NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:24

NRK - 14 maj 22 kl. 10:49

Bil brenner på E18 mot Oslo

Nødetatene er på vei til brann i bil på E18 ved Slependen, retning mot Oslo. Det er ifølge politiet en del røykutvikling, men omfanget er for øvrig ukjent. Bilen står i kollektivfeltet, og trafikken går sakte forbi stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
E18, Slependen, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, brenner, E18mot , Oslo
VG - 14 maj 22 kl. 10:59

Bilbrann på E18 ved Slependen - veien stengt

En bil brenner kraftig på E18 ved Slependen retning Oslo. Det er ikke meldt om personskader..

VG - 14 maj 22 kl. 10:59

Bilbrann på E18 ved Slependen

En bil brenner kraftig på E18 ved Slependen retning Oslo. Det er ikke meldt om personskader..

NRK - 11 jun 22 kl. 15:05

Kraftig brann på russisk side av grensen ved Pasvik

Det brenner kraftig på russisk side av grensen til Finnmark. Pasvik grensestasjon følger med på brannen. Det er uklart hva som brenner, skriver iFinnmark.

NRK - 31 maj 22 kl. 08:05

Brann i lastebil på E18 - ber beboere lukke vinduene

Det er brann i en lastebil på E18 ved Frognerstranda. – Brann i lastebil med kraftig røykutvikling. Trafikken er sperret og trafikken føres tilbake fra Hjortneslokket, inn mot Oslo igjen, skriver politiet i Oslo på Twitter.

NRK - 24 okt 21 kl. 05:52

Mann døde i utforkjøring på E18

En mann mistet livet i en utforkjøring i natt på E18 ved Skolmar i Sandefjord. Mannen var alene i bilen. Han ble sendt til sykehus i Tønsberg, men livet hans sto ikke til å redde.

NRK - 06 nov 21 kl. 17:45

E18 sperret i begge retninger

E18 er nå stengt i begge retninger inntil forsvarligheten av å passere er avklart. Sør-Øst politidistrikt melder at det per nå ikke er mulig å si når veien kan åpne. Ved 17-tiden lødag gikk et steinras over nordgående felt på E18 ved Tangenkrysset i Kragerø..

NRK - 26 apr 22 kl. 02:44

Steinskred stengte E18 i Asker

I forbindelse med byggearbeid raste stein og pukk ut på Nesbru i Asker, og to felt på E18 måtte stenges i flere timer mens området ble sikret. Det var ifølge politiet fare for at steinmassene kunne ta med seg støyskjerm. Ved 2-tida kunne E18 igjen åpnes..

NRK - 11 feb 22 kl. 03:38

Lastebil brenner

En lastebil brenner på E18 på Liertoppen vest for Oslo. Det melder politet på Twitter, Nødetatene er på vei..

NRK - 27 maj 22 kl. 17:09

Person til sykehus etter kjedekollisjon

Føreren av bilen som forårsaket kjedekollisjonen ved Frakkagjerd, bil nummer tre, er kjørt til sykehus. Fører av bil nummer to er kjørt til legevakten. Politiet skriver at det er bil nummer tre i køen som i høy hastighet skal ha kjørt inn i bilen foran seg.

NRK - 22 feb 22 kl. 07:09

Flere biler involvert i ulykke på E18 i Bærum

Flere biler er involvert i en ulykke på E18 ved Slependen i Bærum på vei mot Oslo. En bil ligger på siden etter et sammenstøt med en midtdeler, opplyser politiet. Nødetatene er på vei, og det er trafikale utfordringer på stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 30 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 45 minutter siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 2 timer siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.

NRK - 3 timer siden

Kritisk for tenåring etter badeulykke

Situasjonen for gutten i tenårene som ble fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim etter en badeulykke i Rotevatnet i Volda i går ettermiddag, er kritisk og ustabil. Det sier Erik Dyb ved operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com