NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 03:29

NRK - 22 okt 21 kl. 18:35

Bil havnet i elv

I trafikkulykken på Dovrefjell har bilen gått rundt og havnet med fronten i ei elv. Andre bilførere på stedet tar hånd om de involverte inntil nødetatene ankommer. Flere av de i bilen skal være lettere skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Dovrefjell

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, havneti , elv
NRK - 03 aug 21 kl. 10:38

Reuters: Titalls lik i elv i Tigray

Minst 30 menneskelik har skylt i land på sudanesisk side av en elv som begynner i Etiopias Tigray-region, melder Reuters. Nyhetsbyrået har vært i kontakt med to etiopiske flyktninger og fire sudanesiske vitner til likene. Til The Guardian sier en representant for sudanesiske myndigheter at man har funnet så mange som 50 lik.

Dagbladet - 19 aug 21 kl. 07:17

Dødelig krepsepest påvist i ny elv

Forrige uke ble den dødelige og svært smittsomme sykdommen krepsepest påvist i en ny norsk elv. Mattilsynet slår alarm, og innfører forskrift som retter seg mot enhver som ferdes i området..

NRK - 10 okt 21 kl. 11:36

Ny lava-elv truar busetnad

Ei ny elv av lava begynte laurdag å renne frå vulkanen på La Palma. Den har allereie slukt fire bustadar, og fleire er i faresona, skriv Sky News. Elva oppstod som følge av ein delvis kollaps av opninga til vulkanen, og den vegar seg mot den vestlege kysten.

Klartale - 25 okt 21 kl. 08:31

Leter etter tre personer som er tatt av strømmen i elv

En kvinne og to menn er savnet. Båten deres ble tatt av strømmen i en elv. Det skjedde ved Tokagjelet i Kvam i Hardanger..

NRK - 27 jul 21 kl. 01:28

Havnet på taket etter vannplaning

En bil havnet på taket på E18 i Bærum etter at sjåføren trolig mistet styringen på grunn av store vannmengder i veien mellom Strand og Lysaker. Føreren og passasjeren kom seg selv ut av bilen, men er kjørt til sykehus for kontroll, melder politiet..

NRK - 12 okt 21 kl. 07:13

Mange døde etter kraftig uvær

28 personer er døde i oversvømmelser og ulykker utløst av kraftig regn i det nordlige Kina. 13 personer døde da en buss havnet i ei elv med stor vannføring etter kraftig regnvær i Hebei-provinsen mandag. En person var tirsdag fortsatt savnet.

NRK - 08 jul 21 kl. 02:44

Bil i sjøen i Tvedestrand

En bil har kjørt utfor en brygge og havnet i vannet i Tvedestrand sentrum. Føreren har kommet seg på land og er fraktet til sykehus. Agder politidistrikt fikk melding om saken klokka 1.

NRK - 10 jul 21 kl. 14:45

To til sykehus etter ulykke

To av de fire personene involvert i en trafikkulykke på Torødveien i Færder er fraktet til sykehus. Ingen av dem fremstår som alvorlig skadet, opplyser politiet. En bil kom over i feil kjøreretning og en annen bil havnet på taket.

NRK - 03 okt 21 kl. 21:01

Bil har kjørt av veien

En bil har kjørt av veien og havnet på taket ved Bråstadgutua i Gjøvik. Nødetatene er på stedet og jobber med å få personen ut av bilen. Bilen ligger ett stykke av veien og ned en skråning.

NRK - 15 okt 21 kl. 11:11

Én fastklemt etter trafikkulykke

Én person sitter fastklemt etter en trafikkulykke på Heliveien i Spydeberg. Kun en bil var involvert i ulykken. Nødetatene er på stedet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt