NRK > Nyheter

Monday, 27 March, 22:21

NRK - 29 jan 23 kl. 05:46

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Larvik, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligbranni , Larvik
Klartale - 14 nov 22 kl. 06:00

Dyr strøm truer historiske bedrifter

Rett overfor hverandre i Kongens gate i Larvik ligger det to historiske bedrifter. Begge bedriftene har overlevd både første og andre verdenskrig. Og korona-pandemien.

NRK - 24 jan 23 kl. 11:21

Larvik setter opp pårørendetelefon som følge av NRK dokumentar

Det er opprettet en egen telefon som kan svare på spørsmål fra innbyggere og pårørende i Larvik kommune etter Brennpunkt-dokumentarene. Del to av Brennpunkt-dokumentaren «Omsorg bak lukkede dører» sendes i morgen. Der blir det vist skjult kameraopptak fra Furuheim sykehjem i Larvik.

NRK - 29 jan 23 kl. 05:46

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 29 okt 22 kl. 13:13

Død person funnet i Larvik

En person er funnet død på fortauet i Larvik lørdag morgen. Politiet vet ikke hva som har skjedd. Det var forbipasserende som fant personen og ringte 113.

Aftenposten - 18 jan 23 kl. 20:52

Larvik yppet seg mot Vipers – Sæteren scoret 12

(Vipers - Larvik 32–29) tok sin 12. strake seier i eliteserien, men sifrene mot Larvik ble bare 32-29..

VG - 18 jan 23 kl. 20:51

Larvik yppet seg mot Vipers – Sæteren scoret 12

(Vipers - Larvik 32–29) tok sin 12. strake seier i eliteserien, men sifrene mot Larvik ble bare 32-29. Maja Furu Sæteren scoret 12 ganger for gjestene..

Klartale - 08 mar 23 kl. 06:00

Vil kjempe for kvinnene som ikke kan

Iranske kvinner protesterer mot regimet i landet sitt. 8. mars er det kvinnedagen.

NRK - 12 okt 22 kl. 04:47

Boligbrann i Porsgrunn

Nødetatene rykket ut til en boligbrann i Porsgrunn natt til onsdag. Det skal ikke være personer i huset, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 12 okt 22 kl. 05:30

Boligbrann i Porsgrunn slukket

En beboer ble undersøkt av ambulansepersonell etter mulig inhalering av røyk etter en boligbrann i Porsgrunn natt til onsdag. Brannen ble raskt slukket, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 16 okt 22 kl. 22:32

Boligbrann i Fredrikstad – ber bileiere flytte biler

Nødetatene rykker ut til en boligbrann ved Kråkerøy i Fredrikstad søndag kveld. Trange veier gjør at brannvesenet ber bileiere flytte parkerte biler i Styrmannsveien, Skogveien, Ringstadveien og Trinebakken. – Vi vil ikke ha parkerte biler på veiene der.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 timer siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om lakseskatt

Regjeringen legger frem forslag om grunnrenteskatt på havbruk tirsdag. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse tirsdag 28. mars klokka 8, der de vil redegjøre for forslaget, skriver finansdepartementet i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Bussjåfør stanset med promille

Politiet fikk mandag kveld melding om en buss som vinglet på vei fra Åsgårdstrand mot Tønsberg. Det viste seg å være en rutebuss med flere passasjerer på vei mot sentrum av byen. En politipatrulje stanset bussen ved Kilen, opplyser Inge Landsrød, operasjonsleder i Sørøst politidistrikt.

NRK - 45 minutter siden

Russland fikk ikke gjennomslag for uavhengig Nord Stream-gransking

Russland har fremmet en resolusjon i FNs sikkerhetsråd om en FN-ledet uavhengig gransking av sabotasjen mot Nord Stream-ledningene i fjor høst. Mandag stemte sikkerhetsrådet over forslaget. Kun Kina, Russland og Brasil stemte for forslaget.

NRK - 1 time siden

Oslo-psykiater tiltalt for besittelse av overgrepsbilder av barn

En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn. De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo. Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn.

NRK - 1 time siden

USA og Storbritannia positive til Netanyahus reformpause

Både USA og Storbritannia er fornøyd med at Israels statsminister Benjamin Netanyahu har satt den omstridte rettsreformen på pause. Det hvite hus sa seg fornøyd med Netanyahus beslutning, og oppfordret også israelske ledere til å finne fram til et kompromiss i saken så raskt som råd. – Demokratiske samfunn styrkes av maktfordelingsprinsippet, heter det i uttalelsen fra Washington.

NRK - 2 timer siden

Det hvite hus: – Hjerteskjærende

Det hvite hus uttaler seg etter skoleskytingen i Nashville, der seks personer ble drept. – Hjerteskjærende, sier talskvinne for president Joe Biden, Karine Jean-Pierre. Biden oppfordrer nå kongressen i USA til å innføre strengere våpenlover og -reguleringer.

NRK - 4 timer siden

Seks drept i skoleskyting i Nashville – gjerningskvinne drept av politiet

Det har vært skyting på en barneskole i Nashville i delstaten Tennessee i USA. Syv personer ble drept i angrepet, sier politiet i Nashville. Blant dem er det tre barn og to voksne, sier en talsperson for sykehuset, ifølge Reuters.

NRK - 3 timer siden

Netanyahu: – En ekstremistisk minoritet vil splitte nasjonen

– Det er en ekstremistisk minoritet som vil splitte nasjonen. Det sier Israels statsminister Benjamin Netanyahu i en tale mandag kveld. Det var varslet at han ville tale til nasjonen etter de voldsomme opptøyene mot en omstridt planlagt rettsreform.

NRK - 3 timer siden

Storjuryen i Trump-saken skal ha nytt møte

Storjuryen som vurderer anklagene mot ekspresident Donald Trump i forbindelse med utbetalingene til Stormy Daniels, skal ha nytt møte mandag. Storjuryen har hatt møter siden januar. Trump risikerer tiltale i forbindelse med utbetaling av såkalte hysjpenger til pornostjernen Stormy Daniels.

NRK - 4 timer siden

Ein person satt fastklemt – E6 stengt etter trafikkulykke

Tre personar i to personbilar var involvert i ei trafikkulykke på E6 ved Røsvoll i Rana. Ein av dei involverte satt fastklemt i ei av bilane. – Der har brannvesenet hjelpt med å få han laus, seier operasjonsleiar May-Wenche Hansen i Nordland politidistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com