NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 13:29

NRK - 29 jan 23 kl. 05:46

Boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. – De som bor i huset har kommet seg ut, melder Sør-Øst politidistrikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Larvik, Sør

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boligbranni , Larvik
Klartale - 14 nov 22 kl. 06:00

Dyr strøm truer historiske bedrifter

Rett overfor hverandre i Kongens gate i Larvik ligger det to historiske bedrifter. Begge bedriftene har overlevd både første og andre verdenskrig. Og korona-pandemien.

NRK - 16 jun 23 kl. 09:19

Ikke uforsvarlig behandling ved sykehjem i Larvik

Helse- og omsorgstjenestene som ble gitt til pasienten ved Furuheim sykehjem i Larvik var ikke uforsvarlig, men kommunens styring og ledelse var mangelfull. Det er konklusjonen i tilsynssaken til Statsforvalteren i Vestfold og Telemark etter NRK Brennpunkts dokumentar om eldreomsorg. Kommunen sørget ikke for god nok kompetanse hos ansatte om pasient- og brukerrettighetsloven, ifølge tilsynsrapporten.

NRK - 10 jul 23 kl. 23:45

Rykket ut etter melding om boligbrann i Larvik

Nødetatene rykket ut til Larvik etter melding om boligbrann mandag kveld. Det er kontroll på stedet. Beboer hadde laget mat og sovnet, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 24 jan 23 kl. 11:21

Larvik setter opp pårørendetelefon som følge av NRK dokumentar

Det er opprettet en egen telefon som kan svare på spørsmål fra innbyggere og pårørende i Larvik kommune etter Brennpunkt-dokumentarene. Del to av Brennpunkt-dokumentaren «Omsorg bak lukkede dører» sendes i morgen. Der blir det vist skjult kameraopptak fra Furuheim sykehjem i Larvik.

NRK - 18 jun 23 kl. 00:06

Røyklukt over store områder av Vestfold etter skogbrannen ved Larvik

Det lukter røyk i store områder av Vestfold, melder Brannvesenet rundt midnatt natt til søndag. Røyken stammer fra skogbrannen ved Middagskollen i Kvelde i Larvik. Den ble meldt til 110-sentralen torsdag 15 juni klokken 16:41, og det brenner fortsatt.

NRK - 16 sep 23 kl. 13:15

Over 6000 husstander uten strøm i Larvik

Over 6000 husstander er rammet av strømstans i Larvik kommune. – Vi vet ikke årsaken til dette enda, men vi er på vei, forteller Thor Bjørn Omnes som er kommunikasjonssjef i Lede. – Strømbruddet er stort og har rammet Larvik sentrum, vestover mot Langangen og nordover langs Farris, forklarer Omnes.

NRK - 29 jan 23 kl. 05:46

En person til sykehus etter boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en enebolig i Larvik tidlig søndag morgen. Tre personer som bor i huset kom seg ut av huset. – En person blir kjørt til sykehus for behandling/sjekk og to andre blir sendt til legevakt for sjekk, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 29 jul 23 kl. 04:24

Mulig boligbrann i Larvik

Nødetatene har rykket ut til en bolig i Kjoseveien i Larvik hvor brannalarmen er utløst. Det er mulig røykutvikling på stedet..

NRK - 29 okt 22 kl. 13:13

Død person funnet i Larvik

En person er funnet død på fortauet i Larvik lørdag morgen. Politiet vet ikke hva som har skjedd. Det var forbipasserende som fant personen og ringte 113.

Aftenposten - 18 jan 23 kl. 20:52

Larvik yppet seg mot Vipers – Sæteren scoret 12

(Vipers - Larvik 32–29) tok sin 12. strake seier i eliteserien, men sifrene mot Larvik ble bare 32-29..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fire personer funnet bevistløse i Halden sentrum

– Det er fire personer som er bevisstløse, men vi vet ikke mer enn det inn til videre, opplyser politiets operasjonssentral til Halden Arbeiderblad. To luftambulanser skal være på vei mot Halden sentrum. Veien stenges nå i begge retninger på strekningen forbi Immanuels kirke, skriver avisa.

NRK - 15 minutter siden

Trua lege med kniv på legevakta

Klokka kvart på eitt kom ein mann inn på legevakta med ambulansen i Bergen. Der truga han ein lege med kniv. Personalet låste mannen inne på eit pasientrom.

NRK - 45 minutter siden

Hevder Ukraina gjør fremskritt sør i landet

Ukrainas hær skal, ifølge generalen som leder Ukrainas motoffensiv, ha brutt seg gjennom russiske forsvarslinjer sør i Ukraina. Til amerikanske medier hevder han at Ukraina gjør fremskritt i Zaporizjzja-området, som i lang tid har vært kontrollert av russiske styrker. Ukraina startet sin lenge planlagte, storslåtte motoffensiv tidlig i sommer, men fremgangen har vært langsommere enn forventet.

NRK - 1 time siden

India: Kvinner får en tredel av plassene i parlamentet

Det indiske parlamentet har vedtatt en lov som garanterer at en tredel av setene i det mektige underhuset skal innehas av kvinner. Forslaget ble torsdag vedtatt i underhuset med 454 mot 2 stemmer for og i overhuset med 214 mot 0. Partiene i parlamentet har brukt hele 27 år på å enes om ordlyden i forslaget, og loven blir omtalt som en milepæl for likestilling og kvinners rettigheter i India.

NRK - 1 time siden

Foreningen Fri fikk Humanistprisen

Foreningen Fri er tildelt Humanistprisen 2023 for arbeidet og håndtering i tiden etter terrorangrepet mot London pub i fjor sommer. Foreningen mottok prisen på Human-Etisk Forbunds landsmøte fredag kveld. Humanistprisen er på 100.

NRK - 2 timer siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 2 timer siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.

NRK - 3 timer siden

Ukraina: Russiske flåtesjefer drept i angrep

Ukraina hevder at det de omtaler som «senior russiske flåtesjefer» er blitt drept i angrepet på Sevastopol fredag, melder AFP. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om navn. Ukraina angrep Svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim fredag.

NRK - 3 timer siden

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død. Hun ble 91 år gammel. Ryste døde torsdag, skriver Varden.

NRK - 9 timer siden

Stort kvikkleireskred på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort kvikkleireskred forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. – Tre skadde er fraktet til sykehus, opplyser vakthavende befal Fredrik Flyberg i politiet til nyhetsbyrået TT..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com