NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 09:07

NRK - 22 april 21 kl. 02:21

Bobilbrann spredte seg til bolighus

Ved Marstein i Rauma har en brann i en bobil spredt seg til et bolighus. Det skal ikke være mennesker i bobilen eller i huset. E 134 er stengt i forbindelse med slukking av brannen, skriver politiet i Møre og Romsdal på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Marstein, Rauma, Møre, Romsdal, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bobilbrann, spredte, seg, til, bolighus
NRK - 02 mai 21 kl. 06:45

Tankbiler i brann i Kabul

En kraftig brann spredte seg fra tankbil til tankbil nord i Kabul lørdag. Minst ti personer ble skadd. Det dreier seg trolig ikke om et angrep.

Aftenposten - 09 feb. 21 kl. 05:36

600 smittejegere har gransket 13.100 smittetilfeller i Oslo: Slik spredte viruset seg gjennom Oslo

Hun kaller seg «terrorlegen». Bydelsoverlegen Neelam Anjum er en av Oslos 600 smittejegere..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 18:35

- Det ideelle stedet for viruset

Mens tusenvis av turister hygget seg på afterski, spredte en usynlig fiende seg blant bargjestene. Den norske favoritten Kitzloch i Ischgl ble raskt syndebukk for virusets lynraske ferd i Europa..

VG - 14 feb. 21 kl. 08:48

Sykehussmitten

Regjeringen sa at ingen skulle dø alene. Det måtte Einar Bang (69). Han ble corona-smittet på Sykehuset Telemark.

Dagbladet - 15 feb. 21 kl. 07:20

- Smittes rundt middagsbordet

Coronavirusets ferd blant blokker og befolkning i drabantbyen Stovner i Oslo virket nærmest umulig å stanse, og smitten spredte seg som ild i tørt gress. Men så skjedde det noe..

Dagbladet - 03 april 21 kl. 19:48

Sykehuset brenner - hjerteoperasjonen fortsetter

I operasjonsstua jobbet et legeteam med en omfattende hjerteoperasjon, da brannen spredte seg som lyn gjennom takene av bygget. - Vi måtte gjøre alt for å redde denne pasienten, og vi gjorde alt, sier sjefskirurg..

Aftenposten - 05 april 21 kl. 13:01

Startet «opprør» som spredte seg i Europa: - Vi er ikke overbevist

Kenneth Kjelsnes er stolt over at det norske supporteropprøret mot Qatar-VM har blitt synlig internasjonalt..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 08:30

Søstrene Dommerud spredte mye glede rundt seg. Begge hadde en befriende latter.

Nekrolog over Jannicke og Anette Dommerud..

NRK - 26 april 21 kl. 11:16

Ikke behov for evakuering

Brannvesenet har kontroll på en gressbrann ved Hvittingfossveien i Holmestrand. Først ble det opplyst at brannen spredte seg, men det er det ikke lenger fare for, opplyser politiet..

E24 - 05 feb. 21 kl. 21:55

Telenor blokkerer Twitter i Myanmar – protesterer på ordre fra kuppmakerne

Twitter ble blokkert i Myanmar etter at spredte demonstrasjoner mot militærkuppet i landet de siste dagene. Telenor har blokkert adgangen til Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..

NRK - 10 minutter siden

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..

NRK - 15 minutter siden

– Utryddet i Storbritannia i august

I løpet av august vil det ikke lenger være koronavirus i omløp i Storbritannia, mener den avtroppende sjefen for landets vaksineprogram. Clive Dix sier til the Daily Telegraph at alle briter skal ha fått minst én dose koronavaksine før den tid..

NRK - 30 minutter siden

Nytt prosjekt skal trygga pasientar

Eit nytt register skal innehalde oversikt over alle medisinane kvar pasient tek. Lista skal delast med sjukehus, fastlege, legevakt, heimesjukepleie, sjukeheim og pasienten sjølv. Om lag 12 prosent av alle pasientskadar skuldast feil legemiddelbruk..

NRK - 30 minutter siden

Grunnleggeren av Vans er død

Paul Van Doren, som grunnla det amerikanske skomerket Vans, er død, 90 år gammel. Sammen med sin bror James startet han opp selskapet i 1966. Vans-sko ble kjent gjennom amerikansk populærkultur, både i filmer, i musikkmiljøet og blant skatere..

NRK - 1 time siden

Uvær og stengt på Magerøya

Uværet fortsetter på Magerøya. E69 mellom Skarsvåg og Nordkapp ble stengt midt på dagen fredag, og lørdag morgen er også 8038 fra Gjesvær til Gjesværkrysset stengt. Her pågår det oppryddingsarbeid, og veien er stengt inntil videre..

NRK - 1 time siden

200 russ festet i Sørlandsparken

Rundt 50 russebiler og 200 russ samlet seg i Sørlandsparken i Kristiansand i natt og festet. Ifølge politiet kunne støyen høres ut til Høvåg. Politiet var på stedet og samlingen løste seg opp etter hvert..

NRK - 1 time siden

Ba foreldre hente barna sine

Opp mot 100 ungdommer fra flere steder i Innlandet, var samlet på Tallodden ved Kapp sent fredag kveld. Flere av ungdommene var mindreårige og beruset. Politiet kom til stedet, og ba foreldre hente barna sine..

NRK - 45 minutter siden

Flertall vil ha bort myrforbudet

Senterpartiet, Arbeiderpartiet og Fremskrittspartiet vil alle ha bort forbudet mot å bruke myr til matproduksjon. Det et år gamle forbudet skal hindre utslipp av klimagasser som er lagret i myr. Sabima sier det er useriøst å fjerne forbudet allerede..

NRK - 45 minutter siden

Hjelpemiddel for medisin til flere

På ett år har dobbelt så mange fått elektronisk medisindispenser hjemme. Boksen mater ut tablettene som brukeren skal ta på faste tidspunkt, og varsler kommunens hjemmetjeneste dersom medisinen ikke blir tatt ut. Om lag 6000 slike bokser er i bruk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt