NRK > Nyheter

Sunday, 24 October, 10:37

NRK - 25 aug 21 kl. 07:08

Bilist har kjørt på en ulv i Trysil

Politiet i Innlandet melder at en bilfører har kjørt på en ulv på riksvei 25 i Trysil. – Det skal ha skjedd i forbindelse med at ulven jaget en elgku med kalv. Politiet har vært på stedet, og det er ikke mistanke om noe straffbart. Statsforvalteren og naturoppsyn varslet, skriver politiet på Twitter. Politiet fikk meldingen klokken 05.
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Trysil, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilisthar , kjørtpå en , ulvi , Trysil
NRK - 12 maj 21 kl. 09:08

Flere bestiller igjen hotell

Reiselivet opplever at mange igjen bestiller overnatting i sommer. I Trysil har det største hotellet, Radisson Blu Resort Trysil, hatt en økning i bestillingene med 68 prosent fra samme tid i fjor, ifølge Destinasjon Trysil..

NRK - 10 aug 21 kl. 13:45

Frigir navn etter brann i Trysil

Det var Gunn Skjærstad Kamrun (63) fra Trysil som omkom i en brann i Trysil 2.august. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 27 jun 21 kl. 22:47

Ulv felt i Østerdalen

En ulv ble søndag kveld observert ved Auma i Tynset i Østerdalen. Tre kvarter etter at det ble gitt fellingstillatelse, ble ulven felt. – Her er det snakk om effektiv felling utført av Rovviltfellingslaget Nord-Østerdal, sier Sylte Heggset, som sitter i sekretariatet for det interkommunale fellingslaget, til Arbeidets Rett.

NRK - 31 maj 21 kl. 04:57

Ulv døde i påkjørsel på Flisa

En ulv døde i en påkjørsel på Trangenvegen på Flisa i Solør natt til mandag. – Politiet fikk melding om påkjørselen klokken 3.20.

NRK - 24 jun 21 kl. 05:42

Skole og kommune politianmeldt

Innbygda skole og Trysil kommune er politianmeldt for blant annet brudd på arbeidsmiljøloven. En av lærerne leverte anmeldelsen på lensmannskontoret i Trysil tidligere denne måneden, skriver Østlendingen..

NRK - 02 aug 21 kl. 07:28

Overtent enebolig i Trysil

Det brenner i en en enebolig i Trysil. Huset er overtent, og var det allerede da brannen ble medlt til nødetatene, skriver politiet i Innlandet på Twitter. Det er ukjent om det er personer inne i huset.

NRK - 02 aug 21 kl. 13:41

Kvinne savnet etter brann i Trysil

En enebolig i Trysil er fullstendig nedbrent. En kvinne som er bosatt på adressen er savnet. Nå jobbes det med å finne ut om huseier er i huset, eller ikke er tilstede..

NRK - 01 jun 21 kl. 09:53

Ulv har drept sju lam

Det jaktes på en ulv i Stange, deler av Nord-Odal og Sør-Odal og i nabokommuner i Viken, etter funn av sju drepte lam øst for Glomma i Eidsvold. Statsforvalteren i Oslo og Viken gitt skadefellingstillatelse på ulven, skriver Glåmdalen..

NRK - 30 sep 21 kl. 19:28

Over 30 ulv kan skytes i Sverige

Totalt 33 ulv i sju svenske fylker kan bli skutt under neste års lisensjakt, har de svenske fylkesmyndighetene bestemt. Svenskene får drive med lisensjakt i Värmland, Örebro, Västmanland, Dalarna, Gävleborg, Jämtland og Västernorrlands. Et av disse territoriene er delt mellom Värmland og Norge der tre ulver kan bli felt.

NRK - 07 okt 21 kl. 06:43

23 sauer tatt av ulv

Minst 23 sauer er døde etter angrep fra ulv på en gård i Marker. Angrepet på sauene, som var inngjerdet av rovviltgjerder, ble oppdaget tirsdag morgen, skriver Smaalenenes Avis..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

18-åring siktet for knivstikking

En 18 år gammel mann er siktet for å ha knivstukket en 17-åring i Trondheim i natt..

NRK - 45 minutter siden

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge.

NRK - 1 time siden

Mener eksplosjon var terror

Ugandas president Yoweri Museveni sier eksplosjonen på en restaurant i hovedstaden Kampala lørdag var et terrorangrep. – Det ser ut til å være en terrorhandling, men vi skal ta forbryterne, skriver presidenten på Twitter. Ifølge presidenten skal tre personer ha lagt fra seg en pakke på restauranten som kort tid etter eksploderte.

NRK - 1 time siden

Pågrepet for seksuelt overgrep

En person er pågrepet og siktet i forbindelse med etterforskningen av et seksuelt overgrep som skal ha skjedd på Frøya natt til lørdag. Politiet har holdt kortene tett til brystet i forbindelse med etterforskning av det de beskrev som en alvorlig straffesak, skriver lokalavisa Hitra-Frøya. Overfor avisen bekrefter de at en person er pågrepet i saken og at politiet mener å ha kontroll på de involverte partene..

NRK - 1 time siden

300.000 svensker uten luktesans

Om lag 300.000 svensker anslås å ha mistet luktesansen etter å ha hatt covid-19. Hundrevis av pasienter står i kø for å få hjelp, skriver NTB.

NRK - 3 timer siden

Colombiansk narkobaron tatt

Colombias mest ettersøkte narkotikaforbryter «Otoniel» er pågrepet, opplyser landets myndigheter. Dairo Antonio Usuga, som han egentlig heter, ble pågrepet nær grensen til Panama. Usuga var sjef for landets største narkotikanettverk, kjent som Golfklanen.

NRK - 3 timer siden

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

NRK - 3 timer siden

Kommuner kan få pengetrøbbel i 2022

Dyrere strøm, diesel og byggevarer kan føre til kostnadssmell for norske kommuner neste år, frykter KS. Det kan få følger for veivedlikehold, oppvarming av skoler og aldershjem og tjenester som brøyting og søppeltømming, skriver Nationen..

NRK - 3 timer siden

Hundrevis av syke på PSTs lister

Flere hundre psykisk syke er registrert i Politiets sikkerhetstjenestes etterretningsregister. I flere saker der psykisk sykdom kan være en sårbarhetsfaktor, mener PST at det er vanskelig å få informasjon fra helsevesenet, skriver VG. En av disse var Espen Andersen Bråthen (38), som er siktet for drap på fem mennesker på Kongsberg..

NRK - 4 timer siden

Ny smittetopp i Tyskland

De siste sju dagene er det registrert 100 koronatilfeller per 100.000 innbyggere i Tyskland. Det er den høyeste smitteraten siden mai.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt