NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 13:14

NRK - 17 sep 21 kl. 03:41

Boligbrann på Klepp

Et bolighus på Klepp i Rogaland er ovetent. Beboer skal være ute av huset og blir tilsett av helse, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Det er lite vind i området og ingen fare for spredning til andre bygninger..
Les mer på NRK


Les mer om:
Klepp, Rogaland, Sør-Vest, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligbrann, Klepp
NRK - 05 jun 21 kl. 23:37

Boligbrann ved Ytre-Arna

To personer har kommet seg ut av en boligbrann ved Ytre Arna i Bergen lørdag kveld. Alle som bor der skal ha kommet seg ut, ifølge melder av brannen. Det skal være full fyr i boligen, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 18 jul 21 kl. 05:40

Boligbrann på Ridabu

Søndag morgen rykket nødetatene ut til en boligbrann i Ridabu ved Hamar i Innlandet. Seks beboere har kommet seg ut, og ingen skal være skadet. Brannvesenet jobber med å slukke brannen, melder politiet Innlandet på Twitter..

NRK - 29 jul 21 kl. 19:58

Person omkom i boligbrann

En person er død etter en boligbrann i Halden onsdag. Det bekrefter politiet til Halden Arbeiderblad. – Livet sto dessverre ikke til å redde, sier innsatsleder Geir Austli til avisa.

NRK - 27 aug 21 kl. 02:20

Boligbrann i Kristiansand

Det er meldt om en boligbrann i Kristiansand. Beboere skal være ute, og nødetater er på vei, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 27 aug 21 kl. 03:19

En til sykehus etter boligbrann

En person er kjørt til sykehus etter å ha pustet inn røyk etter en boligbrann i Kristiansand natt til fredag. Det var seks personer i huset som har pustet inn røyk. De ble sjekket ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 14 sep 21 kl. 04:13

Boligbrann i Oslo slukket

Flere beboere evakuerte seg selv etter en boligbrann i Oslo natt til tirsdag. Brannen er slukket, og beboere får komme tilbake til leilighetene sine. Det brant i noen ledninger i kjelleren av boligen, opplyser politiet i Oslo på Twitter.

NRK - 18 sep 21 kl. 00:07

Boligbrann i Alta

Alle nødetatene rykket ut etter melding om en boligbrann i Alta natt til lørdag. Brannvesenet har søkt igjennom leiligheten det brenner i uten å finne noen personer, melder politiet i Finnmark..

Aftenposten - 04 jul 21 kl. 14:57

Følg Klepp-Sandviken direkte

Klarer Sandviken å følge opp seieren mot LSK?.

NRK - 09 sep 21 kl. 22:39

Fikk brannskader av HB-apparat

På Klepp i Rogaland har en mann i 60-årene fått brannskader på begge beina, og etter undersøkelser på stedet mener politiet at skadene stammer fra et apparat for hjemmebrenning. Både HB-apparatet og brennevinet er beslaglagt, melder Sør-Vest politidistrikt..

NRK - 30 sep 21 kl. 21:57

Fire pågrepet etter skyting

Politiet har pågrepet to nye personer etter at en mann ble skutt i Trondheim natt til torsdag. Totalt er nå fire personer siktet i saken. De to som ble pågrepet torsdag kveld ble utpekt av offeret i et avhør på sykehuset.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

125 koronasmittede på sykehus

Mandag var 125 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på fire pasienter fra fredag. 14 av pasientene får respiratorbehandling, og 28 ligger på intensivavdeling.

NRK - 45 minutter siden

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 1 time siden

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

NRK - 1 time siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 1 time siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 1 time siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 1 time siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 1 time siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 2 timer siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt