NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:48

NRK - 30 april 21 kl. 12:33

Blir oppført på ekstremist-liste

Nettverket til regimekritiker Aleksej Navalnyj blir satt på en liste over ekstremistiske grupper i Russland. Det har en domstol i Russland bestemt, melder AFP. Navalnyj sitter for tiden i fengsel, noe som har ført til flere større demonstrasjoner i Russland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Aleksej Navalnyj, Russland, AFP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir oppført, ekstremist-liste
NRK - 19 feb. 21 kl. 22:53

Helgheim kandidat på Oslo Frp-liste

Frps profilerte stortingsrepresentant Jon Engen Helgheim spilles nå offisielt inn som kandidat på Oslo Frps liste foran høstens stortingsvalg..

NRK - 07 april 21 kl. 09:32

Keiino-Fred til Sametinget

Fred René Buljo, kjent fra bandet Keiino, stiller som første kandidat på Árjas liste til Sametinget, melder Sagat. Buljo var vararepresentant på Sametinget fra 2013 til 2017 for Árjas og stiller nå på partiets liste i Sør-Norge..

NRK - 08 april 21 kl. 14:28

Girl in red på Forbes-liste

Den norske artisten Marie Ulven, kjent som girl in red, er tatt med på Forbes liste over lovende unge artister i Europa 2021, "30 under 30 Europe 21"..

VG - 05 mai 21 kl. 15:41

Erling Braut Haaland på vei inn på eksklusiv liste

Mye tyder på at Erling Braut Haaland ender på en eksklusiv liste som fra før inneholder navn som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Robert Lewandowski, Andrij Sjevtsjenko, Ruud van Nistelrooy og Alessandro Del Piero..

VG - 17 mai 21 kl. 10:51

Liverpool-keeper inn på gjev liste

Alisson Becker (28) går inn på en eksklusiv liste over keepere som har scoret i Premier League. Men han har langt opp til «storscorer» Peter Schmeichel..

Aftenposten - 17 mai 21 kl. 10:51

Liverpool-keeper inn på gjev liste

Alisson Becker (28) går inn på en eksklusiv liste over keepere som har scoret i Premier League..

Aftenposten - 17 mai 21 kl. 10:51

Liverpool-keeper inn på eksklusiv liste

Alisson Becker (28) går inn på en gjev liste over keepere som har scoret i Premier League..

VG - 17 mai 21 kl. 10:51

Liverpool-keeper inn på eksklusiv liste

Alisson Becker (28) går inn på en gjev liste over keepere som har scoret i Premier League. Men han har langt opp til «storscorer» Peter Schmeichel..

NRK - 28 mai 21 kl. 04:14

Sprer liste med koronasmittede

En liste med navn på koronasmittede i Hammerfest er blitt spredt på internett. Kommunen vet ikke hvem som står bak og frykter at færre vil teste seg. Etter det siste smitteutbruddet i Hammerfest er 222 personer bekreftet smittet, og en firedel av innbyggerne er i karantene..

NRK - 28 mai 21 kl. 04:14

Ber folk slette liste over smittede

En liste med navn på koronasmittede i Hammerfest er blitt spredt på internett. Kommunen vet ikke hvem som står bak og frykter at færre vil teste seg. Ordføreren og politiet ber om at navnelista over koronasmittede ikke deles og blir slettet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 1 time siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 45 minutter siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 1 time siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 1 time siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 1 time siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 1 time siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..

NRK - 1 time siden

FHI vil fortsatt ha langt intervall

Folkehelseinstituttet sier de vil fortsette med tolv uker mellom vaksinedosene. Selv om EUs smittevernkontor anbefaler å forkorte intervallet på tre uker. – Én dose mRNA-vaksine fra Pfizer eller Moderna beskytter godt mot sykdom forårsaket av alfavarianten, og noe mindre mot deltavarianten, sier overlege i FHI Sara Viksmoen Watle til NTB..

NRK - 1 time siden

Merkel skal besøke Johnson

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel reiser til London i slutten av neste veke for å møte Storbritannias statsminister Boris Johnson. – Det blir ein moglegheit til å diskutere ei rekke saker, inkludert styrking av forholdet mellom Storbritannia og Tyskland og den globale handteringa av koronapandemien, seier ein talsmann for den britiske statsministeren..

NRK - 1 time siden

Har sendt inn bombehundar

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt