NRK > Nyheter

Monday, 27 June, 13:23

NRK - 11 apr 22 kl. 13:06

Betydelig skredfare flere steder i landet

Det er mandag betydelig skredfare flere steder i Norge. NVE sendte nylig ut et nytt farevarsel om betydelig snøskredfare i Hallingdal. – Unngå ferdsel i skredterreng! Snøskred av betydelig størrelse kan fjernutløses fra slakt terreng, heter det NVEs farevarsel for Hallingdal mandag morgen. Der slår de fast at det i leområder der det er mulig å ferdes på ski, er det sannsynlig at en enkelt skiløper løser ut snøskred.
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, NVE, Hallingdal, NVEs, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag, Vest-Finnmark, troms, Troms, Fjordane, Sogn, Hardanger, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Betydelig, skredfare, flere, stederi , landet
NRK - 27 maj 22 kl. 13:05

Betydelig snøskredfare flere steder i helgen

Det er meldt om snøskredfare flere steder i landet i helgen. På Vestlandet og på Svalbard er det meldt om betydelig snøskredfare. I Nordenskiöld Land på Svalbard, samt i Trollheimen, Romsdal og Sunnmøre er det ifølge Skredvarslingen en skredfare på nivå 3.

NRK - 21 feb 22 kl. 08:25

Betydelig snøskredfare i flere steder av landet

I deler av Norge begynner vinterferien mandag, men samtidig er det betydelig snøskredfare flere steder i landet. Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut oransje farevarsel, altså betydelig snøskredfare, gjeldende for mandag. Områdene det er snakk om, er Trollheimen, Romsdal, Sunnmøre, Indre Fjordane, Voss og Hardanger.

NRK - 14 maj 22 kl. 15:59

Snøskredfare i Vestland mandag

Det er varslet betydelig snøskredfare i Indre Sogn, Voss og Hardanger dagen før nasjonaldagen. En rekke steder i landet er det snøskredfare på nivå to i helga. Det betyr moderat fare for skred.

NRK - 23 maj 22 kl. 15:27

Betydelig snøskredfare i Troms

Det er betydelig snøskredfare, faregrad 3, flere steder i Troms mandag. Farevarselet gjelder både Nord-Troms, Lyngen, Tromsø, Sør-Troms og Indre Troms, ifølge varsom.no.

NRK - 03 maj 22 kl. 20:23

Skredfare flere steder i Nordland

Mye nedbør og ustabilt vær gir vanskelige forhold i fjellet flere steder i fylket. Snøskredvarslinga Varsom.no melder om faregrad 3, betydelig snøskredfare, for områdene Svartisen og Helgeland.

NRK - 08 apr 22 kl. 15:35

Anbefaler folk å unngå skredterreng

NVE melder om økende snøskredfare denne helgen. Skredfaren er størst på Vestlandet, der det kommer mest nedbør, og det er derfor varslet stor snøskredfare i Romsdalen, Sunnmøre og Indre Fjordane søndag. Det er også varslet betydelig snøskredfare i flere andre regioner, inkludert Troms og Finnmark, skriver de i en pressemelding.

NRK - 09 apr 22 kl. 08:42

Varsler om stor snøskredfare

Det er i helgen stor snøskredfare på Vestlandet og betydelig fare i flere andre regioner. – Unngå skredterreng, er oppfordringen fra snøskredvarslingen. Det har gått flere alvorlige snøskred den siste tiden, blant annet mistet tre franske menn livet i et snøskred i Lyngen i Troms tidligere denne uken.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 12 feb 22 kl. 15:38

Betydelig snøskredfare og problemer på flere veger

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut oransje farevarsel, altså betydelig snøskredfare, for Jotunheimen, Svartisen, Helgeland, Trollheimen, Romsdal, Sunnmøre, Indre Fjordane, Indre Sogn, Voss, Hardanger og Heiane. For samtlige andre områder i Norge er det sendt ut gult farevarsel, melder NTB. Mellom Vest- og Østlandet er E16 over Filefjell, riksvei 52 over Hemsedalsfjellet og riksvei 15 Strynefjell åpen.

NRK - 12 feb 22 kl. 15:38

Betydelig snøskredfare i Jotunheimen

Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har sendt ut oransje farevarsel, altså betydelig snøskredfare, for Jotunheimen, Svartisen, Helgeland, Trollheimen, Romsdal, Sunnmøre, Indre Fjordane, Indre Sogn, Voss, Hardanger og Heiane. For samtlige andre områder i Norge er det sendt ut gult farevarsel, melder NTB. Mellom Vest- og Østlandet er E16 over Filefjell, riksvei 52 over Hemsedalsfjellet og riksvei 15 Strynefjell åpen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Jobber med Finland og Sveriges Nato-søknader

Nato jobber aktivt med Finland og Sveriges Nato-søknader, opplyser generalsekretær i Nato Jens Stoltenberg under et pressemøte i Brussels, ifølge Al Jazeera. – Jeg vil ikke gi noen løfter, men forsikrer om at vi jobber aktivt for å sikre fremskritt, sa Stoltenberg på sin pressekonferanse mandag. Senere i dag skal han møte Sveriges statsminister Magdalena Andersson i Brussel i Beligia..

NRK - 45 minutter siden

Fotgjenger påkjørt i Åsane

En kvinne i 70-årene skal være påkjørt på en parkeringsplass ved Liamyrane i Åsane. Hun er våken og bevisst, men skadeomfanget er ukjent, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Politi og ambulanse har rykket ut, og det er ikke meldt om trafikale problemer på stedet.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot vann på E6 og E18

Vegtrafikksentralen advarer om stedvis mye vann i vegen på blant annet E18 og E6 i og rundt Oslo. – avpass farten og kjør etter forholdene, skriver vegtrafikksentralen på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Avviser at de har henrettet sudanske soldater

Det sudanske militæret anklager Etiopia for å ha henrettet sju soldater og en sivil sudansk statsborger som var i deres varetekt. Etiopia avviser anklagene..

NRK - 30 minutter siden

Momoa ny talsmann for FN-miljøprogram

Skuespiller Jason Momoa, kjent fra Aquaman og Game of Thrones er utnevnt til talsmann for FNs miljøprogram «Life below water». På Instagram skriver Momoa at det er en stor ære å få denne utnevnelsen. – Uten et friskt hav vil ikke livet slik vi kjenner det eksistere..

NRK - 45 minutter siden

Kreml avviser mislighold av utenlandsgjeld

Kreml kaller meldinger om at Russland ikke klarer å betjene sin utenlandsgjeld for grunnløse. Flere medier, blant dem Bloomberg og BBC , meldte mandag at Russland ikke har kunnet foreta en rentebetaling på 100 millioner dollar som forfalt søndag. Kreml kaller meldingene grunnløse.

NRK - 45 minutter siden

Solberg mener PST bør lære av feilen

Solberg mener vurderingen av voldspotensialet er avgjørende for å kartlegge voldstrusler i samfunnet. Her har PST feilet, mener hun. Spørsmålene PST bør lære av mener Solberg er: – Er det andre indikatorer vi kunne lagt vekt på?

NRK - 45 minutter siden

Må avlyse legetimer

Sykehuset i Hammerfest må avlyse flere legetimer fordi spesialister ikke kommer seg til sykehuset. Årsaken er at Widerøe har stengt ned deler av kortbanenettet. Koimmunikasjonssjef ved Finnmarkssykehuset i Hammerfest, Eirik Palm, bekrefter dette til Dagbladet..

NRK - 45 minutter siden

Helgelandssykehuset i gul beredskap

Helgelandssykehuset er i gul beredskap, opplyser sykehuset på sine hjemmesider. Dette får konsekvenser for bemanningssituasjonen i Helgelandssykehuset da enkelte vikarer ikke kommer seg til Helgeland og at ambulanseflyene også kan bli stående på bakken..

NRK - 2 timer siden

Markering i Trondheim

De skeive organisasjonene i Trondheim, i samarbeid med Trondheim kommune, inviterer til Solidaritetsmarkering på Torvet tirsdag ettermiddag. Det er skytetragedien i Oslo natt til lørdag der to mennesker ble drept som er bakgrunnen for markeringen. Det vil bli holdt appeller fra det skeive miljøet og kulturelle innslag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com