NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 22:12

NRK - 02 mars 21 kl. 06:29

Biden og Lopez Obrador i møte

Innvandring og koronavirus var tema då presidenten i USA Joe Biden måndag heldt sitt fyrste møte med sin mexicanske motpart Andres Manuel Lopez Obrador. – USA og Mexico er sterkare når vi står saman. Men vi har ikkje vore perfekte naboar, sa Biden..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA Joe Biden, Andres Manuel Lopez Obrador, USA, Mexico, Biden, Lopez Obrador

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bidenog , Lopez, Obradori , møte
NRK - 22 april 21 kl. 16:27

Treplanting og migrantløsning

Mexico inviterer USA til storstilt treplantingsprosjekt. Millioner skal få arbeid som treplantere. Landet vil plante inntil 5 millioner hektar skog som kan absorbere millioner av tonn CO2.

NRK - 24 april 21 kl. 22:35

Obrador skal i møte med Harris

Mexicos president Andrés Manuel López Obrador skal i mai møte USAs visepresident Kamala Harris for å diskutere migrasjon. Det skal også handle om håndtering av pandemien. Møte vil finne sted 7.

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 25 jan. 21 kl. 01:45

Mexcios president er koronasmittet

Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador er smittet av covid-19, melder han på Twitter. Han skriver at symptomene er milde, men at han får legebehandling. Tallet på koronadøde i Mexico har passert 150.

NRK - 05 feb. 21 kl. 06:58

Mexicos president friskmelder seg

Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador sier han har testet negativt for covid-19, tolv dager etter at han fikk påvist sykdommen. 67-åringen har hatt hjerteproblemer og høyt blodtrykk. Han har i månedsvis nektet å bruke munnbind og redusere reisevirksomheten..

NRK - 05 feb. 21 kl. 06:58

Mexicos president friskmeldt

Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador sier han har testet negativt for covid-19, tolv dager etter at han fikk påvist sykdommen. 67-åringen har hatt hjerteproblemer og høyt blodtrykk. Han har i månedsvis nektet å bruke munnbind og redusere reisevirksomheten..

NRK - 04 mai 21 kl. 03:15

Mexico beklager overfor mayaene

Mayaene får en offisiell beklagelse fra Mexico for overgrep som urfolket ble utsatt for i flere århundrer. President Andres Manuel Lopez Obrador skal komme med beklagelsen under en markering i forbindelse med at det er 500 år siden den spanske erobringen..

NRK - 07 mai 21 kl. 18:54

Vil samarbeide om migrasjon

USAs visepresident Kamala Harris og Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador lovet fredag ​​å samarbeide om å løse problemet med ulovlig migrasjon til USA. Under det virtuelle møtet fra kontoret sitt i Washington sa Harris blant annet at de to landene burde samarbeide om å hjelpe El Salvador, Guatemala og Honduras med å forbedre leveforholdene i landene, og overtale flere migranter til å bli hjemme, melder NTB..

VG - 10 feb. 21 kl. 12:52

Lopez om Oscar-vraking: – Det var et stikk

Jennifer Lopez (51) mimrer over hvor skuffet hun var på denne tiden i fjor, da det ble klart at hun hadde null sjanse til å vinne Oscar..

NRK - 13 mars 21 kl. 01:24

Brudd mellom Lopez og Rodriguez

Sang- og skuespillerstjernen Jennifer Lopez og den tidligere baseballproffen Alex Rodriguez har skilt lag, ifølge flere kilder. Paret har brutt den to år lange forlovelsen. Det var New York Posts Page Six som først meldte om bruddet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Oppmodar om å henta heim born

Politiet melder på Twitter at 200–300 personar var samla i Telegrafbukta i Tromsø då dei kom til staden. Dei oppmodar foreldre om å henta heim borna sine..

NRK - 15 minutter siden

Personer skal ha overfalt en person

Tre personer skal ha overfalt en person i Trondheim. Ingen av partene er på stedet nå, melder politiet på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål i buss på Straume

Kl. 21.30 var meldt om slagsmål ombord i ein buss på Straume på Sotra.

NRK - 15 minutter siden

Fleire slagsmål i Bergen og omegn

Naudetatar er på veg til Kronstad der to personar slåss. Vest politidistrikt opplyser til NRK at det har vore ei rekke slagsmål blant ungdom i Bergen, Os og på Sotra i løpet av 17. mai-kvelden..

NRK - 15 minutter siden

Rykka ut til mogleg brann

Naudetatane rykker ut til mogleg byggningsbrann i Horten. Politiet oppdaterer no at det var ein eingongsgrill som var overtend..

NRK - 15 minutter siden

– Vi har ikkje kontroll per no

Politiet fortel til NRK at dei har rydda delar av torget, og no held på i sidegatene, Dei har gitt eit titals personar pålegg om å forlata sentrum. Politiet seier at dei ikkje har kontroll per no, men at dei jobbar med å få det. Opptøyane kom uventa på oss, seier dei vidare.

NRK - 30 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 30 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 30 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 30 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt