NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 02:34

NRK - 03 nov 22 kl. 11:01

Boligprisene sank med 1,9 prosent i oktober

Gjennomsnittsprisen for en bolig i Norge var 4 328 496 kroner ved utgangen av oktober. Boligprisene sank dermed med 1,9 prosent forrige måned. – Prisfallet skyldes i hovedsak at renten er blitt satt kraftig opp gjennom året, sier administrerende direktør i Eiendom Norge, Henning Lauridsen. – Vi har ikke hatt en så stor nedgang i boligprisene i oktober siden oktober 2008, altså finanskris-oktober, sier Lauridsen. I oktober ble det solgt 7.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Eiendom Norge, Lauridsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligprisene, sankmed , 1,9, prosenti , oktober
NRK - 05 okt 22 kl. 10:59

Sterk nedgang i boligprisene i september

Boligprisene sank med 2,2 prosent i september 2022. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,6 prosent. - Boligprisene falt kraftig i september.

NRK - 03 aug 22 kl. 11:01

Boligprisene sank med 1,6 prosent i juli

Boligprisene sank med 1,6 prosent i juli 2022. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,2 prosent, skriver Eiendom Norge. – Boligmarkedet i Norge tok sommerferie i juli.

NRK - 09 sep 22 kl. 08:08

SSB spår at boligprisene vil falle de to neste årene

Statistisk sentralbyrå (SSB) anslår at boligprisene vil falle de to neste årene. – Vi anslår at boligprisene faller i 2023 og 2024. Årsaken er i hovedsak svakere realinntektsvekst som følge av økte priser, lavere sysselsetting og høyere renter, sier administrerende direktør Geir Axelsen i SSB.

NRK - 05 sep 22 kl. 11:00

Sterk oppgang i boligprisene i august

Boligprisene steg med 1,9 prosent i august 2022, viser tall fra Eiendom Norge. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,6 prosent. Boligprisene i Norge har så langt i 2022 steget med 9,1 prosent.

NRK - 05 jul 22 kl. 11:00

Sterk utvikling i boligprisene

Boligprisene sank med 0,3 prosent i juni 2022. Korrigert for sesongvariasjoner steg prisene med 0,3 prosent, opplyser Eiendom Norge tirsdag. Boligprisene i Norge har så langt i 2022 steget med 8,8 prosent.

Aftenposten - 05 jul 22 kl. 10:59

Boligprisene sank med 0,3 prosent i juni

Boligprisene i Norge sank med 0,3 prosent i juni, viser ferske tall fra Eiendom Norge..

E24 - 05 jul 22 kl. 10:59

Boligprisene sank med 0,3 prosent i juni

Boligprisene i Norge sank med 0,3 prosent i juni, viser ferske tall fra Eiendom Norge..

NRK - 08 jul 22 kl. 11:04

Boligprisene økte med 1,7 prosent i andre kvartal

Prisene på brukte boliger økte med 1,7 prosent fra første til andre kvartal i år. Alle regioner hadde en økning i boligprisene, bortsett fra Innlandet som hadde en nedgang på 0,1 prosent, ifølge Statistisk sentralbyrå. Sammenlignet med andre kvartal i 2021 økte boligprisene med 6,4 prosent.

NRK - 04 jan 23 kl. 11:00

Boligprisene falt 0,9 prosent i desember

Boligprisene bruker å falle på slutten av året. Årets prisfall i desember var nesten som normalen. Sesongkorrigert steg boligprisene med 0,2 prosent i desember.

Aftenposten - 03 aug 22 kl. 10:59

Boligprisene falt med 1,6 prosent i juli, viser meglerbransjens fasit

Boligprisene i Norge sank med 1,6 prosent i juli, viser ferske tall fra Eiendom Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 1 time siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 1 time siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 1 time siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 1 time siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 1 time siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.

NRK - 2 timer siden

Artisten Tom Verlaine er død

Artisten Tom Verlaine døde lørdag etter en kort tid med sykdom. Han ble 73 år gammel. Kunngjøringen av hans bortgang ble formidlet av Jesse Paris Smith, som er datteren til artisten Patti Smith, skriver New York Times.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com