VG > Sport

Søndag, 16 Mai, 08:28

VG - 24 des. 19 kl. 04:11

Besøk slottet fra filmen Tre nøtter til Askepott

Slottet fra den tsjekkisk-østtyske filmen som sendes på NRK hver julaften ligger i Moritzburg like utenfor Dresden. Det er i virkeligheten et tysk jaktslott fra 1500-tallet. Og det er åpent for publikum..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
NRK, Moritzburg, Dresden, Tre, Askepott

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Besøk, slottetfra , filmen, Tre, nøtter, til, Askepott
NRK - 17 april 20 kl. 10:34

Besøksrekord for Slottet i 2019

Slottet hadde besøksrekord i 2019. 51 000 mennesker besøkte Slottet i løpet av de ni sommerukene det var åpent i fjor. Det kommer frem i årsrapporten til Det kongelige hoff for 2019..

NRK - 26 des. 19 kl. 00:38

Lys tent utenfor Slottet

Det ble onsdag kveld tent flere lys utenfor Slottet etter at det ble kjent at Ari Behn har gått bort. Det var helt stille foran Slottet om kvelden 1. juledag.

NRK - 04 feb. 20 kl. 13:20

Dank statsbesøk på slottet

Det danske Folketingets formann Henrik Dam Kristensens besøkte Stortinget og slottet i dag. Folketingets formann tilsvarer den norske tittelen storingspresident. Besøket er Kristensens første som øverste leder av det danske Folketinget..

NRK - 04 feb. 20 kl. 13:20

Folketingets formann på slottet

Det danske Folketingets formann Henrik Dam Kristensens besøkte Stortinget og slottet i dag. Folketingets formann tilsvarer den norske tittelen stortingspresident. Besøket er Kristensens første som øverste leder av det danske Folketinget..

P4 - 16 juli 20 kl. 14:47

Tusenvis besøker ferieparker

Mange ferieparker har redusert kapasiteten sin i sommer, men slipper likevel inn flere tusen besøkende hver dag. Kristiansand dyrepark slipper inn flest, med nesten 10.000 besøkende daglig, skriver VG.

P4 - 28 jan. 20 kl. 20:27

Har slettet utmerkelse

Slottet har slettet utmerkelsen kommandør av St. Olavs Orden som daværende statsråd for Høyre, Svein Ludvigsen, fikk i 2005. Forrige uke trakk han anken i saken ,der han i fjor sommer ble dømt til fem års fengsel for å ha misbrukt stillingen sin til å skaffe seg seksuell omgang med tre asylsøkere.

NRK - 28 jan. 20 kl. 21:02

Slottet slettet St. Olavs Orden

Utnevnelsen av overgrepsdømte Svein Ludvigsen (73) til kommandør av St. Olavs Orden er slettet, opplyser Slottet til VG. Ludvigsen er dømt for misbruk av stilling og makt til å skaffe seg sex med tre menn som kom til landet som asylsøkere..

NRK - 08 jan. 21 kl. 03:15

Besøksrett for sykehjemsbeboere

Flere kommuner skal ha oppfattet regjeringens anbefaling om sosial pause som et signal om å stenge sykehjem for pårørende. Dette avviser Helsedepartementet. Ifølge Klassekampen har flere kommuner etter regjeringens pressekonferanse søndag valgt å stenge helse- og omsorgsinstitusjoner for besøk til beboerne fram til 18.

NRK - 29 april 21 kl. 16:26

Åpner for mer besøk på sykehjem

Fra og med fredag blir det enklere å besøke beboere på sykehjem i Oslo. De fleste beboerne er fullvaksinerte, og det åpnes derfor for at folk kan besøke beboere på sykehjem uten å melde fra på forhånd. Men alle må registrere seg når de kommer på sykehjemmet.

NRK - 07 sep. 19 kl. 20:35

Joker vinner gulløve i Venezia

Filmen «Joker» vant gulløven, den gjeveste prisen på Venezias filmfestival. Joaquin Phoenix spiller hovedrollen i filmen som er regissert av Todd Phillips. Filmen viser oppveksten og bakgrunnen til Batman-filmenes joker..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

«Århundrets mulighet»

Pandemien har kostet millioner av mennesker livet og påført verden enorme økonomiske tap. Likevel kan katastrofen være starten på en bedre fremtid for oss alle. Kanskje..

VG - 2 timer siden

FHI mente det hastet med å skjevfordele – regjeringen brukte to uker på å bestemme seg

Hadde regjeringen bestemt seg da FHI leverte oppdraget, kunne skjevfordelingen skjedd en måned tidligere, sier smitteverndirektør Geir Bukholm..

VG - 5 timer siden

Politiet skryter av russen: – Vært tidlig ute med god organisering

Det er meldt om lite russebråk rundt om i landet natt til søndag. Politiet i Nordland mener årets russekull ser ut til å være godt organisert..

VG - 7 timer siden

Overlevde branninfernoet – nå er han på seierspallen

Romain Grosjean (35) er tilbake etter skrekk-krasjen i november 2020 – der han måtte rømme fra et branninferno. Lørdag kveld tok han en oppsiktsvekkende 2. plass i sitt tredje Indycar-løp..

VG - 9 timer siden

Disse roerne kan skrive kvinnehistorie: – Superspennende

Den mannsdominerte norske OL-troppen kan få selskap av kvinner i Tokyo. Det kan bli drama for Maia Lund og resten av dobbeltfireren i kvalifiseringen søndag formiddag..

VG - 9 timer siden

Les dagens VG her!

Hjemmekontor og begrensede reisemuligheter har satt mange naboskap på en hard prøve det siste året. Hentes høytrykksspylere og gressklipperne frem mens naboen er på Teams-møte, skal det lite til før det smeller..

VG - 15 timer siden

Robstad ble Start-helt – snudde til seier mot Sandnes Ulf

Innbytter Henrik Robstad (30) brukte under tre minutter på å score matchvinnermålet i Sandnes..

VG - 10 timer siden

Plateanmeldelse: Jorja Smith – «Be Right Back»: Vellykket venterett

Britisk soulhåp senker hvilepulsen..

VG - 12 timer siden

Elleve drept i sammenstøt på Vestbredden

Konflikten i Gaza har spredd seg til Vestbredden. Elleve personer skal være drept etter konfrontasjoner mellom israelske sikkerhetsstyrker og palestinske demonstranter på Vestbredden..

VG - 15 timer siden

Drømmestart for Rekdal - opptur for Fredrikstad

(HamKam - Stjørdals/Blink 3–0, Åsane - Fredrikstad 2–3) Kjetil Rekdals HamKam åpnet sesongen med et brak. Fredrikstad vant i Obosliga-returen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt