NRK > Nyheter

Fredag, 30 Juli, 00:44

NRK - 24 april 21 kl. 20:53

Bevisstløs etter å ha falt 20 meter

En person skal være bevisstløst etter å ha falt ned en skrent ved Engevika i Halden. Ifølge politiet har personen falt rundt 20 meter. Et redningshelikopter er på vei til stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Engevika, Halden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Bevisstløs, etterå ha , falt20 , meter
NRK - 02 juli 21 kl. 15:39

Syklist bevisstløs etter ulykke

En syklist er bevisstløs etter en trafikkulykke på Nesodden fredag ettermiddag. Helikopter er på vei, opplyser politiet. Øst politidistrikt fikk melding om ulykken klokken 15.

NRK - 02 mai 21 kl. 03:28

20-åring slått bevisstløs i Bergen

En mann i 20-årene ble slått bevisstløs av to menn i Bergen sentrum natt til søndag. De to antatte gjerningsmennene er pågrepet. Offeret har vært bevisstløs og er sendt til Haugeland universitetssykehus for nærmere undersøkelser..

NRK - 06 juni 21 kl. 00:45

Bevisstløs etter konfrontasjon

Etter en konfrontasjon med andre har en person vært bevisstløs på Kalvøya i Bærum. Vedkommende blir tatt hånd om av ambulansen. Politiet dro til Kalvøya etter meldinger om ansamlinger av personer og tilløp til slagsmål, melder politiet i Oslo..

NRK - 23 feb. 21 kl. 02:38

Fant bevisstløs kvinne i leilighet

Politiet rykket natt til tirsdag ut etter melding om brann i en bolig på Nesttun i Bergen. I leiligheten ble det funnet en bevisstløs kvinne og to rusede menn i 30-årene. De tre personene i leiligheten er sendt til sykehus for kontroll..

NRK - 01 mai 21 kl. 18:54

Syklist bevisstløs etter kollisjon

Politiet har fått melding om at en syklist har kollidert med en bil i stor fart i Sandefjord. Syklisten skal være bevisstløs. Politiet fikk meldingen klokken 18.

NRK - 19 juni 21 kl. 04:44

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 03 april 21 kl. 12:12

Aksjon etter at mann falt 700 meter

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at en mann i 50-årene falt eller skled omtrent 700 meter ned en fjellside ved Gaustatoppen. Personen skal være bevisst, ifølge politiet. Skadeomfanget er foreløpig uklart..

NRK - 21 juli 21 kl. 17:19

Bevisstløs syklist til sykehus

Syklisten som ble funnet bevisstløs i en grøft på Bjørkmyr i Trondheim skal ha kjørt ut av veien i en rundkjøring. Politiet fikk melding kl. 15.

NRK - 27 april 21 kl. 14:04

Person falt fra Nesoddbåten

En person får behandling av helsepersonell etter å ha falt i vannet fra Nesoddbåten ved Aker Brygge i Oslo tirsdag ettermiddag. Politiet fikk melding om personen som lå bevisstløs i vannet ved Nesoddbåtene på Aker Brygge klokka 13.27, ifølge NTB..

NRK - 09 juli 21 kl. 21:00

Drama på 3000 meter

Det er ikke et friidrettsstevnet uten noe drama, men det som skjedde på 3000 meter med hinder for herrene nå har vi sjeldent sett. Gilbert Kigen ledet suverent og trodde selv at han hadde løpt inn til seier da det var én runde igjen. Grunnen var at det var blitt ringt i bjella to runder før målgang, og Kigen trodde han var i mål 400 meter før han egentlig var det.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 timer siden

Kvinne omkom i brann i Halden

En eldre kvinne i 90-årene er død etter en boligbrann i Halden onsdag. Det bekrefter politiet til Halden Arbeiderblad. – Livet sto dessverre ikke til å redde, sier innsatsleder Geir Austli.

NRK - 30 minutter siden

404 nye smittetilfeller i Norge

Torsdag ble det registert 404 nye smittetilfeller i Norge. Det er 51 flere enn onsdag, og 138 flere enn forrige torsdag. Smittetallet er høyeste tallet siden mai.

NRK - 3 timer siden

Savnet 10-åring er funnet

Den 10 år gamle gutten som ble meldt savnet av politiet torsdag kveld, ble funnet etter kort tid. – En observant mann observerte gutten og varslet politiet. Vi er i kontakt med gutten nå og kjører han hjem til familien, skriver Oslo-politiet..

NRK - 3 timer siden

Spania stanser Polisario-sak

En spansk domstol har avsluttet en sak som omhandlet anklager om folkemord rettet mot Brahim Ghali (71), lederen for uavhengighetsbevegelsen Polisario i Vest-Sahara, melder NTB. Bakgrunnen for rettssaken i Spania var anklager om at Ghali var ansvarlig for folkeord, terrorisme og tortur mellom 1975 og 1990..

NRK - 2 timer siden

Mer penger til Kongress-sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten i Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke skader etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 2 timer siden

Amazons overskudd opp 50 prosent

Overskuddet til netthandelsgiganten Amazon steg nesten 50 prosent i andre kvartal sammenlignet med samme periode i fjor. Resultatet ble på 7,8 milliarder dollar, tilsvarende over 61 milliarder kroner..

NRK - 2 timer siden

Påbyr munnbind for uvaksinerte

Alle føderalt ansatte som ikke er fullvaksinert mot korona, må bruke munnbind og underlegges regelmessig testing, ifølge Det hvite hus. De nye kravene gjelder for 4 millioner ansatte og innleide arbeidere i føderal sektor i USA..

NRK - 2 timer siden

Verneavtale i Barentshavet

Russiske fiskeriselskaper oppretter verneområde i norsk sone i Barentshavet, melder Fiskeribladet. Det har blitt inngått en avtale mellom fire av de største fiskeriselskapene i Nordvest-Russland om å beskytte 3,4 prosent av Barentshavet for bunntråling..

NRK - 2 timer siden

Vedtok mer penger til sikkerhet

Senatet i USA har vedtatt en krisebevilgning på 2,1 milliarder dollar som blant annet skal gå til å styrke sikkerheten ved Kongressen. Summen tilsvarer over 17 milliarder kroner. Pengene skal også brukes til å dekke utestående gjeld etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 2 timer siden

Smittetopp i Thailand

Thailand har satt en ny, dyster rekord i både smittetilfeller og koronadødsfall. Mangelen på sykehussenger er alvorlig, advarer helsedepartementet. Torsdag registrerte myndighetene 17.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt