NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 17:17

NRK - 15 mars 21 kl. 18:39

Blir digital undervisning i Oslo

Det blir heldigital undervisning for ungdomsskoler og videregående skoler. Det sa byrådsleder Raymond Johansen på en pressekonferanse mandag kveld om strengere tiltak for Oslo. Oslo kommune innfører også strengere tiltak for bydeler med høy smitte. Alle barnehager og aktivitetsskoler i Oslo stenges i påskeuka..
Les mer på NRK


Les mer om:
Raymond Johansen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blir digital, undervisningi , Oslo
NRK - 13 feb. 21 kl. 15:58

Mer utbytte av fysisk undervisning

Studentene opplever i snitt større læringsutbytte ved fysisk undervisning enn ved digital undervisning, viser en ny studieundersøkelse ved Universitetet i Agder. Undersøkelsen, som ble gjort i desember, er en oppfølging av en lik undersøkelse i mai..

NRK - 12 mars 21 kl. 19:24

UiS koronastenges etter påske

UiS innfører digital undervisning den første uka etter påske, skriver Utsnitt. Regjeringen anbefaler dette fordi smittetallene har vist seg å øke etter ferier. Men de som må være på skolen for å få nødvendig undervisning, vil få det ved UiS..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:09

Stenger lesesaler i Oslo-regionen

Universiteter, høyskoler og fagskoler i Oslo-regionen skal ha digital undervisning den neste uken. Kommunene som berøres er i første omgang Oslo, Enebakk, Ås, Vestby, Nesodden, Indre Østfold, Moss, Frogn og Våler, i tillegg til Nordre Follo..

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:20

Rødt nivå i videregående i Oslo

Det blir rødt nivå i vidergående skole og i voksenopplæring i Oslo fra mandag, slik flere rektorer har fått beskjed om. Ingen vgs-elever skal møte opp på skolene mandag eller tirsdag, men skal ha digital undervisning eller fri. Oslo tar også sikte på å innføre massetesting av elever med spyttprøver fra mandag 8.

NRK - 15 mars 21 kl. 19:10

Nakstad: Fornøyd med Oslo-tiltak

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad sier Oslo innfører gode tiltak, og at det ikke er noen tvil om at vi er på vei inn i en tredje smittebølge. Byrådsleder Raymond Johansen slo fast at vi er inne i den tredje bølgen da han mandag stengte hovedstaden ytterligere ned. Oslo stenger ungdomsskolene og videregående, samt at de yngste trinnene blir stengt i flere bydeler med høy smitte.

VG - 04 mars 21 kl. 18:53

To Oslo-skoler stenger etter smittefunn

Vestli skole i Oslo stenger etter at det er påvist tilfeller av mutert coronavirus på seks av syv trinn. Også Stasjonsfjellet skole kjører digital undervisning etter at en ansatt er smittet..

NRK - 15 mars 21 kl. 09:10

Stenger trolig skoler i Oslo

Skoler i Oslo må trolig stenges fra onsdag. Det opplyser kilder til NRK. Barn og unge må være forberedt på digital undervisning hjemme i ukene fremover.

NRK - 27 jan. 21 kl. 14:49

UIS åpner for undervisning

Universitetet i Stavanger har i dag informert studenter og ansatte om at UiS planlegger å åpne opp for fysisk undervisning i grupper på inntil 50 personer fra mandag 8. februar dersom smittetrykket ikke endrer seg drastisk..

Klartale - 01 juni 21 kl. 15:45

Gruppesettet til Klar Tale er perfekt for undervisning

Klar Tale som gruppesett er ideell for bruk i undervisning. Både barn og voksne lærer på en mer spennende måte med Klar Tale – på papir og skjerm. Test deg selv!

NRK - 24 jan. 21 kl. 21:18

All høgskoleundervisning digital

Neste uke skal all undervisning ved fagskoler, høyskoler og universiteter foregå digitalt i de 25 kommunene i Oslo-regionen som har fått strengere koronatiltak. I 15 randkommuner settes videregående skoler på rødt nivå, slår regjeringen fast..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kanadisk mann tiltales for terror

En 20 år gammel kanadisk mann som er siktet for å ha kjørt på en muslimsk familie med vilje for en uke siden, blir tiltalt for terror i tillegg til drap, opplyser påtalemyndigheten i Canada, ifølge Reuters. Fire av fem familiemedlemmer ble drept da mannen meide dem ned. Canadas statsminister Justin Trudeau omtalte det også som et terrorangrep da han talte i nasjonalforsamlingen få dager etter.

NRK - 30 minutter siden

WHO informerer om koronasituasjonen

NRK - 45 minutter siden

Casper Ruud dropper Tokyo-OL

Casper Ruud dropper Tokyo-OL, melder NTB. NRK kommer tilbake med mer. Ruud kommenterer avgjørelsen slik på Twitter: – Etter French Open har det vært noen dager i tenkeboksen, og etter nøye vurdering med mitt team har vi kommet fram til at det ikke blir OL i Tokyo på meg, skriver han i meldingen.

NRK - 45 minutter siden

Mann omkom i arbeidsulykke

En mann i 60-årene omkom i en arbeidsulykke i Sandnes i ettermiddag. – Mannen ble erklært død på stedet. De pårørende er varslet, sier operasjonsleder Toralf Skårland i Sør-vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Nato: Pressekonferanse nå

Natos Generalsekretær Jens Stoltenberg holdre pressekonferanse nå. Sendingen på NRK starter klokken 1610..

NRK - 1 time siden

Smittetala søkk i Pakistan

Pakistan har registrert dei lågaste tala på koronatilfelle og dødsfall på seks månader. Ein søkkande smittetrend gjer at styresmaktene har letta på smitteverntiltaka. Pakistan har som mål å vaksinere 70 millionar menneske i år.

NRK - 1 time siden

TV 2: Start-treneren sparket

Start-trener Joey Hardarson ferdig i Start, erfarer TV 2. Islendingen har vært hovedtrener siden 2019. Det er ventet at klubben snart kommer med en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Venstre støtter mistillt mot Berg

Venstre i Oslo støtter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det bestemte de seg for mandag ettermiddag, skriver partiet i en pressemelding. De skriver i sin begrunnelse at de ikke kan se forbi at Lan Marie Berg ventet så lenge med å informere bystyret om sprekken.

NRK - 1 time siden

Norge fortsetter sykehus i Kabul

Norge har sagt seg villig til å drive feltsykehuset i Kabul ut året, selv om Nato trekker styrkene sine ut. Statsminister Erna Solberg (H) kom med nyheten på Natos toppmøte i Brussel. Hun tar forbehold om at sikkerheten må ivaretas for dem som jobber på sykehuset.

NRK - 1 time siden

Rettssak mot Suu Kyi har startet

Mange politibetjenter vitnet da rettssaken mot Myanmars avsatte leder Aung San Suu Kyi startet mandag. Advokatene hennes sier de er forberedt på det verste. Suu Kyi har sittet i husarrest siden hæren igjen kuppet makten 1.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt