NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:55

NRK - 25 jan 23 kl. 02:23

Bil ødelagt i brann i Oslo

En parkert personbil ble ødelagt i en brann på Grünerløkka i Oslo natt til onsdag. Bilen sto parkert i Heimdalsgata. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 1.17, sier operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo politidistrikt til NTB. Ti minutter senere ble brannen meldt slokket.
Les mer på NRK


Les mer om:
Grünerløkka, Oslo, Heimdalsgata, Guro Sandnes, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bil, ødelagti , branni , Oslo
Klartale - 18 okt 22 kl. 09:16

Minst 50 meter av gassrørledning er borte

27. september kom det nyheter om at to gassrørledninger hadde lekkasje. Det var snakk om Nord Stream 1 og Nord Stream 2.

NRK - 15 dec 22 kl. 06:52

Bil ødelagt i brann på Høybråten i Oslo

En parkert bil ble ødelagt i en brann i Høybråtenveien i Oslo torsdag morgen. Det var spredningsfare til andre biler, men brannvesenet fikk kontroll på situasjonen. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 5.

Klartale - 11 okt 22 kl. 13:50

– Hvorfor angriper de oss?

Natt til søndag ble flere raketter sendt mot ukrainske byer. Zaporizjzja var en av dem. På mandag og tirsdag skjedde det samme.

Klartale - 27 dec 22 kl. 08:53

Buss og biler seiler av veien på glattisen

Været skaper trøbbel på veiene. I flere dager har det vært svært glatt. Natt til tirsdag gikk det galt i Voss.

Klartale - 27 sep 22 kl. 11:12

Mistenker at noen har ødelagt gassrørledninger

To gassrørledninger har hatt tre lekkasjer. Det sier de som styrer Sverige og de som styrer Danmark. Nord Stream AG er operatør for de to ledningene, som kalles Nord Stream 1 og Nord Stream 2.

NRK - 29 dec 22 kl. 02:14

Sier nei til helelektrisk bil

Mer enn fire av ti tror deres neste bil vil gå på bensin eller diesel. Nesten like mange sier de vil ha elbil som sin neste bil. Det viser en undersøkelse InFact har utført for Nationen.

Klartale - 27 sep 22 kl. 15:43

– Dette er ingen liten sprekk

To gassrørledninger har hatt tre lekkasjer. Det sier de som styrer Sverige og de som styrer Danmark.Nord Stream AG er operatør for de to ledningene, som kalles Nord Stream 1 og Nord Stream 2.

NRK - 03 nov 22 kl. 05:10

Undersøkelse viser på 250 meter av Nord Stream 1 er ødelagt

En 250 meter lang del av gassrør Nord Stream 1 ble ødelagt i eksplosjonen i september, ifølge driftsselskapet Nord Stream AG. Foreløpige etterforskningsresultater viser at det er to kratre på havbunnen, og at begge er 3–5 meter dype. De er lokalisert 248 meter fra hverandre, meldte selskapet onsdag.

NRK - 12 nov 22 kl. 19:42

All viktig infrastruktur ødelagt i Kherson

– Russiske styrker har ødelagt all viktig infrastruktur i Kherson før de forsvant fra området, sier Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i en videotale lørdag. Det melder Reuters. Kommunikasjonsnettverk, vannforsyning, varme og elektrisitet er ødelagt, sa Zelenskyj.

NRK - 15 nov 22 kl. 01:05

Zelenskyj: All kritisk infrastruktur ødelagt

Russland har ødelagt all kritisk infrastruktur i de områdene av Kherson som ukrainske styrker gjenerobret i forrige uke, sier Ukrainas president. – Før vinteren setter inn, har russiske okkupasjonsstyrker ødelagt absolutt all kritisk infrastruktur, sier Zelenskyj i sin daglige videotale. – Absolutt alle viktige fasiliteter i byen og regionen er minelagt, hevder han videre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 4 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 15 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 15 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 30 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 45 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com