NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:58

NRK - 07 sep 23 kl. 15:44

Boaslange på rømmen i Asker

Det er observert en stor levende boaslange på rundt 1,5 meter lang som krøp på en gårdsplass på Tofte i Asker, skriver politiet på X. Slangen ligger nå under en terrasse og beboer tør ikke gå ut, ifølge politiet, som har varslet Mattilsynet. Hvis noen savner slangen, ønsker politiet tips på tlf. 02800..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tofte, Asker, Mattilsynet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Boaslange, rømmeni , Asker
VG - 07 sep 23 kl. 15:51

Boaslange på 1,5 meter observert i Asker

Politiet i Oslo melder torsdag ettermiddag om en «stor og levende» boaslange på rømmen i Asker..

Klartale - 15 jun 23 kl. 06:16

Yanina og Olena lærer mer norsk for hver dag som går

Yanina Khaliuk skriver navnet sitt med vakker løkkeskrift. Og navnet på byen hun kommer fra, sentralt i Ukraina.– Skal du ha telefonnummer også, eller?

Klartale - 06 nov 23 kl. 10:47

Fikk se spesielt nordlys

Nordlys er vanligst i Nord-Norge. Søndag fikk mange se nordlyset på Vestlandet. Nordlyset er som regel grønt.

NRK - 18 aug 23 kl. 06:15

Strømmen tilbake etter en uke

Strømmen er tilbake for alle husstandene som mistet strømmen i Drøbak i Frogn kommune natt til fredag. Det var klokken 2.08 natt til fredag at strømmen gikk for over 1000 innbyggere i Drøbak i Frogn.

NRK - 19 aug 23 kl. 14:24

Båt har kjørt på land i Asker

Nødetatene rykker ut til Vealøs i Asker, der en båt skal ha kjørt på land. Det melder Oslo-politiet på X/Twitter. – En person er hjulpet ut av båten av melder.

NRK - 21 aug 23 kl. 21:35

Båtbrann i Asker er slukket

Brannen i en båt i Leangbukta i Asker er slukket. Det melder Oslo 110-sentral på X/Twitter. Og brannvesenet forsøker å flytte å båten fra kai slik at den ikke synker.

NRK - 21 okt 23 kl. 00:34

Mann med kniver pågrepet på pub i Asker

Politiet pågrep fredag kveld en mann som fortalte at han skulle knivstikke andre gjester på en pub i Asker. Politiet i Oslo opplyser at de ved 23.30-tiden fredag fikk melding om en kranglete mann inne på en pub i Asker.

Klartale - 14 jun 23 kl. 11:00

– For å nå målet sitt hjelper det ikke å sitte hjemme og føle seg dårlig

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

VG - 07 sep 23 kl. 19:23

Slange rømte i Asker - eieren tror den fikk hjelp av katt

Politiet i Oslo meldte torsdag ettermiddag om en «stor og levende» slange på rømmen i Asker. Eieren mistenker at slangen fikk hjelp av et annet dyr, med litt mer pels..

NRK - 26 maj 23 kl. 18:47

Atomvåpenekspert: Ingen atomvåpen ombord på USS Gerald R. Ford

Orlogskaptein i Sjøforsvaret Tor Ivar Strømmen hevdet i går på Debatten at det kunne være atomvåpen ombord på hangarskipet USS Gerald R. Ford. En av verdens fremste eksperter på atomvåpen, professor Hans Kristensen, sier til NRK at det er «utrolig» at Strømmen kan si noe sånt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 15 minutter siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 45 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 45 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.

NRK - 45 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 1 time siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 1 time siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 1 time siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com