NRK > Nyheter

Torsdag, 05 August, 14:25

NRK - 16 juni 21 kl. 01:37

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..
Les mer på NRK


Les mer om:
Colombia, Cucuta, Daniel Palacios, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bilbombemot , militærbasei , Colombia
NRK - 16 juni 21 kl. 02:35

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 16 juni 21 kl. 04:34

36 skadd av bilbombe i Colombia

36 mennesker er skadd, tre av dem alvorlig, etter at det gikk av en bilbombe ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta. Byen ligger ved grensa mot Venezuela. Forsvarsminister Diego Molano kaller angrepet et «forferdelig terrorangrep»..

NRK - 27 mars 21 kl. 04:26

19 skadde av bilbombe i Colombia

19 menneske blei skadde då ein bilbombe eksploderte i byen Corinto vest i Colombia. Vitne fortel at bomba gjekk av like ved rådhuset. Borgarmeisteren var ikkje i bygninga, men tre tilsette blei alvorleg skadde.

Aftenposten - 27 mars 21 kl. 07:17

19 såret da bilbombe eksploderte i Colombia

En bilbombe som eksploderte i byen Corinto vest i Colombia, såret 19 personer og er det siste eksempelet på en….

Aftenposten - 27 mars 21 kl. 07:17

19 skadet da bilbombe eksploderte i Colombia

En bilbombe som eksploderte i byen Corinto vest i Colombia, såret 19 personer og er det siste eksempelet på en….

NRK - 27 april 21 kl. 05:21

Angrep mot militærbase i Myanmar

En etnisk opprørsgruppe i Myanmar hevder å ha angrepet og tatt kontroll over en militærbase øst i landet, nær grensen til Thailand. Kampene brøt ut ved 5-tiden tirsdag morgen lokal tid, nær Salaween-elva..

NRK - 06 juni 21 kl. 08:14

Droner skutt ned ved militærbase

To droner er skutt ned over en militærbase vest i Irak, der blant annet norske soldater er stasjonert, opplyser det irakiske forsvaret. Også amerikanske soldater befinner seg på Ain Al-Asad-basen. Basen har blitt utsatt for flere angrep det siste året.

NRK - 04 juli 21 kl. 22:57

Rakettangrep mot militærbase

En militærbase som huser amerikanske soldater øst i Syria, ble utsatt for et rakettangrep søndag kveld. Ingen ble skadd i angrepet. Rakettene ble avfyrt fra områder kontrollert av iranskstøttede styrker i Mayadeen-området, ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 22 juni 21 kl. 04:02

100.000 døde i Colombia

Colombia har nå passert 100.000 dødsfall som knyttes til koronaviruset, viser tall fra helsedepartementet. Rundt 650 dødsfall ble registrert siste døgn.

NRK - 23 juni 21 kl. 07:59

100.000 dødsfall i Colombia

Colombia er det 10. landet i verden som har bikket 100.000 koronadødsfall, melder The Guardian.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skogbrann herjer i Hellas

Greske brannmannskaper jobber hardt i intens hete for å få kontroll over en skogbrann like ved ruinene i Olympia i Hellas, fødestedet til de olympiske leker. Over 170 brannmannskaper, 50 brannbiler og seks fly og helikoptre, samt frivillige, har kjempet gjennom natten mot ilden som har lagt 20 hus i aske. Den lokale guvernøren sier torsdag at monumentene og stadionet i Olympia inntil videre er trygge, men at faren ikke er over..

NRK - 15 minutter siden

Nye smitteverntiltak i Bergen

Bergen kommune innfører nye smitteverntiltak etter sterk økning av koronasmitte i byen. De inkluderer plikt til registering og identifisering og munnbindkrav på utesteder, besøksrestriksjoner på sykehjem og anbefaling om maksimalt ti personer i samme hjem..

NRK - 15 minutter siden

Ankesaken etter Lid-drap i oktober

Ankesaken mot de tre mennene som er dømt for drapet på Dan Eivind Lid i oktober i fjor, kommer opp i Agder lagmannsrett 18. oktober. Det kommer fram i ferske fengslingskjennelser for de to mennene som ble dømt til de lengste straffene etter drapet.

NRK - 30 minutter siden

Følg pressekonferanse i Bergen

Smittetallene i Bergen er på sitt høyeste på ni måneder. Byrådet varsler nye tiltak på pressekonferanse klokken 14..

NRK - 30 minutter siden

Savnet multeplukker i Karasjok

Det er satt i gang en leteaksjon etter en multeplukker i 70-årene som er savnet i Karasjok. Finnmark politidistrikt meldte om letingen rett etter klokka 5.30 torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

Personbil krasjet i lastebil

En personbil har kjørt inn i en lastebil på E6 ved Sel sykehjem sør for Otta. Tre personer er involvert. Nødetatene jobber på stedet og luftambulanse er bestilt.

NRK - 45 minutter siden

Israel vurderer ny nedstengning

Israelske helsemyndigheter sier at en ny runde med nedstengning kan bli aktuelt innen utgangen av måneden. Israel opplever nå en markant smitteøkning. Helsemyndighetene har de siste tre dager registrert over 3.

NRK - 1 time siden

Får hovedrollen i «La elva leve»

Stjernekamp-vinner og miljøaktivist Ella Marie Hætta Isaksen (23) gjør sin debut som skuespiller. Hun er klar for hovedrollen i storfilmen «La elva leve» av Ole Giæver. Filmen tar for seg utbyggingen av Alta-vassdraget og kampen for samiske rettigheter på slutten av 1970-tallet..

NRK - 1 time siden

Lastebil krasjet i personbil

En lastebil har kjørt inn i en personbil på E6 ved Sel sykehjem. E6 ved ulykkesstedet er blitt stengt. Omkjøring vil bli iverksatt via Sjoavegen..

NRK - 3 timer siden

Legendarisk House-DJ død av korona

Musikkprodusenten Paul Johnson, kjent blant annet for houselåten «Get get down» fra 1999, er død. Det melder blant annet The Guardian. Johnson døde av koronaviruset etter lengre tid innlagt på sykehus.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt