NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:04

NRK - 10 jul 24 kl. 14:29

Boligbrann i Tromsø

Politiet har fått melding om brann i en bolig i Tromsø. Boligen ligger i et tettbygd område på Tromsøya. Nødetatene på veg til stedet, opplyser operasjonsleder Lennart Steffensen i politiloggen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Tromsøya, Lennart Steffensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligbranni , Tromsø
NRK - Igår: 15:23

Ett felt åpnet etter ulykke i Tromsøysundtunnelen

Tromsøysundtunnelen stengt i retning Tromsøya på grunn av en trafikkulykke mellom en bil og en motorsykkel. Nødetatene er på stedet. Tromsøbrua er stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid og det er dermed ikke mulig å komme seg til Tromsøya fra fastlandet.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:27

Tromsøya var uten fastlandsforbindelse etter bilstans i rushtidal

En bil har fått stans i Tromsøysund tunnelen onsdag ettermiddag. Det gjør at tunnelfeltet fra Tromsdalen og til Tromsøya er midlertidig stengt. Det melder Vegtrafikksentralen Nord.

NRK - 03 jul 24 kl. 15:27

Tromsøya var uten fastlandsforbindelse etter bilstans i rushtida

En bil fikk stans i Tromsøysundtunnelen i rushtida onsdag ettermiddag. Det gjorde at tunnelfeltet fra Tromsdalen og til Tromsøya var midlertidig stengt. Det varte i et kvarter, før trafikken kunne gå som normalt igjen.

NRK - Igår: 15:23

Tromsøysundtunnelen stengt på grunn av trafikkulykke

Tromsøysundtunnelen stengt i retning Tromsøya på grunn av en trafikkulykke mellom en bil og en motorsykkel. Nødetatene er på stedet. Tromsøbrua er stengt på grunn av vedlikeholdsarbeid og det er dermed ikke mulig å komme seg til Tromsøya fra fastlandet..

NRK - 24 mar 24 kl. 07:40

Tre mistenkt døde i boligbrann i Sverige

To barn og en voksen antas å ha omkommet i en boligbrann i Örebro i Sverige, melder svenske medier. Politiet skal ha fått meldinger om brannen rundt midnatt. Da redningsmannskap kom til stedet, var boligen overtent.

NRK - 11 apr 24 kl. 20:11

Boligbrann i Sarpsborg: – Åpne flammer

Nødetatene har rykket ut til en boligbrann i Sarpsborg. – Det er bekreftet brann i en bygning. Vi er akkurat fremme på stedet.

NRK - 14 apr 24 kl. 00:33

Boligbrann på Kongsvinger

Nødetatene rykket ut etter melding om en boligbrann på Kongsvinger rundt midnatt natt til søndag. Det er kontroll på fem beboere, og ingen skal være skadd, melder politiet Innlandet på X. Brannvesenet jobber fortsatt med slukking på stedet.

NRK - 25 apr 24 kl. 08:34

Kraftig boligbrann i Engelsviken

Brannvesenet i Fredrikstad har rykket ut til en boligbrann i Engelsviken. Det skal brenne kraftig, melder brannvesenet..

NRK - 01 maj 24 kl. 23:20

Person til sykehus etter boligbrann på Senja

En person er fraktet til sykehus etter en boligbrann på Sør-Senja i Troms onsdag kveld. To andre personer er ivaretatt av ambulanse. Brannen er slukket, melder Troms politidistrikt på X..

VG - 02 jun 24 kl. 05:21

Boligbrann i Egersund sentrum: Har spredd seg til nabohus

Sør-Vest politidistrikt har rykket ut til en boligbrann i sentrum av Egersund i Rogaland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 15 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 30 minutter siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 2 timer siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 2 timer siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com