Dagbladet > Nyheter

Monday, 18 October, 00:51

Dagbladet - 21 sep 21 kl. 08:35

Bjørn trolig drept av geit

Kanadiske myndigheter mener at en grizzlybjørn trolig har blitt drept av ei fjellgeit nær Field i British Columbia..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Field, British Columbia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bjørn, trolig, dreptav , geit
NRK - 18 jul 21 kl. 21:58

Får felle nok en bjørn

Klima- og miljødepartementet gav søndag kveld fellingstillatelse på nok en bjørn i indre Troms. De siste ukene har flere titalls sauer i indre Troms blitt drept av bjørn, senest i går ble to sauer drept. I slutten av juni og starten av juli ble det skutt tre bjørner i Troms, men Miljødirektoratet gav i utgangspunktet avslag på søknad om å skyte en fjerde.

Klartale - 14 okt 21 kl. 10:29

Fire kvinner og én mann drept på Kongsberg

– Til sammen har 22 patruljer arbeidet på saken. Samtidig var andre ressurser på vei, men de rakk ikke fram før pågripelsen. Det sier Ole Bredrup Sæverud.

NRK - 29 jul 21 kl. 14:01

26 fellingstillatelser på bjørn

Åtte bjørner har måtte bøte med livet så langt i år etter utstedelse av i alt 26 fellingstillatelser. Det er fem flere bjørner enn på samme tidspunkt i 2020. – Dette er en økning i antall skadefellingstillatelser, og det er også en økning i antall felte bjørner.

NRK - 11 aug 21 kl. 20:53

Henlegger sak mot bjørneskytter

Politiet har konkludert med at mannen som i juni felte en bjørn i Vågå ikke gjorde noe ulovlig. Politiet har nå henlagt saken. I en underretning om saksavgjørelse fra politiet heter det at forholdet der en bjørn ble skutt i Vågå i juni er «henlagt idet intet straffbart forhold anses bevist», skriver Folkeaksjonen ny rovdyrpolitikk på sin nettside Rovdyr.

NRK - 11 okt 21 kl. 19:16

Bjørgen trodde hun ble doping-tatt

I biografien som slippes i dag, forteller Marit Bjørgen at hun avla en dopingprøve med spor av et forbudt stoff under VM i Lahti i 2017. – Med en gang jeg hører det, så knyter det seg i magen, og jeg blir helt stiv, sier Bjørgen til NRK. Bjørgen hadde brukt et preparat som heter Primolut-N.

NRK - 28 jun 21 kl. 07:11

Bjørn skutt i Overhalla

Ei binne ble i natt skutt i Bangdalen i Overhalla. Ifølge jaktlederen er det trolig den samme bjørnen som har tatt flere sau i Beistad og Bangdalen, skriver Trønder-Avisa. Jaktlaget har spora bjørnen i to dager før den ble felt..

NRK - 19 jun 21 kl. 18:14

Tre bjørnar kan fellast i Troms

Fleire bjørnar hatt tatt livet at sauer i Troms. Mest sannsynleg er det fire bjørnar som har forsynt seg av saueflokkar i kommunane Bardu, Salangen og Lavangen den siste tida. No blir det gjeve skadefellingstillatelse på tre av bjørnane..

NRK - 05 jul 21 kl. 19:52

Gir fellingsløyve på 501 bjørner

Svenske myndigheter har gitt løyve til felling av 501 bjørner under årets lisensjakt. Det er en kraftig økning fra året før. Sverige har hatt om lag 3.

NRK - 20 aug 21 kl. 17:18

To bjørnar i Oppland kan bli felt

Frå laurdag kan to bjørnar i Oppland bli felt under lisensfellingsperioden som varar til 15. oktober, som eit tiltak for å regulere bestanden. I tidlegare Hedmark ligg bestanden av bjørn på bestandsmålet.

NRK - 09 jul 21 kl. 04:27

Grizzlybjørn drepte kvinne på tur

I Montana i USA er en kvinne drept av en grizzlybjørn som dro henne ut av teltet der hun sov. Den 65 år gamle kvinnen var på sykkeltur og hadde slått opp teltet ved byen Ovando. Andre beboere på campingplassen klarte å skremme bjørnen på flukt med bjørnespray.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Dan (50) ble skutt under elgjakta

Skuddet som traff Dan Eriksson gikk rett gjennom kroppen hans. 50-åringen mener det var ren flaks at han overlevde da jaktkollegaen skjøt ham ved en feiltakelse..

Dagbladet - 3 timer siden

- Det var magisk

Etter tunge dager i Kongsberg synes kantor Matthias Anger at minnekonserten i Kongsberg kirke var magisk..

Dagbladet - 3 timer siden

Forbyr dødslek på skole

Netflix-serien «Squid Game» tok av på Rasta skole i Lørenskog. Nå har rektor Dorthe Rundtom lagt ned forbud mot en lek som imiterer serien..

Dagbladet - 4 timer siden

Avhørt flere som kjente ham

Politiet ønsker å kartlegge drapssiktede Espen Andersen Bråthens liv forut for hendelsene onsdag. Nå har flere som kjente ham blitt avhørt..

Dagbladet - 7 timer siden

- Nesten umulig å fange opp

Helsetjenesten i Kongsberg skal granskes etter angrepet som kostet fem mennesker livet. Psykologspesialist Pål Grøndahl tror konklusjonen vil lande på at det er umulig å fange opp alle som kan komme til å begå ekstreme voldshandlinger..

Dagbladet - 7 timer siden

Advarer mot skjønnhetstrend: - Skremmende

Amerikanske myndigheter har gått ut med en advarsel mot å sette leppe-fillere på seg selv..

Dagbladet - 9 timer siden

- Blir enda kaldere

Vinteren kommer tidlig i år, og den kommende uka blir uvanlig kald, varsler meteorologen. Det kan by på problemer flere steder i landet..

Dagbladet - 10 timer siden

Nå er plast farligere enn hai

Tidligere var det de enorme tigerhaiene som skremte lokalbefolkningen i ferieparadiset på Maldivene. Nå jobbes det iherdig for å redde de store skapningene..

Dagbladet - 11 timer siden

- Han forandret seg plutselig

Barndomsvennen forteller: - Han snudde på vei til jobb og låste seg inne..

Dagbladet - 16 timer siden

- Jeg følte sorg

Mens store deler av Norge var i gledesrus over landet ble gjenåpnet, var det helt andre følelser i sving hos familien Gunnarson i Oslo. - Det var en ganske trist dag, sier Elin..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt