NRK > Nyheter

Wednesday, 22 March, 13:01

NRK - 21 dec 22 kl. 20:47

Bjørnar Skjæran ønsker å fortsette som nestleder i Arbeiderpartiet

Bjørnar Skjæran ønsker å fortsette i rollen som Ap-nestleder. Skjæran har hatt vervet alene siden Hadia Tajik trakk seg i mars. – Jeg stortrives i rollen som nestleder av Arbeiderpartiet, selv om det selvsagt går inn på oss alle når vi får elendige målinger. Det er veldig givende å jobbe tett og godt med statsministeren og partisekretæren, sier Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran (Ap) til Dagens Næringsliv. Skjæran ble første gang valgt som nestleder på Ap-landsmøtet i april 2019, etter at Trond Giske måtte gå av som nestleder.
Les mer på NRK


Les mer om:
Skjæran, Ap, Hadia Tajik, Arbeiderpartiet, Fiskeri, Bjørnar Skjæran, Dagens Næringsliv, Trond Giske, Tonje Brenna, Tajik

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bjørnar, Skjæran, ønskerå , fortsettesom , nestlederi , Arbeiderpartiet
NRK - 22 dec 22 kl. 08:29

Bjørnar vil fortsatte som nestleder

Bjørnar Skjæran ønsker å fortsette i rollen som Ap-nestleder. Skjæran har hatt vervet alene siden Hadia Tajik trakk seg i mars. – Jeg stortrives i rollen som nestleder av Arbeiderpartiet, selv om det selvsagt går inn på oss alle når vi får elendige målinger.

NRK - 09 mar 23 kl. 21:03

Finnmark Ap vil ha Bjørnar Skjæran som nestleder

Finnmark Ap vil ha to nestledere, men spiller bare inn nåværende nestleder Bjørnar Skjæran. Fylkeslaget kommer ikke med innspill til navn på den andre nestlederen. Samtidig spiller de inn fylkesleder Kristina Hansen og Berlevåg-ordfører Rolf Laupstad til Aps sentralstyre.

NRK - 18 mar 23 kl. 08:47

Norge har inngått fiskeriavtale med EU for 2023

Norge og EU skrev fredag under kvoteavtaler med EU om Nordsjøen, Skagerrak, i tillegg til naboskapsavtalen med EU om Sverige. Dette innebærer at Norge og EU er enige om et kvotebytte og adgang til å fiske i hverandres soner, skriver Nærings- og fiskeridepartementet i en pressemelding. Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran er fornøyd med at Norge og EU endelig har blitt enige.

NRK - 10 mar 23 kl. 01:01

Nordland Ap vil beholde partiledelsen og få inn Brenna

Nordland Ap ønsker å beholde den nåværende partiledelsen med Jonas Gahr Støre, Bjørnar Skjæran og Kjersti Stenseng. Fylkeslaget støtter også Tonje Brenna. I en pressemelding torsdag kveld skriver fylkeslaget at de ønsker å beholde sittende ledelse.

NRK - 15 aug 22 kl. 07:15

Aps nestleder: Uaktuelt med overføring av strøm fra nord til sør

Ap-nestleder Bjørnar Skjæran sier at partiet ikke vil følge oppfordringen fra lederen i partiets energiutvalg om å bygge strømkabler fra Nord- til Sør-Norge. – Strømpriskrisen i sør er alvorlig, og den skal og må løses. Men problemet i sør er ikke at strømmen er historisk billig i nord etter tidenes mest nedbørsrike år, og for Arbeiderpartiet er det uaktuelt å sette Midt-Norge og Nord-Norge i samme situasjon.

NRK - 09 mar 23 kl. 10:50

Fiskeriministeren utsetter rapporteringsfrist for den minste fiskeflåten

Fiskeri- og havminister Bjørnar Skjæran (Ap) forlenger rapporteringsfristen for de minste fiskebåtene til etter skreisesongen. – Jeg mener at forvaltningen ikke bør forlange at de minste båtene har utstyret oppe og går midt i skreisesongen. Vi utsetter derfor fristen til 1.

NRK - 14 feb 23 kl. 14:21

Skjøter ble utført med elektrikerteip på Follobanen

Kabler som brant på Follobanens høyspentanlegg, ble kun skjøtet med PVC-teip, heter det i Bane Nors tekniske rapport om problemene på strekningen. Det var ingen rullefjær eller andre sterkere klemforbindelser i disse skjøtene, skriver Teknisk Ukeblad. Opplysningene kommer fra Bane Nors tekniske rapport, som ble publisert mandag kveld.

NRK - 22 aug 22 kl. 14:23

Fiskeriministeren om Freya: Avliving var det beste alternativet

Å avlive hvalrossen Freya var det beste alternativet, svarer fiskeriminister Bjørnar Skjæran (Ap) på skriftlig spørsmål fra MDG. Folk fulgte ikke myndighetenes anbefalinger om å holde avstand til Freya, skriver Skjæran. – Det resulterte i situasjoner der både publikum og hvalrossen sto i fare for å bli skadd, eller liv kunne gå tapt.

Klartale - 04 nov 22 kl. 06:30

Rebeccas interesse for klær er blitt mer miljøvennlig

– Jeg har alltid vært opptatt av klær, og jeg har mye, sier gründer Rebecca Bjørk. 29-åringen er fullt klar over at interessen for klær skader klimaet. Inne på kontoret hennes i Oslo står en hvit lenestol.

NRK - 01 mar 23 kl. 10:59

Bjørnar Moxnes innstilt til gjenvalg som Rødt-leder

Rødts valgkomité innstiller på at Bjørnar Moxnes og Marie Sneve Martinussen fortsetter i ledelsen av Rødt. – Valgkomiteen er veldig fornøyd med innstillingen vi leverer i dag. Partiet har hatt en vanvittig medlemsvekst de siste årene, og Rødt har brutt sperregrensen som første nye parti siden den ble innført.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fleire skadde etter skipsvelt i Skottland

Fleire personar er skadde etter at eit skip velta medan det låg i tørrdokk i ei hamn i Skottland, melder Reuters. Fem ambulansar, eit redningshelikopter og redningsmannskap har rykka ut til staden som ligg i Leith utanfor Edinburgh. Ifølge kjelder på staden var kraftig vind grunnen til velten..

NRK - 5 minutter siden

Støre: – Kontrollkomiteens Ukraina-kritikk er feilslått

Statsminister Jonas Gahr Støre mener leder av kontrollkomiteen Peter Frølich (H) prøver å «skåre billig poeng» med kritikken av regjeringens Ukraina-innsats. – Det bildet som komiteens leder prøver å tegne av norsk Ukraina-bistand, mener jeg er feilaktig, sier Støre til NTB. Støre sier at han selvsagt tar komiteens uttalelse på alvor.

NRK - 5 minutter siden

Zelenskyj på besøk nær fronten i Bakhmut

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj besøkte onsdag fronten nær Bakhmut, ifølge ukrainske styresmakter. Der skal han ha møtt soldatar i området, der det har vore svært harde kampar. Slaget om Bakhmut i Aust-Ukraina har gått føre seg i fleire månader.

NRK - 30 minutter siden

Varsler om kraftig snøfokk i Finnmark og Troms

Varslingstjenesten Varsom har sendt ut gult farevarsel for kraftig snøfokk langs kysten og fjordstrøkene i Finnmark og deler av Nord-Troms fra onsdag formiddag av..

NRK - 45 minutter siden

Ein person gripen for drapsforsøk i Tyskland

Onsdag blei det gjennomført aksjonar mot høgreekstreme miljø i åtte tyske delstatar og Sveits, opplyser tyske styresmakter, ifølge Reuters. Ein person er arrestert mistenkt for drapsforsøk. Ein politibetjent blei skadd då det blei fyrt av skot under aksjonen..

NRK - 1 time siden

Toga går igjen etter ulukka i Hellas

Togtrafikken mellom store byar i Hellas er onsdag i gang igjen etter den store ulukka i slutten av februar. 57 menneske omkom då to tog kolliderte i høg fart mellom Aten og Thessaloniki 28. februar.

NRK - 1 time siden

Abelprisen til matematikaren Luis Caffarelli

Abelprisen for 2023 går til den argentinsk-amerikanske matematikaren Luis Caffarelli. Det er første gong at Abelprisen blir delt ut til ein matematikar frå Latin-Amerika. Han får prisen for banebrytande arbeid med partielle differensiallikningar, som blant anna kan bidra til å forstå korleis naturen endrar seg over tid.

NRK - 1 time siden

– Helseutplattforma kan ikkje utsetjast ytterlegare

– Helseplattforma kan ikkje utsetjast ut over april 2024 med tanke på at det nærmar seg innflytting i det nye sjukehuset på Hjelset. Det sa IKT-direktør i Helse Møre og Romsdal, Helge Storøy. Helse Møre og Romsdal følgjer med på situasjonen og arbeider direkte inn mot Helseplattforma og 15.

NRK - 1 time siden

FN takkar Noreg for innsatsen for fred

FNs undergeneralsekretær for fredsoperasjonar, Jean-Pierre Lacroix. takkar Noreg for den varige støtta til FNs fredsbevaring, melder FN i ei pressemelding. I år er det 75 år sidan FNs fredsbevaring starta.

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet i voldtektssak i Skien

Politiet har pågrepet ytterligere en person etter at en prostituert kvinne natt til tirsdag ble ranet med kniv og voldtatt på en privatadresse i Skien. En lokal mann i 20-årene ble pågrepet samme natt, men ifølge kvinnen var det to personer til stede da hendelsen fant sted. Det skal være denne personen som nå er tatt av politiet, skriver Varden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com