NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 07:39

NRK - 18 april 21 kl. 16:52

Blinken: USA lover å ta imot flere

President Joe Biden er bestemt på å heve tallet for hvor mange flyktninger USA skal ta imot. Tidligere i uka unngikk han å heve grensen på 15.000 som Donald Trump satte i fjor. Utenriksminister Antony Blinken sier Biden vil øke tallet senere i år..
Les mer på NRK


Les mer om:
Joe Biden, USA, Donald Trump, Antony Blinken, Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Blinken, USA, loverå ta , imot, flere
NRK - 04 mai 21 kl. 06:44

Blinken kritiserer Kina

USAs utenriksminister Anthony Blinken anklager Kina for å ha begått folkemord mot den muslimske minoriteten i landet. - Vi har de siste årene vært vitne til at Kina opptrer stadig mer undertrykkende hjemme og mer aggressivt i utlandet, sier Anthony Blinken. Blinken vil delta i et toppmøte i FNs sikkerhetsråd fredag, som blir ledet av Kinas utenriksminister..

NRK - 28 jan. 21 kl. 00:45

Blinken: Iran avtale tar tid

På sin første dag som utenriksminister signaliserte Antony Blinken at USA vil gjenoppta atomavtalen med Iran, men at det er en lang vei fram dit. Blinken har gjort det klart at USA ikke kommer til å ta første steget, slik Iran ønsker..

NRK - 19 april 21 kl. 02:18

Blinken om Afghanistan-retrett

USAs utenriksminister Antony Blinken forsvarte søndag beslutningen om å trekke USA militært fra Afghanistan. Til TV-kanalen ABC sa Blinken at terrortrusselen nå kommer fra andre steder, og at USA må konsentrere seg om trusler som Kina og pandemien..

NRK - 16 april 21 kl. 15:07

Blinken: – Avtale styrker forholdet

USAs utenriksminister Antony Blinken sier i en uttalelse at den nye forsvarsavtalen med Norge vil styrke sikkerhetssamarbeidet mellom landene. – Avtalen reflekterer flere tiår med tett sikkerhetspartnerskap mellom USA og Norge, sier Blinken..

NRK - I førrgår: 09:30

Blinken: – Slepp fri aktivistar

Den amerikanske utanriksministeren Antony Blinken ber Hongkong om å sette fri fire aktivistar som deltok i ei minnemarkering på Den himmelske freds plass i fjor. – USA avviser dommane mot aktivistane, skriv Blinken på Twitter..

NRK - 19 jan. 21 kl. 21:03

Blinken støtter Trump-avgjørelse

USAs nye utenriksminister i Biden-regjeringen, Antony Blinken, mener Donald Trump gjorde rett i å legge seg på en tøffere linje overfor Kina. Blinken sier han likevel er uenig i måten Trump gjorde det på..

NRK - 19 mars 21 kl. 14:42

Blinken reiser til Nato-møte

USAs utenriksminister Antony Blinken reiser neste uke til Brussel for å delta på Nato-møte. Blinken skal også møte flere EU-topper mens han er i byen. Møtene bekrefter USAs forpliktelse overfor de europeiske partnerne, ifølge amerikansk UD..

NRK - 03 mai 21 kl. 08:44

Blinken: Kina opptrer aggressivt

USAs utenriksminister Antony Blinken anklager Kina for å opptre stadig mer aggressivt i utlandet foran G7-møtet denne uken. Det sier Blinken i et intervju med CBS. – Kina tror at de kan og bør være et dominerende land i verden, sier han..

NRK - 22 feb. 21 kl. 06:38

Blinken lover press mot Myanmar

Utenriksminister Antony Blinken sier USA skal gripe inn overfor militærjuntaen i Myanmar etter at to demonstranter ble skutt og drept i helgen. I mer enn to uker har folk protestert daglig mot kuppet 1. februar..

NRK - 06 feb. 21 kl. 04:49

Presset Kina om Hongkong og uigurer

USAs utenriksminister Antony Blinken presset Kina om Hongkong og behandlingen av uigurene i den første samtalen mellom de to landene siden presidentskiftet. Blinken gjorde det klart at USA vil fortsette å kjempe for menneskerettigheter og demokrati..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Avlyser feiring på Gaustatoppen

Årets 17. mai-feiring på Gaustatoppen er avlyst på grunn av koronapandemien. 17.

NRK - 15 minutter siden

115 russ koronasmittet

I løpet av helgen har ytterligere 31 russ testet positivt for covid-19 i smitteutbruddet etter russefeiringer sist helg. Ti nærkontakter har også fått påvist koronasmitte. Dermed er 115 russ blitt koronasmittet, og 16 nærkontakter av russ..

NRK - 15 minutter siden

Mistenkt for drapsforsøk

Ein person er pågripen, mistenkt for mordbrann og drapsforsøk i Göteborg, melder Aftonbladet. Ein annan person er også mistenkt i saka, men er framleis på frifot. Ein mann var vitne til at to menn forsøkte å setja fyr på ein bil i bustadområdet i byen.

NRK - 15 minutter siden

T-banen stenger i helga

Mens Sporveien utfører vedlikeholdstiltak fra torsdag 13. mai til søndag 16. mai, stenges T-banen mellom Stortinget og Majorstuen T-banestasjoner i Oslo.

NRK - 45 minutter siden

Flere tilrettelagte arbeidsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 45 minutter siden

Flere tilrettelagte arbiedsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 1 time siden

11 drept av veibombe i Afghanistan

En buss kjørte mandag på en veibombe i Zabul-provinsen sør i Afghanistan, opplyser landets innenriksdepartement. Minst elleve personer ble drept. I tillegg er minst 28 personer såret, opplyser en talsmann for departementet.

NRK - 1 time siden

Langtidsledigheten har eksplodert

33.600 personer var langtidsledige ved utgangen av mars. Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) frykter at de skal falle utenfor for godt.

NRK - 1 time siden

Sperringar på Mount Everest

Kinesiske myndigheiter har sett opp sperringar som skal halda klatrarar åtskilde, då fleire klatrarar dei siste vekene har blitt koronasjuke på veg opp til Mount Everest. Over 30 klatrarar har dei siste vekene blitt evakuerte frå basecampen. Det er frykta at koronaviruset vil øydeleggja klatresesongen..

NRK - 2 timer siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Smittetrykket er høyest i bydel Grünerløkka og lavest i bydel Ullern, viser tall fra Oslo kommune. Dette er tre færre smittetilfeller enn samme dag forrige uke.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt