E24 > Økonomi

Monday, 26 September, 01:30

E24 - I førrgår: 15:00

Boligmarkedet: – Aldri tidligere opplevd

Det skjer ting i boligmarkedet meglerne ikke har sett på mange år, men er det lurt å kjøpe nå eller vente?.
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligmarkedet, Aldri, tidligere, opplevd
Klartale - 25 aug 22 kl. 06:00

Tre av ti innvandrere har opplevd hat det siste året

Mange innvandrere opplever diskriminering. Det viser ny rapport fra Integrerings- og mangfolds-direktoratet (Imdi). De jobber med å få innvandrere til å bli en del av landet.

E24 - 22 sep 22 kl. 17:20

Med dette grepet stiller Marie sterkt på boligmarkedet

Marie Eskeland Børtveits smarte grep har gitt skattefrie inntekter som gjør at hun stiller sterkt på boligmarkedet. Dette sier eksperter om boligmarkedet nå..

VG - 06 jun 22 kl. 14:31

Har aldri opplevd et bedre Norge: – Det er noe spesielt på gang

STOCKHOLM/OSLO (VG) Etter to sterke borteseirer på rad er ikke Martin Ødegaard (23) i tvil: Han kan har aldri opplevd et norsk lag som er så bra som dagens Norge-lag..

Aftenposten - 06 jun 22 kl. 14:31

Har aldri opplevd et bedre Norge: – Det er noe spesielt på gang

STOCKHOLM/OSLO (VG) Etter to sterke borteseirer på rad er ikke Martin Ødegaard (23) i tvil: Han kan har aldri opplevd et….

VG - 20 jul 22 kl. 22:17

Sitter fast etter streiken: – Har aldri opplevd så dårlig service

Lasse Karlsen, samboeren og barna sitter fast i Alanya selv om streiken er over. – Har aldri opplevd så dårlig service, sier han..

E24 - 18 jul 22 kl. 20:10

Leilighet på 14 kvadratmeter på Majorstuen solgt for 3,2 millioner

Megleren sier han aldri har opplevd så lav tilbudsside i boligmarkedet som nå: - Mange håpefulle vil møte et utfordrende marked i Oslo..

Aftenposten - 18 jul 22 kl. 20:10

Pris: 3,2 millioner for 14 km2 på Majorstuen

Megleren sier han aldri har opplevd så lav tilbudsside i boligmarkedet som nå: - Mange håpefulle vil møte et utfordrende….

Klartale - 16 sep 22 kl. 16:00

Gir bort firmaet for å redde verden

83 år Chouinard, kona og de to barna vil gi makta over selskapet til en stiftelse. Den skal styre etter miljøverdiene som Chouinard selv har styrt etter.Han er selv kjent for å engasjere seg i kampen mot et endret klima og for et bedre miljø.

NRK - 30 aug 22 kl. 12:44

Finansministeren: – Budsjettarbeidet har aldri endret seg så mye tidligere

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) mener at et budsjettarbeid aldri har endret seg så mye for en regjering tidligere. – Budsjettarbeidet har endret seg enormt fra januar og februar til nå. Jeg tror det aldri har endret seg så mye for en regjering før, sa finansminister Trygve Slagsvold Vedum under foredraget tirsdag.

NRK - 03 aug 22 kl. 11:01

Boligprisene sank med 1,6 prosent i juli

Boligprisene sank med 1,6 prosent i juli 2022. Korrigert for sesongvariasjoner sank prisene med 0,2 prosent, skriver Eiendom Norge. – Boligmarkedet i Norge tok sommerferie i juli.

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Dette skjer denne uken: – Inflasjonen vil ikke berolige markedene

Inflasjon fra USA og EU, samt taler fra de store sentralbankene, vil prege den kommende uken. Her hjemme får vi viktige tall for varehandel og arbeidsledighet..

E24 - 6 timer siden

Kjøpmann har permittert seg selv for å spare penger: – En jævlig ond sirkel

For to år siden investerte kjøpmann Dag Arild Bakken i solcelleanlegg for to millioner, da han syntes at strømprisene begynte å bli urovekkende høye. Nå frykter han at han faller utenfor støtteordningen fordi han var tidlig ute..

E24 - 7 timer siden

Mener økt skatt kan true gunstige fastprisavtaler

Lyse ønsker å tilby gunstige fastprisavtaler fra nyttår, men frykter at regjeringen skal øke bransjens skatter. – Da sparker de krokfot på seg selv, sier Lyse-sjef Eimund Nygaard..

E24 - 7 timer siden

Nassim Taleb: – Ville shortet eiendom

Statistikk- og finansprofessoren har det meste av porteføljen sin i kontanter, men ville gjort som «The-Big-Short»-investor Michael Burry og shortet boligmarkedet hvis han kunne..

E24 - 9 timer siden

Nytt brudd - lærerstreiken fortsetter

RIKSMEKLEREN (VG) Partene har fortsatt ikke kommet til enighet i lærerstreiken, til tross for mekling både lørdag og søndag..

E24 - 9 timer siden

Får tusen kroner for én kongekrabbe: – Har aldri hatt bedre år

Fiskerne får rekordhøye priser og har tjent mer hittil i år enn i hele fjor..

E24 - 10 timer siden

Frp skuffet over Nordeas Nordic Mining-exit

Frp mener Nordea undergraver mineralnæringen ved å selge Nordic Mining-aksjene sine. SV mener regjeringen må komme på banen..

E24 - 11 timer siden

Kraftkampen som truer klimamålet

GRENLAND (E24): Industrien sørøst i Telemark har satt seg mål om å bli verdens første klimapositive region. Men mangel på kraft og nett kan true klimaambisjonene og det norske konkurransefortrinnet..

E24 - 11 timer siden

Aksjeskolen #7: Derfor bør du følge innsidehandlerne

Kommer det melding om at ansatte kjøper aksjer i eget selskap, kan det være gode grunner til at du også bør gjøre det. – Vær på lag med innsiderne, er ekspertens råd..

E24 - 12 timer siden

Møtes igjen hos Riksmekleren: - Ønsker å være en del av løsningen

Søndag fortsetter forhandlingene i lærerstreiken på Riksmeklerens kontor. Partene jobber for en enighet - men holder enn så lenge kortene tett til brystet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com