VG > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 09:12

VG - 27 feb. 21 kl. 01:13

Biden: Syria-angrepet er en advarsel til Iran

President Joe Biden sier USAs luftangrep mot iranskstøttede krigere øst i Syria bør ses som en advarsel av Iran..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Joe Biden, USAs, Syria, Iran

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Biden, Syria-angrepeter en , advarsel, til, Iran
NRK - 27 feb. 21 kl. 00:46

Biden: – En advarsel til Iran

USAs president Joe Biden sier USAs luftangrep mot iranskstøttede krigere øst i Syria bør ses som en advarsel av Iran. – Du kan ikke handle ustraffet, svarte Biden på spørsmålet om hvilket budskap angrepet sender..

NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 12 feb. 21 kl. 05:25

Biden har ikkje ringt Netanyahu

USAs president Joe Biden har enno ikkje ringt Israels statsminister Benjamin Netanyahu, tre veker etter at Biden tiltrådte. Biden ser ut til å ha god tid. Israel er rekna som USA sin næraste allierte i Midtausten..

NRK - 14 april 21 kl. 02:53

Biden skal tale til Kongressen

President Joe Biden skal holde sin første tale for en samlet Kongress 28. april. Speaker Nancy Pelosi annonserte i natt at Biden har akseptert invitasjonen.

NRK - 20 april 21 kl. 18:16

Biden ber for en «korrekt dom»

President Joe Biden sier han ber for at det kommer en «korrekt dom» i rettsaken mot den tidligere politmannen Derek Chauvin, melder AP. Biden kaller bevisene i sakene overveldende. Chauvin er tiltalt for å ha drept George Floyd i Minneapolis i mai i fjor.

NRK - 1 time siden

Biden snakket med Netanyahu

I en telefonsamtale med Israels statsminister Benjamin Netanyahu uttrykte USAs president Joe Biden sterk støtte til Israels rett til å beskytte seg mot rakettangrepene fra Hamas. Men han uttrykte også bekymring over dødstallene på begge sider. – Han fordømte de vilkårlige angrepene mot landsbyer og byer i Israel, heter det i en uttalelse fra Det hvite hus.

NRK - 14 jan. 21 kl. 02:46

Biden håper Senatet kan balansere

Påtroppende president Joe Biden sier en uttalelse onsdag kveld at han håper Senatet kan behandle både en riksrettssak og «andre viktige saker». Biden tar ikke stilling til om Senatet bør dømme Donald Trump i henhold til riksrettstiltalen..

NRK - 14 jan. 21 kl. 23:25

Biden vil gjenreise økonomien

USAs påtroppende president Joe Biden har lagt fram en plan som omfatter 1900 milliarder dollar for å gjenreise økonomien etter pandemien. Biden ønsker å øke krisehjelpen til enkeltpersoner til 2.000 dollar.

NRK - 20 jan. 21 kl. 18:07

Kongen har gratulert Biden

Kong Harald har sendt gratulasjonsbudskap til USAs nye president, Joe Biden. Tidligere har også Natos leder Jens Stoltenberg og Storbritannias statsminister Boris Johnson også sendt gratulasjonsbudskap til president Biden..

NRK - 21 jan. 21 kl. 04:07

Biden stanser muren mot Mexico

President Joe Biden stanser byggingen av muren langs grensa til Mexico som var et av Trumps fremste og mest kostbare valgløfter. Biden vil også styrke arbeidet med å gjenforene familier som ble splittet på grensa til Mexico..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Nye luftangrep i Gaza natt til søndag: – Dere kan ikke skjule dere

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at operasjonen på Gazastripen kommer til å fortsette så lenge det trengs. Hamas, som har avfyrt flere raketter mot Tel Aviv, svarer at de er klare til å ta i bruk sterkere skyts..

VG - 8 timer siden

Mohammed mistet ti familiemedlemmer i et luftangrep i Gaza

Ti medlemmer i Mohammed Abu Hatabs familie ble drept i et israelsk luftangrep natt til lørdag. – Det var en smertefull natt. Den verste natten i mitt liv.

VG - 11 timer siden

Helse-Høie bekymret for fastlege-frafall

En ny VG-kartlegging av fastlege-situasjonen viser at 83 kommuner har store problemer med å skaffe innbyggerne fastlege. Helseminister Bent Høie (H) er alvorlig bekymret..

VG - 12 timer siden

Ine Eriksen Søreide: – Ligg unna EØS-avtalen, Vedum!

OSLO S (VG) Ine Eriksen Søreide (H) tar et kraftig oppgjør med Sp-leder Trygve Slagsvold Vedums EØS-motstand. Hun mener at dette setter norske distriktsarbeidsplasser i fare..

VG - 20 timer siden

Én siktet for drap i Trondheim – avdøde ikke identifisert

Det er startet drapsetterforskning etter funn av en død mann i en leilighet i Trondheim. Én person er siktet..

VG - 18 timer siden

Mediebygning jevnet med jorden etter luftangrep i Gaza

Minst fire bomber har truffet bygningen hvor flere mediehus holdt til i Gaza, viser direktebilder fra området. Redaksjonene fikk en time på seg til å evakuere..

VG - 15 timer siden

Israel anklages for å ha brukt mediene for å lure Hamas

Meldingen om at Israel var i ferd med å gå inn i Gaza med bakkestyrker, var manipulasjon for å få Hamas til å gå i tunnelene, mener israelske kommentatorer..

VG - 17 timer siden

Corona i Eurovision – En delegasjon i karantene

Den polske artisten Rafal kan ikke delta på åpningsseremonien til Eurovision Song Contest søndag. Dette er fordi en person i den polske delegasjonen har testet positivt for coronaviruset..

VG - 21 timer siden

Alle vil ha vaksinen – det gjør at vaksineringen tar lengre tid

Det kan hende du må vente et par uker lenger på å få første stikk fordi det er så mange som takker ja til vaksinen..

VG - Igår: 08:59

Bråk flere steder i landet: – Aggressiv stemning

Politiet flere stedet i landet har fått mange meldinger om bråk natt til lørdag. I Bergen var det store ansamlinger med russ og unge mennesker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt