NRK > Nyheter

Thursday, 18 August, 06:42

NRK - 06 aug 21 kl. 09:35

Bil kjørte inn i en kafe i Storgata

En bil har kjørt gjennom et gjerde og traff et bygg i Oslo. Bilen kom fra Pløens gate, over krysset i Storgata og inn i vinduene til en kafe ved krysset mellom Storgata og Skippergata. – Bilen fremstår å ha hatt høy hastighet, en kvinne i bilen som kjøres til legevakten, men fremstår ikke som alvorlig skadet. Heldigvis traff ikke bilen noen andre på sin ferd, sier innsatsleder Kristoffer Bang. Bygget fikk store skader og vinduene inn til kafeen knuste.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Pløens, Storgata, Skippergata, Kristoffer Bang, Bang

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, kjørte, inni en , kafei , Storgata
Klartale - 04 jul 22 kl. 08:23

Sian-lederen påkjørt etter koranbrenning

Påkjørselsen skjedde på E6 ved Mortensrud i Oslo lørdag. Før det hadde Sian tent på en koran i et veikryss på Mortensrud. En video viser at flere folk kom til stedet.

NRK - 15 feb 22 kl. 10:34

Glatte skaper store problemer i trafikken

Det har vært mange trafikkulykker på Østlandet tirsdag formiddag. Politiet må prioritere hardt hvilke hendelser de kan rykke ut til. Det er svært vanskelig kjøreforhold fordi vannet som kom som regn tidligere tirsdag, har fryst til is.

NRK - 27 maj 22 kl. 17:09

Person til sykehus etter kjedekollisjon

Føreren av bilen som forårsaket kjedekollisjonen ved Frakkagjerd, bil nummer tre, er kjørt til sykehus. Fører av bil nummer to er kjørt til legevakten. Politiet skriver at det er bil nummer tre i køen som i høy hastighet skal ha kjørt inn i bilen foran seg.

NRK - 15 feb 22 kl. 10:34

Biler kryss og tvers

Det har vært mange trafikkulykker på Østlandet tirsdag formiddag. – Vi har fått inn 13–14 meldinger de siste timene, sier operasjonsleder Atle Vesttorp hos politiet Øst E6 på Romerike sør for Jessheim er stengt etter trafikkulykke, det samme er Hvittenbergtunnelen på riksvei 159 retning Karihaugen. På Romerike ellers: * Kjedekollisjon i Blåkolltunnelen på rv 159 retning Lillestrøm.

NRK - 13 mar 22 kl. 13:35

Kristoffersen med ny maktdemonstrasjon - vant for andre dag på rad

Henrik Kristoffersen kjørte seg opp fra tredjeplass til seier i slovenske Kranjska Gora søndag. Han kopierte lørdagens seier. Marco Odermatt ledet med 30 hundredeler på Kristoffersen etter første omgang, men han feilet i finaleomgangen da Kristoffersen leverte.

NRK - 11 jun 22 kl. 02:14

Eks-ambassadør sier dansker ikke har råd til bil

USAs tidligere Danmarks-ambassadør Carla Sands får så hatten passer på Twitter etter at hun påsto at den danske middelklassen ikke lenger har råd til å kjøre bil, men må bruke sykkel. Helseminister Magnus Heunicke skriver tilbake at Sands, som ble utnevnt av Donald Trump, sprer feilinformasjon om danskene. – Vi sykler fordi det er sunt og godt for miljøet, skriver han, og legger til: Jeg nekter å tro at hun ikke vet bedre.

Klartale - 06 aug 22 kl. 06:30

Bor i bobil året rundt

Yrjan Olsnes fra Bergen bor i bobilen sin. Det har han gjort i tre år. Når Klar Tale møter Olsnes, har han parkert på Grefsenkollen i Oslo.

NRK - 06 jul 22 kl. 11:44

Sian-påkjørsel: De siktede vil fortsatt ikke forklare seg

De to kvinnene som er siktet for å ha kjørt inn i Sian-lederens bil lørdag, ønsker fortsatt ikke å forklare seg. – Sjåføren ønsker ikke å forklare seg, mens passasjeren foreløpig ikke er i stand til det, skriver politiadvokat Henrik Nicolaisen Kveine i en tekstmelding til Dagbladet. Etter det Kveine er kjent med, er ikke passasjeren i stand til å forklare seg fordi hun ikke er i form.

NRK - 20 mar 22 kl. 08:11

Belgisk avis: Bil kjørte inn i folkemengde – minst 5 er døde

Minst 5 personer er døde etter, at en bil kjørte inn i en folkemengde ved landsbyen Strèpy-Bracquegnies i Belgia tidlig øndag morgen. En av de døde er et barn. Det skriver avisen Nieuwsblad.

NRK - 20 mar 22 kl. 08:11

Belgia: Bil kjørte inn i folkemengde – 4 personer er døde

Belgisk radio melder at 4 personer er døde etter at en bil kjørte inn i en folkemengde ved landsbyen Strèpy-Bracquegnies, sør for hovedstaden Brüssel i Belgia, tidlig søndag morgen. 7 personer skal være alvorlig skadd, og 15 lettere skadd. En av de døde er et barn, skriver avisen Nieuwsblad.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Krever at justisministeren griper inn

Oslo-politiker og leder for Arbeiderpartiets homonettverk Jon Reidar Øyan reagerer kraftig på at evalueringen av politiets innsats i masseskytingen i juni er utsatt, og krever nå at justisministeren griper inn. Utvalget som skal gjøre jobben er fortsatt ikke besatt, og mandatet deres er heller ikke klart. Både Øyan og Senterpartiets gruppeleder i bystyret Morten Edvardsen sier til VG at de forventer at justisminister Emilie Enger Mehl griper inn og sørger for at arbeidet settes i gang..

NRK - 30 minutter siden

Flere drept og mange savnet etter flom nordvest i Kina

Fire mennesker er bekreftet omkommet og 27 andre er meldt savnet etter styrtflod nordvest i Kina, opplyser lokale myndigheter. Det er igangsatt en søk- og redningsaksjon, het det i en uttalelse torsdag. Styrtfloden fant sted i en fjellregion i Datong fylke i Qinghai-provinsen.

NRK - 45 minutter siden

Mange tåler ikke en rente på 4 prosent

Mange nordmenn med lån tåler ikke en rente på 4 prosent En ny undersøkelse YouGov har utført på oppdrag for Danske Bank viser at en av ti ikke vil ha råd til å betale renter og avdrag på lånet sitt dersom renten øker til 4 prosent, skriver Nettavisen som har fått tallene fra undersøkelsen. Torsdag er det nytt rentemøte i Norges Bank. Der det er ventet at styringsrenten vil bli satt videre opp i forsøk på å stagge den økende inflasjonen.

NRK - 45 minutter siden

Angrep mot ukrainske byer før Guterres-besøk

Dødstallet har ifølge lokale myndigheter steget til sju etter et angrep i Kharkiv onsdag. I flere ukrainske byer skal være angrepet kvelden og natten før FNs generalsekretær António Guterres og Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan besøker Ukraina. De skal møte president Volodymyr Zelenskyj til samtaler i Lviv vest i landet.

NRK - 45 minutter siden

Sjeldan skjelpadde dukka opp i Vesterålen

Verdas største skjelpadde, ei havlærskjelpadde, dukka opp utanfor Stø i Vesterålen. Ifølgje Dag Dolmen ved NTNU blir ikkje skjelpadda sett i Noreg oftare enn ein gong i tiåret. Havlærskjelpadde er den største skjelpaddearten i verda og er ein trua art.

NRK - 45 minutter siden

Vil granske Statnett for å ha «villeia» folket

Krefter på Stortinget vil granske Statnett for å ha servert norske politikarar «dritdårleg» informasjon. Bystyremedlem i Bergen, Thomas Flesland (Sp), meiner Stortinget «snarast bør vedta ei ekstern gransking» av Statnett for å ha levert «villeiande informasjon om utanlandskablar». Det skriv han i ein kronikk i Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Fotballdommere trakasseres oftere

Trusler, hets og trakassering av dommere øker på norske fotballbaner, ifølge Norges fotballforbund. I en undersøkelse fra 2020 fortalte 11 prosent av dommerne at de opplevde trusler, hets, mobbing eller trakassering. I fjor var tallet steget til 13 prosent, og tilbakemeldingene fra kretsene tyder på ytterligere økning i 2022..

NRK - 1 time siden

Tolga-brødre møter kommunen i retten 10. januar

Erstatningssaken som brødrene Magnus og Lars Peder Holøyen har reist mot Tolga kommune, starter i Østre Innlandet tingrett på Tynset 10. januar. I oktober 2020 krevde brødrene til sammen 3 millioner kroner i erstatning fra Tolga kommune og staten.

NRK - 1 time siden

Apoteker må betale for pillemisbruk

En føderal dommer har bestemt at USAs tre største legemiddelkjeder må betale 650 millioner dollar (6,3 milliarder kroner) for å ha bidratt til opioid-krisen i landet, melder BBC. Pengene skal gå til to fylker i delstaten Ohio som har saksøkt kjedene for kostnader som helsevesenet har fått. Ifølge dommen har kjedene Walgreens Boots, CVS og Walmart bidratt til overforbruk av avhengighetsskapende smertestillende piller som fentanyl og OxyContin.

NRK - 2 timer siden

Streiker lammer britiske tog og busser

Flere tusen streikende arbeidere stanser all trafikk på tog, busser og T-baner i London-området i nye fire dager fra torsdag, melder Sky News. Streikene er en del av en langvarig konflikt mellom fagforeningene og transportselskapene over lønn og arbeidsvilkår. Det er ventet at streikene vil føre til kaos og lammelser i kollektivtrafikken fra fredag morgen og gjennom helgen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com