NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:06

NRK - 22 maj 22 kl. 21:56

Binne med to unger skutt i Trøndelag

Tre bjørner ble søndag felt i Lierne i Trøndelag. Bjørnene skal ha angrepet flere reinsdyrkalver. Det er en binne og to bjørnunger som ble felt, opplyser politiet i en pressemelding. Politiet har startet etterforskning og jobber med å avklare hendelsesforløpet. – Én person har status som mistenkt i saken, opplyser politiadvokat Ole Andreas Aftret i pressemeldingen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lierne, Trøndelag, Ole Andreas Aftret, Aftret, Adressa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Binnemed to , unger, skutti , Trøndelag
VG - 22 maj 22 kl. 21:59

Hunnbjørn med to unger skutt i Trøndelag

Ei binne med to unger ble søndag ettermiddag skutt i Lierne i Trøndelag. Bjørnene skal ha angrepet flere reinsdyrkalver..

VG - 23 maj 22 kl. 12:32

Skjøt binne og to unger: Mer enn ti reinkalver drept eller skadet

Mannen som skjøt ei binne og to bjørnunger i Trøndelag, påberoper seg nødrett. Bjørn skal ha tatt mer enn ti reinkalver på beitet i Lierne de siste dagene..

Klartale - 15 maj 23 kl. 09:01

Overraskende fødsel i Dyreparken i Kristiansand

– Det var ikke planlagt at Boonya skulle ha unger nå. Men det var en hyggelig overraskelse at det skjedde. Det sier Rolf-Arne Ølberg i en pressemelding.

Klartale - 14 jul 23 kl. 11:30

Tips fra Nav til ukrainere som vil jobbe

Over 50.000 ukrainere har søkt asyl i Norge. Mange av dem kom allerede tidlig i 2022.

NRK - 24 aug 23 kl. 09:44

Geologer vurderer skadene på stengte veier i Trøndelag

Både E6 og E14 er blant veiene som er stengt i Trøndelag på grunn av flom og skred. Geologer er torsdag morgen på plass for å vurdere skadene. – De sjekker om det er alvorlige skader på selve veikroppen eller terrenget rundt, sier kommunikasjonsrådgiver Lars Olve Hesjedal i Statens vegvesen til NTB.

NRK - 03 jul 23 kl. 13:44

Bjørnen i Bardu er ei binne

Bjørnen som tok fire sau i Bardu i forrige uke er ei binne. Det viser en DNA-analyse Statens naturoppsyn har fått hasteanalysert. Statsforvalteren i Troms og Finnmark sier det er av stor betydning for bjørnebestandens mulighet til å overleve at det ikke blir felt binner.

NRK - 19 aug 22 kl. 19:13

Motorshow-arrangører skal ha unndratt 1,3 millioner i skatt

Skatteetaten mener at arrangørene bak ulykkesshowet på Bjerke har unnlatt å betale skatt over flere år. Det tyske familieforetaket Aranis Klaas har turnert i Norge med motorshow i flere år. I april i år gikk det galt på et av showene deres, da en av stuntsjåførene mistet kontrollen over bilen og kjørte inn i publikum.

Klartale - 27 maj 23 kl. 06:30

Tigerungene overrasket hele Dyreparken

Tigrene Boonya og Amur ble foreldre 14. mai. Fødselen av to tigerunger var ikke planlagt.

NRK - 16 feb 23 kl. 23:12

Aktor ber om ett års fengsel for mann som skjøt tre bjørner

Tre bjørner, en binne og to bjørnunger, ble i mai i fjor skutt av en reineier i Lierne nasjonalpark i Trøndelag. Nå vil påtalemyndigheten sende mannen i fengsel i ett år. Saken mot reineier Odd Bjørnar Bjørkås (59) ble avsluttet onsdag, skriver Namdalsavisa.

NRK - 03 mar 23 kl. 15:24

Trøndelag vil ha Brenna som nestleder

Styret i Trøndelag Arbeiderparti vil ha Tonje Brenna som nestleder. Helseminister Ingvild Kjerkol og fylkesordfører Tore O. Sandvik innstilles til gjenvalg som medlemmer av sentralstyret fra Trøndelag.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 15 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com