NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:41

NRK - 02 dec 22 kl. 07:39

Blir henta med helikopter

Ein bilførar er kritisk skadd og blir henta med luftambulanse etter ein frontkollisjon i flyplasskrysset i Hovdebyga i Ørsta. Den andre bilføraren blei sendt med ambulanse til sjukehuset i Volda..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hovdebyga, Volda

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir hentamed , helikopter
NRK - 19 jul 22 kl. 16:27

Mann skal vere henta ned frå fjell

Ifølgje politiet er mannen som har falle frå Setnesfjellet henta ned. Mannen skal ha falle mellom 50 og 100 meter. –Vi har fått beskjed om at luftambulansen har henta ut mannen, opplyser operasjonsleiar Arild Reite i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK..

NRK - 06 jan 23 kl. 20:01

Kritisk for ein av skiløparane

Ein av dei svenske skiløparane som blei tatt av skred i dag, er kritisk skadd. Operasjonsleiar Eivind Klokkersund seier at alt tyder på at han har vore under snømassene før han blei henta ut. Mannen er i 30-åra og er no sendt til St.

NRK - 11 sep 22 kl. 08:07

Turgåarar berga av helikopter

Tre personar vart henta av helikopter etter å ha gått seg vill i området Torfinnstinden ved Bygdin. Røde Kors og redningshelikopter var varsla om hendinga som skjedde rundt klokka 22.30 laurdag kveld.

NRK - 20 dec 22 kl. 20:42

Paradaden i Buenos Aires avbroten: Landslaget henta med helikopter

Fire millionar menneske skal ha vore ute i gatene i Buenos Aires for å få eit glimt av Messi og VM-trofeet tysdag, skriv TV 2. Landslaget køyrde gjennom gatene i ein open buss, som til slutt blei nøydd til å endra rute då han ikkje greide å komma seg fram. Spelarane blei til slutt nøydde til å forlata bussen, og blei frakta vekk frå kaoset i helikopter..

NRK - 20 dec 22 kl. 20:42

Sigersparaden i Buenos Aires avbroten: Landslaget henta med helikopter

Fire millionar menneske skal ha vore ute i gatene i Buenos Aires i Argentina for å få eit glimt av Messi og VM-trofeet tysdag. Landslaget køyrde gjennom gatene i ein open buss, som til slutt blei nøydd til å endra rute då han ikkje greide å komma seg fram. Planen var at bussen skulle bruka åtte timer på å køyra ei 30 kilometer lang sigersrute, men etter drøye fire timar var han langt bak skjema.

NRK - 03 aug 22 kl. 18:27

Luftambulanse har henta opp kajakkpadlar på Lom

Kajakkpadlaren i kajakken som velta på Lom har blitt henta opp av luftambulanse. Det melder Innlandet politidistrikt på Twitter. Tilstanden til kajakkpadlaren er ukjent.

NRK - 03 aug 22 kl. 18:44

Danske DR sin Russland-korrespondent utvist

Danske DR sin Russland-korrespondent Matilde Kimer har blitt utvist frå Russland. Kimer har dekka Russland dei siste 13 åra, og no får ho ikkje reise til landet før 2032, melder avisa. Ho hadde eigentleg kome seg forbi passkontrollen i Moskva måndag morgon, men kort tid etter at ho henta bagasjen, vart ho henta av ein tilsett ved flyplassen.

NRK - 03 aug 22 kl. 18:44

Danske DR sin Russland-korrespondent utvist i ti år

Danske DR sin Russland-korrespondent Matilde Kimer har blitt utvist frå Russland. Kimer har dekka Russland dei siste 13 åra, og no får ho ikkje reise til landet før 2032, melder avisa. Ho hadde eigentleg kome seg forbi passkontrollen i Moskva måndag morgon, men kort tid etter at ho henta bagasjen, vart ho henta av ein tilsett ved flyplassen.

NRK - 11 sep 22 kl. 00:52

To turfølgjer blir redda ned frå fjellet

Hovudredningssentralen i Sør-Noreg, opplyser om to pågåande alpine redningshendingar. Langfjella Alpine Redningsgruppe, saman med luftambulanse frå Ål, har henta opp tre klatrarar i Hemsedal. Redningshelikopteret Rygge har henta ut tre fjellturistar ved Torfinnstinden i Jotunheimen..

NRK - 11 sep 22 kl. 00:52

To turfølgje blir redda ned frå fjellet

Hovudredningssentralen i Sør-Noreg, opplyser om to pågåande alpine redningshendingar. Langfjella Alpine Redningsgruppe, saman med luftambulanse frå Ål, har henta opp tre klatrarar i Hemsedal. Politiet skriv på Twitter at dei 21.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Nøstvettunnelen stengt - Brann i bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en bil. Personen i bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 5 minutter siden

Energikommisjonen sår tvil om klimamåla

Regjeringa får i dag tilrådingar til ein ny energipolitikk, men komiteen er ikkje sikker på om vi har nok kraft til å nå klimamåla for 2030. Kommisjonen konkluderer med at klimamåla for 2030 per i dag «ser svært ambisiøse ut». Men at «politisk vilje» og upopulære val framleis kan tippe vektskåla: – Alt må gå mykje kjappare enn det gjer i dag, seier ei kjelde i Energikommisjonen til NRK.

NRK - 15 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 15 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 15 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 30 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 30 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 45 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 45 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 45 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com