NRK > Nyheter

Sunday, 03 March, 20:26

NRK - 26 nov 22 kl. 23:07

Bilbrann i Oslo slukket

Bilen som brant i Nydalen i Oslo lørdag kveld er slukket, opplyser politiet i Oslo. Årsak til brannen er ikke kjent. Det er ikke meldt om skadde i forbindelse med brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nydalen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilbranni , Oslo, slukket
NRK - 01 maj 23 kl. 18:01

Granfosstunnelen åpnet igjen etter bilbrann

Nødetatene rykket litt før klokka seks til Granfosstunnelen i Bærum grunnet en bilbrann. Brannen er nå slukket og tunnelen er åpen i begge retninger. Kun av- og påkjøring fra Lilleaker er stengt, oppdaterer politiet klokka 18.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:31

Bilbrann i Bø i Telemark slukket

Bilen det brant i er helt utbrent. Den ble skumlagt og det spredde seg ikke, sier politiet Politiet vil undersøke mer rundt brannen, sier operasjonslederen. Blant annet for å finne eieren.

NRK - 27 nov 22 kl. 02:07

Bilbrann spredte seg til to andre bilder på Strømmen

Natt til søndag rykket nødetatene ut til en bilbrann på Sørjordet i Strømmen. Brannen spredte seg til to andre kjøretøy i området før den ble slukket, opplyser politiet i Øst på Twitter..

NRK - 08 dec 22 kl. 10:56

Rykker ut til bilbrann – E6 delvis stengt

Nødetatene har rykket ut til en bilbrann i en tankbil på e6 ved Majavatn. Ifølge politiet er det snakk om varmgang i hjullager på et vogntog. Brannen skal nå være slukket.

NRK - 03 aug 23 kl. 00:46

Bilbrann i Verdal

Ndetatene har rykket ut etter melding om bilbrann ved jernbanegate i Verdal natt til torsdag. Det skal vre full overtenning i bilen, melder politiet i Trndelag p X/Twitter. Bilbrannen er slukket og bilen er utbrent..

NRK - 01 maj 23 kl. 18:01

Granfosstunnelen i retning Lysaker stengt

Nødetatene rykket litt før klokka seks til Granfosstunnelen i Bærum grunnet en bilbrann. Brannen er nå slukket og tunnelen er åpen fra Lysaker mot Smestad, innover mot Oslo. – Det skal ikke ha vært noen i bilen da den brant.

Klartale - 28 sep 23 kl. 06:00

Studentenes liv i byen

Det er høst i lufta. Og studentene har inntatt byer i hele Norge. Aller flest studenter finner du i Norges hovedstad Oslo.

NRK - 18 dec 22 kl. 04:47

Bilbrann på Tonsen i Oslo

«» Nødetatene er på vei etter melding om en bilbrann ved Tonsen kirke i Oslo natt til søndag. Oslo-politiet meldte om saken noe etter klokka halv fem. – Uvisst hvor bilen står i forhold til kirken og om det er spredningsfaren, melder operasjonssentralen.

NRK - 18 dec 22 kl. 05:23

Kontroll på bilbrann i Oslo

Nødetatene rykket natt til søndag ut til en bilbrann ved Tonsen kirke i Oslo. Brannen kom raskt under kontroll, men det var mye røyk i området. Oslo-politiet meldte om brannen i Traverveien noe etter klokka halv fem.

NRK - 02 aug 23 kl. 23:52

Bilbrann i Oslo

Alle ndetater rykket ut etter melding om bilbrann i Oslo. Det er full fyr i bilen, melder politiet i Oslo. Det er ikke spredningsfare til bygninger, men mye ryk og flammer fra bilen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Ulykke på Valderøya i Giske

Politiet har rykt ut til ei trafikklulykke på Valderøya i Giske. Det er førebels uklart om nokon er skadd, men ein person skal vere involvert i ulykka. Vitne på staden seier at ein bil har køyrt inn i ein lyktestolpe og vidare inn i eit tre..

NRK - 45 minutter siden

Politiet oppfordrer til hensynsfull kjøring når kongen ankommer Norge

Politiet ber trafikanter som befinner seg på veiene søndag kveld om å vise hensyn og fortsatt kjøre som normalt når kong Harald skal fraktes til Rikshospitalet. Flyet som frakter kongeparet hjem befinner seg klokken 19.40 over Svartehavet.

NRK - 1 time siden

«Lurelegen» anker dommen

Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten.

NRK - 2 timer siden

Masseflukt fra fengsel i Haiti

Bevæpnede gjengmedlemmer stormet søndag hovedfengselet i Haitis hovedstad Port-au-Prince. Et stort flertall av fengselets rundt 4000 innsatte har rømt, sier en lokal journalist til BBC. Fengselet skal blant annet ha huset gjengmedlemmer som var involvert i drapet på president Jovenel Moïse i 2021.

NRK - 2 timer siden

Russland og Saudi-Arabia varsler fortsatt kutt i oljeproduksjonen fram til sommeren

Russland kommer til å kutte oljeproduksjonen med opptil en halv million fat daglig i årets andre kvartal, opplyser regjeringen. Formålet er å få opp prisene, skriver NTB. De russiske kuttene kommer på toppen av tidligere kutt i både produksjon og eksport av olje fra noen av verdens største produsenter, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 3 timer siden

Trafikkulykke på riksvei 7

Nødetatene er på vei til riksvei 7 ved Sanden i Nesbyen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet er det snakk om en frontkollisjon, men de melder at det ikke skal være store personskader. Veien er stengt som følge av ulykken og det er lange køer..

NRK - 3 timer siden

Israel skal ha boikottet Gaza-forhandlinger søndag

Israel skal ha boikottet forhandlingene med Hamas søndag, skriver Reuters, som siterer israelske Ynet. Årsaken er at Hamas har avvist kravet om å gi en fullstendig liste over hvilke gisler som fortsatt er i live, skriver de. Hamas opplyste for kort tid siden at en våpenhvile kan være på plass de neste dagene dersom Israel innfrir kravene de har satt.

NRK - 3 timer siden

Hardangervidda open for fri ferdsel

Riksveg 7 over Hardangervidda er open att søndag ettermiddag. Det kan bli kolonnekøyring på kort varsel, melder Vegtrafikksentralen..

NRK - 3 timer siden

Skal ha stjålet traktor – kjørte seg fast i skiløypa

Ved 9-tiden søndag formiddag fikk politiet i Innlandet melding om en traktor som hadde kjørt seg fast i ei skiløype ved Skotterud. Politiet rykket ut til stedet og fant en lokal mann i 20-årene sittende i traktoren. Da det viste seg at traktoren var stjålet, ble mannen pågrepet for dette av politiet.

NRK - 4 timer siden

11 personer involvert i ulykke på riksvei 52

Det er totalt 6 biler og 11 personer involvert i ulykken på riksvei 52 ved Slettevatnet på Hemsedalsfjellet. – Det er ikke meldt om alvorlig personskade, men en person kjøres sykehus med ambulanse for sjekk. Ytterligere to personer kjøres legevakt, melder operasjonsleder hos politiet, Vegar Møane.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com