VG > Sport

Tirsdag, 11 Mai, 06:37

VG - 22 april 21 kl. 10:15

Besøkte familien i Østerrike: Nå blir Kosta (18) sendt ut av Norge

Kosta Stramarko var forberedt på karantenehotell da han reiste til Østerrike for å feire søsterens bursdag, men nå blir han tvangssendt ut av landet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stramarko, Kosta, Norge

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Besøkte, familieni , ØsterrikeNå blir , Kosta18 , sendt, ut av Norge
VG - 26 april 21 kl. 12:11

Firebarnsmoren Katja vil hjelpe Kosta (18): – Helt urimelig

Kosta Stramarko ble fredag (18) sendt ut av Norge etter å ha besøkt familien sin i Østerrike. Nå får han hjelp fra uventet hold..

NRK - 24 april 21 kl. 20:33

Besøkte familien til drepen kvinne

Frankrike sin president Emmanuel Macron besøkte laurdag familien til kvinna som drepen på politistasjonen der ho jobba, sørvest for Paris. Fire personar er arresterte etter kvinna blei knivdrepen. Etterforskarar behandlar saka som eit terrorangrep..

NRK - 30 mars 21 kl. 16:06

Østerrike vil ha russisk vaksine

Østerrike forhandler med Russland om kjøp av Sputnik V, selv om den russiske koronavaksinen ennå ikke er godkjent i EU. Østerrike ønsker i første omgang å kjøpe rundt 1 million doser av den russiske vaksinen. De første 300.

NRK - 29 april 21 kl. 16:26

Åpner for mer besøk på sykehjem

Fra og med fredag blir det enklere å besøke beboere på sykehjem i Oslo. De fleste beboerne er fullvaksinerte, og det åpnes derfor for at folk kan besøke beboere på sykehjem uten å melde fra på forhånd. Men alle må registrere seg når de kommer på sykehjemmet.

NRK - 17 mars 21 kl. 15:36

Oppdrettarar tapte i retten

25 oppdrettsselskap på Vestlandet tapte i dag i retten. Dei saksøkte staten for trafikklyssystemet, som førte til at dei måtte redusere produksjonen. Dersom oppdrettarane hadde vunne ville det truleg ha kosta staten fleire hundre millionar..

NRK - 30 jan. 21 kl. 10:39

Viderefører anbefalinger om besøk

Regjeringens anbefalinger om besøk i hjemmet videreføres – i første omgang til 10. februar. Det vil si å begrense sosialt kontakt og ikke ha besøk av flere enn fem gjester i tillegg til de som allerede bor sammen.

NRK - 18 mars 21 kl. 07:49

FHI ville totalforby besøk

På onsdagens forretningsutvalgsmøte sa byrådsleder Raymond Johansen i Oslo at FHI ville at kommunen skulle totalforby besøk. Dagbladet har fått innsyn i denne anbefalingen. FHI ønsket at kun aleneboere og de under 20 kunne ha 1-2 besøkende.

NRK - 31 jan. 21 kl. 08:11

WHO-eksperter på markedet i Wuhan

Eksperter fra Verdens helseorganisasjon (WHO) besøkte søndag markedet i Wuhan hvor det mistenkes at koronapandemien oppstod. Formålet med besøket i den kinesiske byen er å undersøke hvordan koronapandemien oppsto. WHO-ekspertene begynte arbeidet i Wuhan for et par dager siden og har besøkt flere sykehus som tok imot noen av de første pasientene med covid-19..

NRK - 30 jan. 21 kl. 13:19

WHO-team besøkte sykehus i Wuhan

Eksperter fra Verdens helseorganisasjon (WHO) er i Wuhan i Kina, der koronaviruset først ble oppdaget, for å forstå hvordan pandemien oppstod. Lørdag besøkte WHO-teamet det første sykehuset som tok imot pasienter som hadde fått diagnosen covid-19. – En viktig mulighet til å snakke direkte med leger som var til stede på dette kritiske tidspunktet og kjempet mot covid, skrev zoologen Peter Daszak fra teamet på Twitter..

NRK - 20 feb. 21 kl. 19:05

Prins Charles besøkte far sin

Prins Charles besøkte laurdag sin 99 år gamle far, prins Philip, på sjukehus i London. Prins Philip blei innlagd tidlegare denne veka for «observasjon og kvile» etter at han kjende seg dårleg. Han skal vera på sjukehuset i helga og ut neste veke..

Fler nyheter fra VG

VG - 6 timer siden

Adegbenro fra Rosenborg til toppscorer i svensk fotball: – Komplett

Samuel Adegbenro (25) har fått en strålende start i Norrköping etter overgangen fra Rosenborg..

VG - 6 timer siden

Les dagens VG her!

8000 norske bileiere har svart: Slik opplever de servicen på merkeverkstedet - og kvaliteten på dem..

VG - 9 timer siden

Golden Globe-protester: NBC vil ikke sende prisutdelingen

Presseorganisasjonen Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. Nå har beskyldninger om rasisme og sexisme fått TV-stasjonen NBC til å avlyse neste års Golden Globe-utdeling. Tom Cruise skal ha levert tilbake sine tre statuetter..

VG - 7 timer siden

Historisk tidlig nedrykk i Premier League - Nevland mener Fulham-manageren bør fredes

(Fulham - Burnley 0–2) Nedrykkskampen i Premier League er avgjort - og det historisk tidlig: Fulham tar turen ned til Championship sammen med Sheffield United og West Bromwich. Men tidligere Fulham-spiller Erik Nevland tror «The Cottagers» slår raskt tilbake..

VG - 9 timer siden

Golden Globe-protester: NBC vil ikke sende utdelingen – Tom Cruise skal ha levert tilbake priser

Amerikanske Hollywood Foreign Press Association (HFPA) er i hardt vær for tiden. De beskyldes blant annet for rasisme og sexisme. Nå skal Tom Cruise ha leverte tilbake sine tre statuetter..

VG - 9 timer siden

NBC vil ikke sende Golden Globes etter anklager om rasisme og sexisme

Etter at Hollywood Foreign Press Association (HFPA), som arrangerer Golden Globes, har blitt anklaget for rasisme og sexisme, har den amerikanske TV-kanalen NBC besluttet at de ikke kommer til å sende prisutdelingen..

VG - 10 timer siden

Supporteralliansen vil «kuppe» Qatar-avstemning – NFF reagerer kraftig

20. juni sier norsk fotball ja eller nei til deltagelse i Qatar-VM. Norsk Supporterallianse tar nå grep for at alle breddeklubber skal få stemt ved valget.

VG - 11 timer siden

Samantha Fox gifter seg med Linda fra Hvaler

80-talls-ikonet Samantha Fox (55) skal endelig få sin Linda Olsen (46) fra Hvaler som ektefelle..

VG - 12 timer siden

Manchester United bekrefter Cavani-forlengelse

Ole Gunnar Solskjær fikk det som han ville: Edinson Cavani tar i hvert fall én sesong til på Old Trafford..

VG - 12 timer siden

Tore Reginiussen legger opp

St. Pauli-forsvarer Tore Reginiussen (35) skriver på Instagram at fotballkarrieren er over etter sesongen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt