NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 10:01

NRK - 11 maj 22 kl. 00:29

Bill Gates er koronasmittet

Microsoft-grunnlegger og filantrop Bill Gates har fått påvist covid-19, skriver han på Twitter. – Jeg har testet positivt for covid-19. Jeg har milde symptomer og følger ekspertenes råd om å isolere meg til jeg er frisk igjen, tvitrer Gates. Videre skriver Gates at han heldigvis er vaksinert, har fått påfyllingsdose og at han har tilgang til god helsehjelp. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Bill Gates, Twitter, Gates, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bill, Gateser , koronasmittet
E24 - 04 nov 21 kl. 06:04

Forbes: For første gang på 30 år er ikke Bill Gates blant USAs to rikeste

Bill Gates faller på Forbes’ liste over personer med høyest formue. Hovedårsak: Skilsmissen med ekskona..

E24 - 24 apr 22 kl. 13:25

Konfrontert av Elon Musk: Hevder Bill Gates har milliard-veddemål mot Tesla

Verdens rikeste mann gyver løs på verdens fjerde rikeste, Microsoft-grunnlegger Bill Gates..

Aftenposten - 17 feb 22 kl. 13:55

«Klarte jeg virkelig å putte 5G-brikker i vaksinen? Teknisk er det jo veldig imponerende.»

Bill Gates sier til Aftenposten at han håper at konspirasjonsteoretikerne snart roer seg ned..

Aftenposten - 01 maj 22 kl. 18:26

Han har mobbet Bill Gates og kalt motstander «pedo». Slik er mannen som vil forandre Twitter.

NYHETSANALYSE: Hvordan vil Elon Musk egentlig forandre Twitter? Teslasjefens tidligere handlemønster og holdninger gir….

NRK - 14 feb 22 kl. 16:16

VG: Finansministeren koronasmittet

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (SP) er koronasmittet, det melder VG. Finansministeren skal være i god form. Han skal ha deltatt i flere møter mandag, blant annet et møte som ble holdt ved Statsministerens kontor, ifølge avisa.

NRK - 07 mar 22 kl. 11:18

Forsvarsministeren koronasmittet

Forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) avlyser sin planlagte reise til Stockholm tirsdag og onsdag fordi han er koronasmittet. Det opplyser Forsvarsdepartementet mandag. Enoksen skulle etter planen ha møtt sin svenske kollega Peter Hultqvist..

NRK - 26 apr 22 kl. 18:32

USAs visepresident koronasmittet

USAs visepresident Kamala Harris er koronasmittet, opplyser Det hvite hus. President Joe Biden skal ikke være blant hennes nærkontakter. 57-åringen skal ikke ha symptomer, heter det i meldingen.

NRK - 11 maj 22 kl. 16:05

Koronasmittet Stoltenberg avlyser deltakelse på NHO-konferanse

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg avlyser deltakelsen på NHOs årskonferanse torsdag etter at han ble koronasmittet. Stoltenberg har fått påvist koronasmitte, og planen var opprinnelig at han skulle delta på NHOs årskonferanse digitalt. Det blir ikke noe av..

E24 - 11 maj 22 kl. 16:04

Koronasmittet Stoltenberg avlyser deltakelse på NHO-konferanse

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg avlyser deltakelsen på NHOs årskonferanse torsdag etter at han ble koronasmittet..

NRK - 28 apr 22 kl. 04:41

Biden mintes Madeleine Albright

Flere amerikanske toppolitikere var møtt fram da USAs første kvinnelige utenriksminister, Madeleine Albright, ble bisatt onsdag. President Joe Biden og de to tidligere presidentene Barack Obama og Bill Clinton var blant de 1400 fremmøtte i Washington National Cathedral. – I det 20.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Oslo Børs faller 2 prosent etter åpning

Oslo Børs startet torsdagens handel solid i rødt. Rett etter åpning var hovedindeksen ned drøyt 2 prosent. Nesten samtlige selskaper notert på hovedindeksen faller torsdag.

NRK - 15 minutter siden

Politiet i Oslo har tiltak rundt 150 arrangement

Det skriv politiet i ei pressemelding. Oslo politidistrikt vil gjere sjølvstendige vurderingar knytt til enkeltarrangement og handteringa av desse, basert på det overordna trugselbilete. PST har endra trugselnivået frå nivå 5 til nivå 4.

NRK - 15 minutter siden

Dobbel renteheving i Sverige

Riksbanken hever styringsrenta i Sverige med 0,5 prosenteiningar til 0,75 prosent. Det er den høgaste hevinga på 22 år..

NRK - 45 minutter siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 45 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 1 time siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 1 time siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com