NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 11:42

NRK - 17 sep 21 kl. 16:28

Bilbrann stenger Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt som følge av en bilbrann på Hurumsiden utenfor tunnelen. Ved 16-tiden var tunnelen tømt for biler, og brannen var slukket. Det er ikke kjent hvor lenge tunnelen vil holdes stengt. Ingen har blitt skadet i brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hurumsiden, Oslofjordtunnelen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilbrann, stenger, Oslofjordtunnelen
NRK - 27 sep 21 kl. 17:33

Oslofjordtunnelen åpna igjen

Oslofjordtunnelen er nå åpna igjen. Utbedringen av skaden etter uhellet i formiddag tok kortere tid enn beregna. Trafikken kan gå som normalt fram til kl.

NRK - 20 sep 21 kl. 07:33

Stenger Oslofjordtunnelen på natta

Frå og med tysdag og fram til fredag 1. oktober blir Oslofjordtunnelen stengt på natta. Grunnen er at rundt tusen lysarmatur skal bytast ut, skriv Drammens Tidende.

NRK - 22 jun 21 kl. 04:54

Oslofjordtunnelen stengt

Oslofjordtunnelen vil være stengt i begge retninger tirsdag morgen på grunn av bilberging og opprydningsarbeid ved Sætre, Hurumlandet i Asker, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 02 aug 21 kl. 08:16

Brann i vogntog i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger etter røykutvikling fra brann i et vogntog. Det skriver Statens vegvesen på twitter. Brannvesenet er på vei til tunnelen..

NRK - 02 aug 21 kl. 08:16

Kraftig brann i Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger på grunn av stor brann i lastebil. Det melder Brannvesenet på Twitter. Lastebilen står rundt 50-100 meter inn ved tunnelåpningen mot Drøbak.

Klartale - 02 aug 21 kl. 08:49

Brann i vogntog i Oslofjordtunnelen

Det brenner i et vogntog i Oslofjordtunnelen. Tunnelen er stengt i begge retninger..

NRK - 02 aug 21 kl. 09:53

Oslofjordtunnelen holdes stengt

Det er usikkert når Oslofjordtunnelen kan åpnes for trafikk igjen etter at en lastebil stod i brann. Det melder Øst politidistrikt på Twitter. Det skyldes at opprydningsarbeidet kan ta tid og at det gjenstår åstedsundersøkelser på stedet.

Aftenposten - 02 aug 21 kl. 12:39

Oslofjordtunnelen holdes stengt etter brann

Oslofjordtunnelen forblir stengt etter en brann i en lastebil. Politiet melder at det er usikkert når tunnelen kan åpne….

NRK - 03 aug 21 kl. 07:29

Oslofjordtunnelen stengt neste uke

Oslofjordtunnelen forblir stengt fram til mandag neste uke. Det skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter. Tunnelen holdes stengt i begge retninger for å utbedre etter den kraftige brannen..

NRK - 12 aug 21 kl. 10:37

Oslofjordtunnelen åpner i dag

Torsdag innen klokken 12.00 – fem dager tidligere enn planlagt – åpner Oslofjordtunnelen for trafikk etter bilbrannen 2. august.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 15 minutter siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 30 minutter siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 30 minutter siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 30 minutter siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Har funnet båt

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet..

NRK - 1 time siden

Fengslingsmøte i Mortensrud-saken

Mannen som er pågrepet og siktet for medvirkning til drapet på Hamse Hashi Adan, fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag. Den pågrepne mannen er i 40-årene og bosatt i Oslo. De to andre siktede er fortsatt etterlyst internasjonalt, men ikke pågrepet ennå..

NRK - 45 minutter siden

Nytt rekordnivå for klimagasser

Konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren har nådd et nytt rekordnivå. Det kommer fram i en ny utgave av publikasjonen Greenhouse Gas Bulletin som utgis hvert år av Verdens meteorologiorganisasjon (WMO). Mengden drivhusgasser øker nå så raskt hvert år at Paris-avtalens mål står i fare, skriver WMO i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Fullt hus på Munchmuseet

Det var, ikke overraskende, fullt hus hele helgen på det nye Munchmuseet i Oslo. Da de 15.000 billettene ble sluppet, ble de revet bort på noen få timer, opplyser Munchmuseet til NRK.

NRK - 45 minutter siden

Oppdaterer om leteaksjon

Politiet kommer med en oppdatering om leteaksjonen i Hardanger klokken 11.00. Pressekonferansen sendes direkte på NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt