NRK > Nyheter

Sunday, 14 August, 11:44

NRK - 30 okt 21 kl. 19:18

Bilbrann ved Harebakken

Nødetatene har rykket ut til en bilbrann ved Harebakken i Arendal. Trafikken på E 18 er stengt mellom Harebakken og Torsbuåsen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Harebakken, Arendal, Torsbuåsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilbrann, ved, Harebakken
NRK - 30 okt 21 kl. 19:18

Bilbrann - tre personer til sykehus

Nødetatene rykket tidligere lørdag kveld ut til en bilbrann ved Harebakken i Arendal. Tre personer er sendt til sykehus for videre oppfølging, opplyser politiet. De skriver på Twitter det ser ut som at det har skjedd en trafikkulykke i forkant av brannen.

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

NRK - 26 aug 21 kl. 20:13

Riksveg 5 stengt grunna bilbrann

På riksveg 5 utanfor Frudalstunnelen, i retning Sogndal, er vegen stengt grunna bilbrann, opplyser Vegtrafikksentralen. Ein varebil stod i full fyr, men bilbergar skal saman med ein lastebilsjåfør ha lukkast med å sløkke brannen, opplyser vaktkommandør Tore Fanebust ved 110-sentralen Vest. Føraren av bilen kom seg ut og det er ikkje meldt om personskade.

NRK - 17 sep 21 kl. 16:28

Bilbrann stenger Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt som følge av en bilbrann på Hurumsiden utenfor tunnelen. Ved 16-tiden var tunnelen tømt for biler, og brannen var slukket. Det er ikke kjent hvor lenge tunnelen vil holdes stengt.

NRK - 25 mar 22 kl. 02:34

Bilbrann i Oslo

Nødetatene rykket natt til fredag ut til en bilbrann på Bjerke i Oslo. Politiet sier ingenting tyder på at det ligger noe kriminelt bak. En person som hadde sett flammer og hørt smell, ringte inn og varslet om hendelsen ved 2-tiden natt til fredag.

NRK - 08 jul 22 kl. 12:18

Rykker ut til bilbrann på E18

Brannvesenet rykker ut til E18 ved Hesthagtunnelen i Arendal på en bilbrann. Bilen skal stå i full fyr. Politiet er på stedet og trafikken står i vestgåande retning..

NRK - 08 jul 22 kl. 12:18

Rykka ut til bilbrann på E18

Brannvesenet rykka ut til E18 ved Hesthagtunnelen i Arendal på en bilbrann. Bilen sto i full fyr, men er no sløkt, melder 110 Agder på Twitter. Politiet er på stedet og trafikken står i vestgåande retning..

NRK - 23 jul 21 kl. 05:04

Bilbrann i Oslo

Nødetatene rykket natt til fredag ut til en bilbrann på Hovseter i Vestre Aker i Oslo. Det er mistanke om at brannen er påsatt. Ingen personskade.

NRK - 03 aug 21 kl. 09:27

Rykker ut til bilbrann

Nødetatene rykker ut til en bilbrann i Trøndelag, skriver politiet i Trøndelag på Twitter. Bilføreren har kommet seg ut av bilen, men har innhalert noe røyk, ifølge politiet..

NRK - 17 aug 21 kl. 13:30

Bilbrann i Oppljustunnelen

Brannvesenet melder om bilbrann i 1-2 km inn i Oppljustunnelen i Stryn..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kvinne siktet for grov kroppskade og er etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Kvinnen antas ikke å være farlig for publikum.

NRK - 15 minutter siden

Kvinne siktet for grov kroppskade og etterlyst i Norge

Politiet har siktet en kvinne for grov kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Vedkommende er nå etterlyst i Norge. Politiet har brukt store ressurser for å finne ut hva som har skjedd.

NRK - 1 time siden

Storbritannia trur Russland vil styrka innsatsen sør i Ukraina

Den britiske forsvarsetterretninga trur Russland vil prioritera å setta inn fleire styrkar i sørlege Ukraina, skriv dei i sin siste etterretningsrapport. Dei russisk-støttande styrkane til separatistrørsla Folkerepublikken i Donetsk har haldt fram angrepa nord for Donetsk, aust i Ukraina. Det har vore spesielt tunge kampar rundt forstaden Pisky utanfor Donetsk, nære byen sin flyplassen.

NRK - 1 time siden

Mann tiltalt for oppbevaring av hasj og hvitvasking av flere millioner kroner

En mann i 30-årene er tiltalt for å ha oppbevart over 20 kilo hasj, samt hvitvasking av over 4 millioner kroner. Tiltalepunktene som omhandler oppbevaring av hasj, strekker seg over en periode fra juni 2018 til august 2020. Mannen skal ifølge tiltalen ha mottatt leveranser på mellom 2 og 10 kilo hasj på en rekke ulike steder i Oslo og omegn.

NRK - 2 timer siden

Langt færre står utenfor arbeidslivet

I løpet av 2021 ble det 31.000 færre som sto utenfor arbeidslivet. Det er den største nedgangen siden Nav begynte beregningene i 2017.

NRK - 3 timer siden

Rekordoverskot for oljegiganten Saudi Aramco

Det saudiarabiske oljeselskapet, Saudi Aramco, har gått med 48,4 milliardar dollar i overskot i andre kvartal 2022, etter at den russiske invasjonen av Ukraina og lettingar av koronarestriksjonane i mange land har fått etterspørselen og oljeprisane til å auka, melder AFP. Også i førre kvartal gjekk verdas største oljeselskap med rekordoverskot, då på 39.5 milliardar dollar..

NRK - 3 timer siden

Oljeselskapet Saudi Aramco med rekordoverskot

Det saudi arabiske oljeselskapet, Saudi Aramco, har gått med 48,4 milliardar dollar i overskot i andre kvartal 2022, etter at den russiske invasjonen av Ukraina og lettingar av koronarestriksjonane i mange land har fått etterspørselen og oljeprisane til å auka, melder AFP. Også i førre kvartal gjekk verdas største oljeselskap med rekordoverskot, då på 39.5 milliardar dollar..

NRK - 3 timer siden

Skogbrann i Nore og Uvdal

Brannvesenet rykket ut til en skogbrann på nordsiden av Fønnebøfjorden natt til søndag. Skogbrannhelikopter har jobba med slukking sidan det blei lyst, skriv Sør-Øst 110. Brannvesenet har delvis kontroll på brannen.

NRK - 3 timer siden

Mann arrestert etter bussangrep i Jerusalem

Israelsk politi har arrestert ein mistenkt etter skytinga på ein buss i Jerusalem, melder Reuters. Talet på skadde har auka til åtte. Angrepet skjedde i gamlebyen i Jerusalem natt til søndag..

NRK - 4 timer siden

Hasteutreder brems i krafteksporten

Olje- og energidepartementet har gitt energiregulatoren RME i oppdrag å vurdere hvilke tiltak som kan innføres for å bremse krafteksporten i situasjoner der forsyningssikkerheten i Norge trues, melder TV 2. I et brev datert 10. august ber Olje- og energidepartementet RME om å vurdere hvilket handlingsrom Norge har for å begrense kraftoverføringen til utlandet i tilfelle det skulle bli nødvendig for å sikre nasjonal forsyningssikkerhet for strøm.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com