E24 > Økonomi

Søndag, 16 Mai, 07:26

E24 - 23 feb. 21 kl. 07:10

Bitcoin faller etter Yellen-advarsel og Musk-utspill

Kryptovalutaen faller nær 11 prosent etter finansministerens advarsel og Tesla-gründerens Twitter-post..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tesla, Twitter, Yellen, Musk

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bitcoin, faller, etter, Yellen-advarselog , Musk-utspill
E24 - 17 mars 21 kl. 06:21

Kryptovaluta og digitale eiendeler har kommet for å bli

Bitcoin har vært gjennom en forrykende reise fra den spede begynnelsen da bitcoin var ansett som en obskur kuriositet forbeholdt en liten kjerne entusiaster til denne ukens store nasjonale bitcoin-hendelse der Kjell Inge Røkke gjennom Aker-systemer kjøper bitcoin for en halv milliard og følger dermed i fotsporene til Elon Musk og Jack Dorsey som på hver sin side har kjøpt store mengder bitcoin gjennom Tesla og fintech-selskapet, Square..

E24 - 23 feb. 21 kl. 07:10

Bitcoin faller etter Yellen-advarsel

Finansminister Janet Yellen advarte mandag kveld mot kryptovalutaen og uttalte at det var en «ekstremt ineffektiv» måte å gjennomføre transaksjoner på..

NRK - 13 mai 21 kl. 04:00

Tesla setter foten ned for Bitcoin

Tesla godtar ikke lenger betaling med Bitcoin, kort tid etter at selskapet åpnet for bilkjøp med kryptovalutaen i mars i år. Hensyn til miljøet er begrunnelsen. – Vi er bekymret over raskt økende bruk av fossile drivstoff til Bitcoin-utvinning og transaksjoner, spesielt kullkraft, som har de verste utslippene av alle drivstoff, skriver Tesla-grunnlegger Elon Musk på Twitter.

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:45

Bitcoin-verdi passerte en billion

Verdien av alle bitcoin i markedet passerte fredag en billion dollar, etter at bitcoin-kursen steg til et rekordnivå på over 54.000 dollar. Ifølge Coinmarketcap.

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:45

Bitcoin-verdien passerte en billion

Verdien av alle bitcoin i markedet passerte fredag en billion dollar, etter at bitcoin-kursen steg til et rekordnivå på over 54.000 dollar. Ifølge Coinmarketcap.

NRK - 08 mars 21 kl. 07:46

Aker kastar seg på Bitcoin-bølga

Aker har oppretta eit nytt dotterselskap med 500 millionar som skal investere i Bitcoin og blokkjede-teknologi, ifylgje ei børsmelding. Selskapet skal heite Seetee. I januar skaut Bitcoin-kursen fart då elbilprodusenten Tesla investerte i Bitcoin..

NRK - 26 jan. 21 kl. 00:08

Janet Yellen finansminister i USA

Janet Yellen blir den første kvinnen i USA som skal lede det amerikanske finansdepartementet, det stemte Sentatet frem tirsdag. Yellen vil være en viktig person for president Joe Bidens økonomiske politikk mot koronasituasjonen i landet, melder AFP..

NRK - 11 jan. 21 kl. 19:23

Verdien på bitcoin faller igjen

Verdien av kryptovalutaen bitcoin stupte 20 prosent i dag etter en svært kraftig oppgang de siste ukene. På ett tidspunkt i forrige kostet 1 bitcoin over 40.000 dollar, men etter den kraftigste nedgangen på nesten ett år er kursen 31.

NRK - 08 feb. 21 kl. 15:25

Ny Bitcoin-rekord

Bitcoin oppnådde ny kursrekord på over 43.000 dollar etter at elbilprodusenten Tesla investerte 1,5 milliardar dollar i den digitale valutaen. Kursen til Bitcoin steig opp til 43.

NRK - 09 feb. 21 kl. 07:46

Bitcoin har aldri vært dyrere

Natt til tirsdag kostet kryptovalutaen bitcoin over 47.000 dollar, som er ny rekord. Det utgjør i underkant av 400.

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Fest setebeltet. Nå ser langt flere aksjer fallklare ut

Aksjeskrellen sprer seg. Nå er ikke bare digitale og grønne aksjer utsatt. Småinvestorer bør merke seg at også en rekke av 2021s vinneraksjer er blitt svært sårbare..

E24 - 10 timer siden

Tom Cruise selger luksus-ranch for 326 millioner kroner

«Norgesvenn» og superkjendis Tom Cruise har solgt en Colorado-ranch som er skreddersydd for privatliv. Den gigantiske eiendommen har blant annet syv soverom, ni bad og en bane for snøscootere..

E24 - 10 timer siden

Røkkes selskap får 11,8 millioner kroner i ny kompensasjon. Professor mener det kan være uheldig fordeling.

Kværner får klart mest fra den nye kompensasjonen som deles ut til selskaper med ansatte i karantene. – Uheldig dersom ordningen innebærer betydelig støtte til store bedrifter, mener professor Steinar Holden..

E24 - 11 timer siden

Bloomberg: USA og EU inngår våpenhvile i tollkrigen

Bloomberg melder at EU vil la være å doble straffetollen på amerikanske produkter som Levi’s-jeans og Harley-Davidson-motorsykler..

E24 - 12 timer siden

Hildegunn elskar garden sin. No er han til sals

Same dag som bønder i traktorar demonstrerte i Oslos gater, var det visning på garden til Hildegunn Steinskog..

E24 - 13 timer siden

Årelang eiendomstvist avgjort: Egil Stenshagen må fjerne plenen og betale tvangsbøter

I snart fem år har investor og milliardær Egil Stenshagen kranglet med Oslo kommune om endringer han gjorde på en eiendom på Bygdøy. Nå er saken avgjort av Statsforvalteren, og Stenshagen må fjerne plenen sin og betale forfalte tvangsbøter på 355.000 kroner..

E24 - 14 timer siden

Høyre vil bevare Norsk Tippings spillmonopol

Høyre-politikerne som ville skrote enerettsmodellen tapte den spillpolitiske thrilleren på partiets landsmøte. Både statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie stemte for å beholde dagens modell..

E24 - 15 timer siden

– Mindfulness er ikke alltid positivt

Mindfulness er blitt mainstream, men i noen yrker kan det faktisk lønne seg å være lite «mindful»..

E24 - 15 timer siden

Ny dag med lange polkøer

Men det ble ikke en tredje salgsrekord denne uken..

E24 - 15 timer siden

Advokat ut mot karantenehotell: – Fremstår som en ren bløff

Advokat Helge Morset mener de som blir ilagt forelegg for brudd på hotellkarantene bør nekte å vedta, og heller prøve saken for retten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt