NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:37

NRK - 10 jul 24 kl. 21:45

Biden skal intervjues av NBC på mandag

USAs president Joe Biden skal mandag la seg intervjue av TV-stasjonen NBC. Det skjer mens presset mot ham om å trekke seg fra presidentvalgkampen, øker. Intervjuet skal gjøres av NBCs nyhetsanker Lester Holt i løpet av mandagen og deretter bli sendt på lufta senere samme kveld. Det blir også strømmet, opplyser en talsperson for TV-stasjonen i en uttalelse. 81 år gamle Biden er under press fra stadig flere, både partifeller og andre, om å gi opp forsøket på å bli gjenvalgt som USAs president.
Les mer på NRK


Les mer om:
USAs, Joe Biden, TV, NBC, NBCs, Lester Holt, Biden, Trump, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, skal, intervjuesav , NBC, mandag
Klartale - 12 jul 24 kl. 08:08

Kalte Zelenskyj for Putin

Nato-toppmøtet ble avsluttet torsdag. På møtets siste dag, gikk det galt for USAs president Joe Biden. Biden skulle ønske Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj velkommen til scenen.

Klartale - 04 jul 24 kl. 10:22

Biden nekter å trekke seg

Amerikanere skal velge ny president. Valget er 5. november.

Klartale - 27 jun 24 kl. 06:15

Dette må du å vite før debatten

Donald Trump skal møte Joe Biden til debatt. Det skjer natt til fredag norsk tid. Dette er deres første møte siden 2020.

Klartale - 28 jun 24 kl. 08:23

Biden skulle virke ung og frisk. Det klarte han ikke, sier ekspert

Kampen står mellom Donald Trump og Joe Biden. En av dem får bli president i USA de neste årene. Biden er dagens president, og valget er 5.

Klartale - 22 jul 24 kl. 08:52

Biden har trukket seg fra valgkampen

Joe Biden er president i USA. Snart er det nytt valg. Biden har vært kandidat til å bli president igjen for demokratene.

NRK - 19 jul 24 kl. 13:39

NBC: Biden er rasende og føler seg sveket

President Joe Biden føler seg sveket av partifeller som offentlig har tatt til orde for at han bør trekke seg fra presidentvalget. Kilder beskriver ham som rasende og såret, ifølge NBC. Flere prominente demokrater mener Biden må tre til side.

Klartale - 27 feb 24 kl. 09:40

Hva skjer under ramadan på Gazastripen?

Ramadan starter rundt 10. mars. Ramadan er den niende måneden i den islamske kalenderen.

NRK - 04 jul 24 kl. 04:41

Biden i nytt intervju: – Jeg rotet det til

USAs president Joe Biden innrømmer i et nytt intervju med CNN at han rotet det til under debatten med tidligere president Donald Trump, som fant sted forrige uke. – Jeg hadde en dårlig natt. Og faktum er at, ja, jeg rotet det til.

NRK - 04 jul 24 kl. 19:49

Putin: Vil ha Biden som president i USA

Vladimir Putin sier han kun har sett klipp fra debatten mellom Joe Biden og Donald Trump, men at hans preferanse fortsatt er at Biden vinner valget i USA. På spørsmål fra en TV-reporter om Biden eller Trump var bedre, om han hadde sett debatten og om han fortsatt foretrekker om Biden vinner slik han har uttalt offentlig tidligere, svarte Putin: – Ingenting har forandret seg. – Visste vi hva som kunne komme?

NRK - 20 jul 24 kl. 04:49

Biden raser mot Trump fra koronakarantene

Et døgn etter at Donald Trump holdt sin tale til det republikanske landsmøtet, har president Joe Biden nå fått den med seg. Presidenten har i natt reagert på Trumps tale med en rekke rasende meldinger på X: «Jeg er tvunget til å være hjemme med covid, så jeg er så uheldig at jeg har sett Donald Trumps tale til RNC (Republikanernes landsmøte). Hva i helvete snakket han om?

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kunstsilo på Times best-liste

Museet Kunstsilo i Kristiansand har havnet på magasinet Times liste over de 100 beste stedene å besøke i verden. Kunstsilo som blant annet inneholder samlingen til oljefondsjef Nicolay Tangen, har fått mye oppmerksomhet etter at det ble åpnet i mai..

NRK - 15 minutter siden

20 personer døde i hetebølge i Marokko

Marokkanske myndigheter melder om 20 døde det siste døgnet som føgle av hetebølge, skriver AFP..

NRK - 30 minutter siden

Salmonellautbrudd i Sverige

Egg fra frittgående høner blir tilbakekalt etter at en produsent oppdaget salmonella i en låve, skriver SVT. Den svenske eggleverandøren Kronägg tilbakekaller derfor egg som følge av salmonellafunnet. Leverandøren skriver at produktene er solgt i begrenset omfang i flere butikker.

NRK - 30 minutter siden

Trump ber om en rask slutt på krigen i Gaza

Torsdag tok presidentkandidat Donald Trump til orde for en rask slutt på krigen med Hamas og løslatelse av gislene i Gaza i et intervju med Fox News. Fredag skal Israels statsminister Benjamin Netanyahu til Florida for å besøke Trump på hans eiendom Mar-a-Lago. I tillegg kritiserte Trump demonstrantene som møtte opp ved Capitol Hill for å protestere mot Israels krigføring i Gaza og Netanyahus invitasjon til Kongressen onsdag.

NRK - 1 time siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 45 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 1 time siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 2 timer siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com