NRK > Nyheter

Wednesday, 27 September, 17:51

NRK - 03 mar 23 kl. 09:51

Blir lansert som ny nestleiar i Frp

Møre og Romsdal Frp lanserer Frank Sve frå Stranda som ny nestleiar i partiet. Det skjer etter at Ketil Solvik Olsen har varsla at han ikkje vil halde fram som nestleiar. Sve har stortingsrepresentant for Frp sidan 2021. Han har 20 års fartstid som fylkespolitikar i Møre og Romsdal og har vore ordførar i Stranda kommune i 8 år Frp-politikar Geir Stenseth viser til at Frp har hatt svært gode valresultat i Møre og Romsdal. Han peikar på Sve som ein aktiv og markant politikar og seier han vil vere ein god kandidat.
Les mer på NRK


Les mer om:
Romsdal Frp, Frank Sve, Stranda, Ketil Solvik Olsen, Frp, Møre, Romsdal, Geir Stenseth, Sve, Stenseth

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir lansertsom ny , nestleiari , Frp
Klartale - 15 maj 23 kl. 08:34

Frps listetopp i Oslo blir tvangsutmeldt av Frp

Politiker Lars Petter Solås var nummer 1 for Fremskrittspartiets (Frp) i Oslo. Han sto på toppen av partiets valgliste. Men nå får han ikke lenger være medlem av Frp.

NRK - 26 jun 23 kl. 16:04

Ny kulturminister - to nye navn lansert

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) har planer om å utnevne ny kultur- og likestillingsminister på onsdag. Fra før har Rogaland Ap lansert Hadia Tajik, mens Ap-ordførere i Telemark har pekt på avtroppende Skien-ordfører Hedda Foss Five. Tidligere i dag ble Mette Gundersen fra Kristiansand lansert av Agder Ap.

NRK - 18 jan 23 kl. 16:16

Ida Lindtveit Røse vil bli ny nestleiar i KRF

Ida Lindtveit Røse stadfestar til VG at ho vil bli nye nestleiar i KRF. Ho blei tidenes yngste statsråd i 2020, då ho vikarierte for dåverande barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad..

NRK - 06 feb 23 kl. 19:14

AUF vil ha Brenna som Ap-nestleiar

Eit samrøystes sentralstyre i AUF har bestemt seg for å lansera kunnskapsminister Tonje Brenna som Ap-nestleiar. AUF-leiar Astrid Hoem seier til VG at det er viktig å få inn ein ny generasjon i partileiinga. Ho trekkjer fram at Brenna kan bli den første overlevande frå Utøya-massakren som er med i partileiinga..

NRK - 18 mar 23 kl. 14:21

Avisa Oslo: Kamzy Gunaratnam trekkjer seg

Kamzy Gunaratnam trekkjer seg som nestleiar i Oslo Arbeidarparti, melder Avisa Oslo. Ho annonserte dette frå talarstolen på årsmøte til Oslo Arbeidarparti. Gunaratnam har vore nestleiar i fylkeslaget sidan 2014.

NRK - 18 mar 23 kl. 17:09

Kirsti Bergstø valt som ny SV-leiar

Kirsti Bergstø er valt til partileiar i SV på landsmøtet. Ho tek over etter Audun Lysbakken, som har leia partiet i elleve år. Ho blei valt utan motkandidatar.

NRK - 18 mar 23 kl. 17:48

Marian Hussein ny nestleiar i SV

Marian Hussein SVs nye nestleiar etter å ha vunne kampvoteringa mot Lars Haltbrekken på landsmøtet laurdag..

NRK - 30 aug 23 kl. 14:28

Frp og Raudt reagerer på habilitetssaka til Huitfeldt

Fleire av partia på Stortinget har reagert på habilitetssaka til utanriksminister Anniken Huitfeldt. Ho har sjølv innrømma habilitetsbrot etter at ektemannen investerte aksjer i våpenprodusenten Kongsberg Gruppen medan Huitfeldt var utanriksminister. Dette blir fjerde sak knytt til habilitet i regjeringa i løpet av sommaren.

NRK - 29 mar 23 kl. 00:32

Frp sier IS-kvinnen kan være en sikkerhetsrisiko

Erlend Wiborg, stortingsrepresentant for Frp, mener at de to terrorsiktede søstrene som nå hentes hjem fra Syria, kan utgjøre en sikkerhetsrisiko. – Frp er veldig kritiske til dette, og vi er motstandere av at vi skal hente voksne terrorister til Norge. Dessverre er Frp veldig alene i å være mot dette, sier han.

NRK - 02 mar 23 kl. 14:12

Mulig nestlederkamp i Frp

Ikke lenge etter at NRK kunne melde at Bård Hoksrud er lansert som ny nestleder i Fremskrittspartiet, dukker et nytt navn opp i kabalen. Stortingsrepresentant Erlend Wiborg fra Østfold bør bli nestleder etter Ketil Solvik-Olsen, mener Frp-representant Himanshu Gulati. – Det er store sko å fylle etter Ketil, og vi har mange dyktige politikere i Frp.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Valgstyret anbefaler omvalg i Østfold

Fylkesvalgstyret i Viken har i dag anbefalt at det bør gjennomføres omvalg i Østfold etter en valgtabbe. Stemmesedlene til Industri- og næringspartiet (INP) manglet i et valglokale i Moss i syv timer på valgdagen. Etter stemmene i fylket var talt opp, manglet INP kun syv stemmer for å sikre seg et ekstra mandat i fylkestinget i Østfold ved årets valg.

NRK - 45 minutter siden

Solberg ukjent med SMKs oversikt 

Tirsdag ble det kjent at Erna Solberg kunne slått opp i Aksjonærregisteret flere selskaper som ektemannen investerte i, men som Statsministerens kontor ikke hadde fått beskjed om. NRK har spurt Solberg hvorfor hun ikke fanget opp disse aksjene ved å slå opp i Aksjonærregisteret. Hun svarer skriftlig: – Sindre Finnes har opplyst at han orienterte Statsministerens kontor om hvilke aksjer han eide før tiltredelse og hvilke han valgte å beholde etter at han solgte seg ned etterkant av sitt møte med embetsverket.

NRK - 45 minutter siden

EU og USA med toppmøte i Washington i slutten av oktober

USAs president Joe Biden tar imot EU-sjefene Charles Michel og Ursula von der Leyen til toppmøte i Washington 20. oktober, sier en amerikansk tjenestemann. Det siste toppmøtet mellom EU og USA var i Brussel i juni 2021, selv om Biden var gjest under Det europeiske råds møte i mars i fjor.

NRK - 1 time siden

Mann siktet for drap i Porsgrunn i fjor er varetektsfengslet i fire uker

Mannen som denne uken ble pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne døde av brannskader i Porsgrunn i fjor, er varetektsfengslet i fire uker. Mannen i 30-årene undergis brev- og besøksforbud og medieforbud i hele fengslingsperioden, samt fullstendig isolasjon de to første ukene. (NTB).

NRK - 1 time siden

Politiet i Agder: Varsler pressekonferanse i ettermiddag

I forbindelse med de mistenkelige dødsfallene i Vågsbygd i Kristiansand, holder Agder politidistrikt pressekonferanse klokka 18.00..

NRK - 1 time siden

Mann utsett for vald under skeiv konferanse på Island

Den skeive organisasjonen Samtökin`78 arrangerte denne veka ein nordisk konferanse for skeive rettar i Reykjavík. Mellom anna deltok alle dei nordiske likestillingsministrane på konferansen. I går kveld blei det meldt om ei valdshending i sentrum av Reykjavík.

NRK - 2 timer siden

Sjekket ikke for kvikkleire før utbygging

Jordgrunnen der det store kvikkleirskredet på E6 i Sverige gikk natt til lørdag, ble aldri undersøkt for kvikkleire før veiutbyggingen ble satt i gang. Det viser dokumenter som den svenske avisen Dagens Nyheter har sett. Ifølge Statens geotekniska institut er det viktig å undersøke om det finner kvikkleire i områder der forutsetningene for det er til stede, før utbygginger settes i gang.

NRK - 2 timer siden

AP: Soldaten Travis King skal være i amerikanske hender

To amerikanske myndighetskilder opplyser til nyhetsbyrået AP at soldaten Travis King, som krysset grensen til Nord-Korea i juli, nå er i amerikansk varetekt. King skal ha blitt overlevert til amerikanske myndigheter i Kina. Tidligere onsdag meldte det statlige nordkoreanske nyhetsbyrået KCNA at King skulle utvises fra landet.

NRK - 3 timer siden

To personer funnet døde i Kristiansand

- To personer er bekreftet døde og saken behandles som mistenkelige dødsfall. Politiet har startet etterforskning, sier politiinspektør Cecilie Pedersen i Agder politidistrikt i en pressemelding. Det er ambulanse og flere patruljer på stedet, i tillegg til politiets kriminalteknikere.

NRK - 3 timer siden

Irland med rekordstort kokainbeslag

En aksjon rettet mot et Panama-registert lasteskip førte til at irske myndigheter har gjort sitt største kokainbeslag noensinne. Beslaget var på 2253 kilo kokain med en anslått verdi på 157 millioner euro, omtrent 1,7 milliarder kroner. Irske soldater gikk ombord på skipet ved å fire seg ned fra helikopter etter at det nektet å følge instrukser fra myndighetene, ifølge irsk politi.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com