NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:33

NRK - 26 nov 22 kl. 23:07

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nydalen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilbranni , Oslo, slukket
NRK - 20 nov 22 kl. 21:31

Bilbrann i Bø i Telemark slukket

Bilen det brant i er helt utbrent. Den ble skumlagt og det spredde seg ikke, sier politiet Politiet vil undersøke mer rundt brannen, sier operasjonslederen. Blant annet for å finne eieren.

NRK - 27 nov 22 kl. 02:07

Bilbrann spredte seg til to andre bilder på Strømmen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til en bilbrann på Sørjordet i Strømmen. Brannen spredte seg til to andre kjøretøy i området før den ble slukket, opplyser politiet i Øst på Twitter..

NRK - 08 dec 22 kl. 10:56

Rykker ut til bilbrann – E6 delvis stengt

Nødetatene har rykket ut til en bilbrann i en tankbil på e6 ved Majavatn. Ifølge politiet er det snakk om varmgang i hjullager på et vogntog. Brannen skal nå være slukket.

NRK - 18 dec 22 kl. 04:47

Bilbrann på Tonsen i Oslo

«» Nødetatene er på vei etter melding om en bilbrann ved Tonsen kirke i Oslo natt til søndag. Oslo-politiet meldte om saken noe etter klokka halv fem. – Uvisst hvor bilen står i forhold til kirken og om det er spredningsfaren, melder operasjonssentralen.

NRK - 18 dec 22 kl. 05:23

Kontroll på bilbrann i Oslo

Nødetatene rykket natt til søndag ut til en bilbrann ved Tonsen kirke i Oslo. Brannen kom raskt under kontroll, men det var mye røyk i området. Oslo-politiet meldte om brannen i Traverveien noe etter klokka halv fem.

NRK - 22 okt 22 kl. 06:09

Leter etter flere personer etter bilbrann på Furuset

Politiet leter etter en eller flere mulige gjerningspersoner etter en bilbrann på Furuset i Oslo natt til lørdag. De fikk melding om brannen like etter klokken 05. Et vitne fortalte politiet at det ble observert flere personer som løp fra stedet, og flere ting tydet på at bilbrannen var påsatt.

NRK - 28 dec 22 kl. 15:19

Politiet mener flere kan stå bak bilbrann på Tøyen

Politiet tror flere gjerningspersoner kan stå bak nattens bilbrann på Tøyen, og de ber om tips fra vitner. I tretiden natt til onsdag brant tre biler på Tøyen i Oslo. Onsdag morgen opplyste politiet at de etterforsket ut fra en hypotese om at brannen var påsatt.

NRK - 04 sep 22 kl. 03:46

Bilbrann slukket i Oslo

En parkert personbil ble ødelagt i en brann på Bogerud i Oslo natt til søndag. Brannårsaken er ikke avklart. – Hundepatruljen søkte i området og har funnet gjenstander som kan tyde på at brannen er påsatt, men det er for tidlig å slå det fast, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB..

NRK - 16 okt 22 kl. 20:37

Bilbrann på Ring 3 i Oslo

En brann i en bil på E6, Ring 3 ved Manglerud i Oslo skapte kø søndag kveld. Veien var stengt ved Bryn i retning mot Ryen. Brannvesenet er på stedet og slukking pågår, skriver Oslo 110-sentral på Twitter klokken 20.

NRK - 15 dec 22 kl. 05:45

Bilbrann i Oslo slukket

Nødetatene har rykket ut til Høybråten i Oslo etter melding om brann i et kjøretøy. Brannvesenet har kontroll på brannen, og bilen er utbrent. Trolig ingen personer som har kommet til skade som følge av brannen, melder politiet i Oslo på Twitter torsdag morgen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Selbu ungdomsskole får Benjaminprisen 2022

Kunnskapsminister Tonje Brenna overrekker Benjaminprisen til Selbu ungdomsskole. Skolen får prisen for sitt langvarige og systematiske arbeid mot rasisme og diskriminering, det skriver Senter for studier om Holocaust og livssynsminoriteter i en pressemelding. Benjaminprisen er en skolepris som deles ut hvert år til en skole som arbeider godt og aktivt mot rasisme, og alle diskriminerende holdninger og handlinger.

NRK - 5 minutter siden

Boris Johnson mener Ukraina må få vestlige kampfly

Tidligere statsminister Boris Johnson mener Storbritannia og andre vestlige land bør forsyne Ukraina med moderne kampfly. Britenes nåværende regjering og USA har sagt nei til Ukrainas forespørsel om å få moderne kampfly fra Vesten, men Boris Johnson er uenig. Ukraina bør få alt det militære materiellet de ber om, sier Johnson, som nå er på besøk i Washington.

NRK - 4 minutter siden

Tyskland stenger konsulat i Istanbul

Tyskland stenger sitt konsulat i Istanbul på grunn av økt fare for et angrep, melder det tyske utenriksdepartementet. Tyskland advarer tyskere i storbyen om at faren er særlig stor i det sentrale Beyoglu-distriktet og rundt den svært travle Taksim-plassen. Avgjørelsen er tatt i samråd med sikkerhetsmyndigheter, skriver departementet, som oppfordrer tyskere til å unngå store folkemengder.

NRK - 15 minutter siden

Mener trusselsituasjonen var godt håndtert

Politimester i Agder Kjerstin Askholt mener trusselsituasjonen i Kristiansand fredag ble riktig håndtert, skriver Fædrelandsvennen. Trusselsituasjonen endte med at en mann ble skutt i beinet av politiet. Mannen er siktet for ulovlig bevæpning på offentlig sted.

NRK - 15 minutter siden

Politibetjentar blir avhøyrt i dag

Dei to politibetjentane, som er mistenkt for tenestefeil etter eit dødsfall i Ålesund i helga, blir avhøyrt i dag. Det opplyser Thomas Arntsen, etterforskingsleiar i Spesialeininga til NRK. Dei skal no etterforske for å finne ut om det kan vere ein samanheng mellom politiet sin framgangsmåte og dødsfallet til ein mann.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 45 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 45 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 45 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 1 time siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com