E24 > Økonomi

Sunday, 24 October, 11:33

E24 - 14 maj 21 kl. 06:09

Bloomberg: Colonial Pipeline betalte millioner til hackere

Colonial Pipeline betalte rundt 40 millioner kroner til hackerne som stengte ned deres omfattende rørledningsnett på USAs østkyst, ifølge Bloomberg..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Pipeline, USAs, Bloomberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bloomberg, Colonial, Pipeline, betalte, millioner, til, hackere
NRK - 10 maj 21 kl. 00:59

Hackergruppe bak rørledningsangrep

Hackergruppen «Darkside» står bak dataangrepet mot Colonial Pipeline, som har ført til stans i driften av rørledninger i USA, sier en anonym kilde til AP. Colonial Pipeline bekreftet lørdag at det dreier seg om et angrep med såkalte «løsepengevirus». De rammede rørledningene leverer rundt 45 prosent av alt drivstoff på USAs østkyst..

NRK - 10 maj 21 kl. 15:57

Oljeprisen stiger etter nettangrep

Oljeprisen steg mandag etter at en viktig amerikansk rørledning ble satt ut av drift i et nettangrep i helgen. Markedet reagerte med å sende oljeprise opp rundt 0,4 prosent mandag. Både prisen på amerikanske lettolje og nordsjøolje steg mandag.

NRK - 13 maj 21 kl. 19:49

– Betalte 40 millioner til hackere

Colonial Pipeline betalte rundt 40 millioner kroner til hackerne som stengte ned deres omfattende rørledningsnett på USAs østkyst. Det skriver Bloomberg som siterer to personer med kjennskap til transaksjonen. Ifølge Bloombergs kilder ble det foretatt en utbetaling bare timer etter at hackerne hadde lammet driften i rørledningene sist fredag.

NRK - 11 maj 21 kl. 21:39

Frykt for drivstoffmangel i USA

Frykt for drivstoffmangel har ført til hamstring, og forurensningskrav er midlertidig fjernet flere steder i USA etter cyberangrepet på en stor oljerørledning. Driften av oljefrøredningen til Colonial Pipeline er satt ut av spill etter at den ble utsatt for et dataangrep sist fredag..

NRK - 07 jun 21 kl. 21:57

USA tar tilbake krypto-løsepenger

Amerikanske etterforskere har gjennopprettet millioner av dollar i kryptovaluta fra hackere, melder CNN. USAs justisdepertement sier at de har tatt tilbake det meste av 4,4 millioner dollar Colonial Pipelines ga til en russisk hackergruppe i løsepenger..

E24 - 15 maj 21 kl. 19:48

Bloomberg: USA og EU inngår våpenhvile i tollkrigen

Bloomberg melder at EU vil la være å doble straffetollen på amerikanske produkter som Levi’s-jeans og Harley-Davidson-motorsykler..

E24 - 28 sep 21 kl. 12:26

Bloomberg: Kreditorer går sammen i forkant av Evergrande-frist

Denne helgen går fristen ut for et obligasjonslån på 260 millioner dollar der Evergrande er garantist, ifølge Bloomberg. Nå forbereder flere av kreditorene seg på muligheten for at betalingen uteblir, ifølge nyhetsbyråets kilder..

E24 - 25 feb 21 kl. 17:59

Lønnsfest for de best betalte hedgefondsjefene

De 25 best betalte hedgefondsjefene tjente til sammen 32 milliarder dollar i 2020, noe som tilsvarer rundt 270 milliarder kroner. Det er en oppgang på 50 prosent mot 2019..

E24 - 27 feb 21 kl. 14:21

Warren Buffett: – Jeg betalte for mye for selskapet

«Oraklet fra Omaha» innrømmer at Berkshire Hathaway betalte for mye for en investering i 2016..

NRK - 05 mar 21 kl. 06:33

Betalte over 30.000 for karakterar

Ana-Maria (25) betalte over 30.000 kroner for å forbetre mattekarakterane sine slik at ho kom inn på lærarstudiet. No vil opposisjonen og utdanningssektoren fjerna karakterkravet til regjeringa..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Næringspolitikk på kollisjonskurs med dynamisk grønn vekst

I 2018 igangsatte Solberg-regjeringen en totalgjennomgang av det næringsrettede virkemiddelapparatet, herunder Innovasjon Norge og Forskningsrådet, i den hensikt å få mer ut av den offentlige pengebruken..

E24 - 45 minutter siden

Nav tar strømregningen for folk med dårlig råd: Millioner går til gebyrer og omstridte produkter

Da Nav Gamle Oslo dekket strømutgifter på 6,6 millioner for sosialklienter i 2020, gikk 770.000 kroner til fakturagebyrer og utskjelte tilleggsprodukter, ifølge E24s anslag. – Sløsing med offentlige penger, sier Nav-konsulent..

E24 - 1 time siden

– Trives man bedre i jobben om man er gode venner med kollegaene, eller risikerer man å bli spist opp av jobben?

Hver uke svarer Anita Krohn Traaseth og Yrja Oftedahl på dine spørsmål om karriere og ledelse. Denne uken gir Yrja råd til en som lurer på hvor mye hun bør sosialisere med kollegaer..

E24 - 2 timer siden

Solgte Picasso-kunst for 835 millioner dollar

Elleve malerier og andre kunstverker av Pablo Picasso, er solgt på en auksjon i Las Vegas for over 100 millioner dollar, rundt 835 millioner kroner..

E24 - 2 timer siden

– Hvor raskt selvtilliten kan forsvinne, det er ganske skummelt

Boligtopp Grethe Meier har brukt karrieren på å perfeksjonere kjededrift-ledelse. Med på veien har hun fått kjenne på både kulturkrasj, eierbytter og skandaler..

E24 - 5 timer siden

Investeringene rustet for storm

Mange aksjer er blitt fryktelig dyre. Fallhøyden er stor. Men småsparere kan ta råvaregrep for å ruste seg for stormen..

E24 - 13 timer siden

Nye metoder gjør det fortsatt mulig å gjemme penger i skatteparadis

Det blir stadig vanskeligere å skjule formuer i utlandet. Men nye kreative metoder gjør det fortsatt fullt mulig..

E24 - 14 timer siden

Utlover én million dollar i dusør for Tether-informasjon

Hindenburg Research utlyser dusøren for å sette søkelys på verdiene som sikrer prisen på kryptovalutaen Tether. – Patetisk ønske om oppmerksomhet, svarer Tether-selskapet..

E24 - 17 timer siden

Klimaministeren om energikrisen: – Vi kommer oss ikke unna uten mer vind

Norges nye klima- og miljøminister får den tunge jobben med å kutte utslippene med syv prosent årlig. Espen Barth Eide sier at han vil forhandle med de andre statsrådene med utslipp, som om det var penger..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt