VG > Økonomi

Friday, 02 December, 06:51

VG - 09 nov 21 kl. 15:41

Beskylder Boris for korrupsjon

Tidligere statsminister John Major kaller Boris Johnsons regjering «politisk korrupt». Han er ikke den eneste..
Les mer på VG


Les mer om:
John Major, Boris Johnsons, Boris

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Beskylder, Boris, for, korrupsjon
Klartale - 05 maj 22 kl. 06:00

Vil velgerne straffe Boris Johnson?

Britene skal torsdag velge hvem som skal få styre sine byer og kommuner. Men det er også mer enn et vanlig lokalvalg. Det vil også gi svar på hvor mange som støtter Boris Johnson etter to år med Brexit, korona og det som blir kalt «party gate» .

NRK - 06 jun 22 kl. 12:05

Tidligere britisk utenriksminister vil felle Boris Johnson

Jeremy Hunt, tidligere utenriksminister og tidligere helseminister i Storbritanniam sier han vil stemme for å felle Boris Johnson som partileder. «Enhver som mener at vårt land er sterkere, mer rettferdig og rikere når det ledes av konservative bør ta inn over seg at konsekvensen av å ikke gå inn for en endring vil være å levere landet over til de som ikke deler våre verdier. Valget i dag er endring eller tap.

Klartale - 06 jul 22 kl. 09:15

Nytt bråk kan bety slutten for Boris Johnson som statsminister

Rishi Sunak og Sajid Javid var to av de som sa de vil slutte. Sunak har vært finansminister. Javid har vært helseminister.

NRK - 07 jul 22 kl. 10:08

Fleire britiske medium: Boris Johnson går av

Fleire britiske medium, inkludert BBC, melder at Boris Johnson no går av som statsminister. Boris Johnson vil seie opp offentleg i løpet av få timar, ifølge BBC. Ein talsperson frå statsministerkontoret stadfestar at Boris Johnson vil kome med ei utsegn til nasjonen i dag..

Klartale - 21 okt 22 kl. 11:23

Dette skjer i Storbritannia nå

I går ble det klart at Liz Truss slutter som statsminister. Hun har kun vært statsminister i 45 dager. – Jeg klarer ikke å levere det jeg lovet da jeg ble valgt.

NRK - 31 maj 22 kl. 10:01

Fem personer siktet for korrupsjon etter stor politiaksjon i Oslo

Politiet aksjonerer mot Nordeas kontor på Majorstuen etter mistanke om pågående lånebedragerier og korrupsjon. VG omtalte saken først. Samme morgen har politiet slått til mot flere privatadresser i Oslo, i en større koordinert aksjon som omfatter over 50 politiansatte, skriver avisen.

NRK - 27 jul 22 kl. 09:41

Ber Ukraina utnevne ny riksadvokat

USA vil at Ukraina skal trappe opp kampen mot korrupsjon og ber landet utnevne en ny og troverdig riksadvokat. – Korrupsjon må bekjempes selv når Ukraina forsvarer seg mot Russlands angrepskrig. Russlands krig mot Ukraina utgjør en ekstern trussel.

NRK - 18 sep 22 kl. 11:46

EU-komposisjonen anbefaler å suspendere penger til Ungarn

EU-komposisjonen anbefaler å suspendere 7,5 milliarder euro til Ungarn på grunn av mistanke om korrupsjon, ifølge Reuters. Det er første gang EU-kommisjonen anbefaler at penger holdes igjen etter at det kom regler for å sikre demokratiet i medlemslandene. De 27 EU-landene har tre måneder på seg til å behandle forslaget.

NRK - 18 sep 22 kl. 11:46

EU-kommisjonen anbefaler å suspendere penger til Ungarn

EU-kommisjonen anbefaler å suspendere 7,5 milliarder euro til Ungarn på grunn av mistanke om korrupsjon, ifølge Reuters. Det er første gang EU-kommisjonen anbefaler at penger holdes igjen etter at det kom regler for å sikre demokratiet i medlemslandene. De 27 EU-landene har tre måneder på seg til å behandle forslaget.

NRK - 06 jun 22 kl. 07:59

Kan komme mistillitsforslag mot Boris Johnson i dag

Det er ventet at det vil bli annonsert et mistillitsforslag mot britenes statsminister Boris Johnson mandag morgen, det melder ITV News. Det er snakk om Johnson fremtid som partileder i det konservative partiet. Lederen av 1922- komiteen Sir Graham Brady er ventet å komme med en snarlig uttalelse.

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Ny fiasko for Tyskland - må hjem fra VM

AL KHOR/OSLO (VG) (Costa Rica-Tyskland 2–4 og Japan-Spania 2–1) For andre fotball-VM på rad må Tyskland reise hjem før alvoret starter. Spania reddet videre VM-spill tross tap mot Japan, som dermed er gruppevinner..

VG - 12 timer siden

Lukaku klikket etter kampen – gikk til angrep på innbytterbenken

AL-RAYYAN (VG) (Kroatia – Belgia 0–0) Romelu Lukaku fikk noen enorme sjanser til å bli Belgias helt. Ved kampslutt ødela han innbytterbenken..

VG - 12 timer siden

Mener Belgias beste periode er over etter VM-exit: – Vi kan se at det er slutten nå

AL-RAYYAN (VG) (Kroatia – Belgia 0–0) De ble hausset kraftig opp i mesterskap etter mesterskap, men etter torsdagens tap tror flere at Belgias «gylne generasjon» er historie..

VG - 12 timer siden

Marokko med overraskende gruppeseier - Ziyech storspilte i ny seier

(Canada - Marokko 1–2) Hakim Ziyech (29) stemples som «Marokkos Neymar» etter VM-bragden. Nord-afrikanerne skal til utslagsrundene for første gang siden 1986 - som gruppevinnere..

VG - 13 timer siden

Incest-offer etter dom mot faren: – Endelig ble jeg trodd

Som barn følte hun seg som pappas kjæreste. 26 år gammel hjemsøkes hun av traumene. Fortsatt føler hun skam og skyld for det hun ble utsatt for..

VG - 13 timer siden

Niclas Füllkrug er Tysklands «superjoker»: Klar for skjebnedrama

Han har spilt fem sesonger på nivå 2 og debuterte på landslaget rett før VM. Men Niclas Füllkrug (29) er Tysklands «superjoker» i torsdagens VM-drama..

VG - 13 timer siden

Stengte Nav-kontor etter drapstrussel

Drapstrulser mot et Nav-kontor i Grue førte til at mottaket stengte dørene med umiddelbar virkning..

VG - 14 timer siden

Umusikalsk Ukraina-håndtering

Ukraina ba i juni Norge fjerne toll på ukrainske varer i en ettårsperiode. Støre-regjeringen har fortsatt ikke besvart ukrainernes ønske..

VG - 13 timer siden

Askepott-konkurranse på TV i julen

Denne julen blir det «Tre nøtter til Askepott» både på NRK og TV 2. Men i to svært forskjellige versjoner..

VG - 17 timer siden

Bengt Eriksen blir trener for fjerdedivisjonsklubb

Bengt Eriksen (57) har vært eliteserietrener og fotballekspert på TV. Nå tar han et dypdykk ned i divisjonene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com