NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 05:19

NRK - 24 jul 21 kl. 20:19

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsvingervegen, Vormsund, Aust, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, krasjamed , høgspentmast
NRK - 07 aug 21 kl. 14:00

El-skip krasja i kai

Turistbåten "Future of the Fjords" blei i ettermiddag tatt av vinden og krasja inn i ein stolpe på kaia i Undredal i Sogn. 95 passasjerar blei evakuert i land, ingen er skadde. Skipet har to hol i skroget over vasslinja..

NRK - 23 maj 21 kl. 14:02

Syklist skadd på Dombås

Ein syklist er flogen med luftambulanse til Lillehammer etter å ha krasja med ein bil på Dombås. Det er ikkje kjent kor alvorleg skaden er, opplyser politiet på Twitter. Syklisten skal vere medviten då han blei frakta til sjukehus..

NRK - 19 jun 21 kl. 21:13

Skaut person som krasja i syklistar

Politiet i Arizona skal ha skote ein mistenkt som dei seier i ein pickup-bil køyrde på fleire syklistar under eit sykkelritt. Det melder CNN. Ifølgje ein pressemelding frå politiet blei seks personar køyrde til sjukehus.

NRK - 26 maj 21 kl. 07:46

Tre døde i skipskollisjon

Tre fiskarar døydde og to blei redda då ein japansk fiskebåt krasja med eit russisk frakteskip utanfor Hokkaido i Japan. Japan og Russland er i ei suverenitetskonflikt over fire øyer som er administrert av Moskva. Konflikten har gjort at dei ikkje har signert ein formell fredsavtale etter andre verdskrig.

Aftenposten - 18 jul 21 kl. 16:20

Voldsom krasj mellom Verstappen og Hamilton: – Han er i sjokk

Formel 1-rivalene Max Verstappen (23) og Lewis Hamilton (36) kjørte i rundt 280 km/t da det ble en voldsom krasj….

NRK - 29 jul 21 kl. 11:13

Bygger opp att kulturminne-bru

5-6 millionar kroner skal brukast på å bygge opp att ein gamal jernbarnebru ved Grimen på Hardangervegen som blei knust då eit vogntog krasja i det i mars. Bane Nor vil kreve erstating frå transportselskapet Royal Transport for dette, skriv BT..

NRK - 30 jul 21 kl. 21:14

Fire stakk av etter bilulukke

Fire personar stakk av etter bilulukka på Hanøytangen på Askøy fredag kveld. Det var fem personar i bilen då den krasja, men berre ein var igjen då politiet kom til staden. Etter ei stund kom alle tilbake.

NRK - 11 jun 21 kl. 07:19

Låst i egen bil i flere timer

En finsk statsborger måtte reddes ut av sin egen bil av Heimevernets grensepatrulje i Nordland. Politiet melder at mannen hadde låst seg inn bak i sin egen bil ved Bjørnfjell øst for Narvik. Mannen ringte politiet da det begynte å bli lite luft igjen i bilen, og ble reddet ut av Heimevernets grensepatrulje..

NRK - 10 jul 21 kl. 14:45

Bil ligger på taket

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på Torødveien i Færder. En bil har kommet over i feil kjøreretning. En bil ligger på taket, opplyser politiet..

VG - 13 jul 21 kl. 21:11

Skudd mot bil i Lørenskog – leter med helikopter etter gjerningsperson

Politiet melder tirsdag om at noen har skutt mot en bil med en person i. Nå leter de etter en gjerningsperson som har stukket av i en hvit bil..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

254 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 254 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 57 færre enn samme dag forrige uke. De siste to ukene har det i snitt blitt registrert 303 smittede per dag i hovedstaden..

NRK - 30 minutter siden

Utenriksministrene møtes torsdag

USAs utenriksminister Antony Blinken skal møte sin franske kollega Jean-Yves Le Drian torsdag, får AFP opplyst. Frankrike er rasende over en skrotet ubåtavtale. De to snakket sammen i forbindelse med et møte mellom de fem permanente medlemmene i FNs sikkerhetsråd onsdag, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 45 minutter siden

– Verden står overfor tre kriser

Klima, helse og økonomisk krise viser at internasjonalt samarbeid trengs, sa statsminister Erna Solberg (H) i sin tale til FNs hovedforsamling natt til torsdag. – Vi trenger å minne hverandre på vår kollektive styrke. FN ble født i en krisesituasjon, og fordi kriser har potensial til å øke samholdet og beslutningsevnen, må vi utnytte framdriften som er skapt og handle, oppfordret Solberg i den forhåndsinnspilte talen.

NRK - 45 minutter siden

Sprekker i nye flytog

I tre måneder har Flytogets nye togsett vært ute av trafikk på grunn av sprekker i togenes understell. Flytoget har ikke fått noen forklaring på hvorfor understellet har sprekker, skriver Aftenposten. Flytoget fikk levert de fire første av i alt åtte nye togsett i juni..

NRK - 1 time siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 3 timer siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 3 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 4 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 4 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 5 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt