa publiserer første video av robotlanding på Mars

Den første filmsnutten fra øyeblikket da Nasas nye Mars-robot Perseverance landet på Mars, er offentliggjort..

NRK - 14 mars 21 kl. 00:41

Ber flere gå i karantene i Aukra

Aukra kommune ber passasjerer som har vært på skolebuss nr. 3 til Molde torsdag 11. mars om å gå i karantene.

NRK - 26 mars 21 kl. 10:04

3900 flere arbeidssøkere i mars

Antallet arbeidssøkere økte med 3900 fra februar til mars, viser tall fra NAV. Ved utgangen av mars var det 211.700 arbeidssøkere registrert hos NAV, som utgjør 7,5 prosent av arbeidsstyrken.

NRK - 09 april 21 kl. 08:03

Kraftig passasjerfall også for mars

I mars fløy 71.399 kunder med Norwegian, 94 prosent færre enn samme måned i fjor. Sammenlignet med februar i år var det likevel en økning på cirka 10.

NRK - 13 april 21 kl. 10:58

Kinas handel økte over 30 prosent

Den kinesiske eksporten i mars økte med 30,6 prosent sammenlignet med mars i fjor, da verdensøkonomien var hardt rammet av koronakrisen. Det viser nye tall fra kinesiske tollmyndigheter. Importen vokste enda kraftigere og var i mars 38,1 prosent høyere enn i samme periode i fjor.

NRK - 26 april 21 kl. 12:04

Tidenes ølsal i mars

I mars vart det seld 44 prosent meir øl enn i same månad i fjor. Totalt vart det seld 30 millionar liter øl i Noreg i mars. Det er det høgste talet Bryggeri- og drikkevareforeininga har registrert på ein månad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

440 arrestert og siktet – så langt

Fire måneder etter stormingen av Kongressen i Washington D.C. er 440 mennesker arrestert for å ha forsøkt å hindre godkjenningen av Joe Biden som president.

NRK - 15 minutter siden

Samarbeider om byjubileene

Arendal og Risør skal samarbeide om deler av feiringen av byjubileene om to år. I 2023 blir både Arendal og Risør 300 år, og byene inviterer kongehuset på besøk i forbindelse med feiringen..

NRK - 15 minutter siden

På Mount Everest for 25. gang

Kami Rita fra Nepal har vært på Mount Everest for 25. gang. 51-åringen har dermed besteget verdens høyeste fjell flest ganger, melder AP.

NRK - 30 minutter siden

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.

NRK - 30 minutter siden

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..

NRK - 1 time siden

– Utryddet i Storbritannia i august

I løpet av august vil det ikke lenger være koronavirus i omløp i Storbritannia, mener den avtroppende sjefen for landets vaksineprogram. Clive Dix sier til the Daily Telegraph at alle briter skal ha fått minst én dose koronavaksine før den tid..

NRK - 1 time siden

Nytt prosjekt skal trygga pasientar

Eit nytt register skal innehalde oversikt over alle medisinane kvar pasient tek. Lista skal delast med sjukehus, fastlege, legevakt, heimesjukepleie, sjukeheim og pasienten sjølv. Om lag 12 prosent av alle pasientskadar skuldast feil legemiddelbruk..

NRK - 1 time siden

Grunnleggeren av Vans er død

Paul Van Doren, som grunnla det amerikanske skomerket Vans, er død, 90 år gammel. Sammen med sin bror James startet han opp selskapet i 1966. Vans-sko ble kjent gjennom amerikansk populærkultur, både i filmer, i musikkmiljøet og blant skatere..

NRK - 2 timer siden

Uvær og stengt på Magerøya

Uværet fortsetter på Magerøya. E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp ble stengt midt på dagen fredag, og lørdag morgen er også 8038 fra Gjesvær til Gjesværkrysset stengt. Her pågår det oppryddingsarbeid, og veien er stengt inntil videre..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt